ehe gurol benchmark cheat olayini bana pm'den anlatir ve link verir misin guzel kardesim :)
p3 733@852 5025
Gurolllll hadi be dostum
ATABR, islemcim yandi saolasin. programini acik unuttum her halde %100 zorluyordum gitti birak artik yazmayin soyle program.. kimsede desteklemesin 400$'lik islemci gitti tabii ben aldigimda o kadardi..!
Her ölümlü kendi işlemcisinden sorumludur.
Bana kızabilirsiniz belki, ne de olsa senin işlemcin yanmadı diyebilirsiniz ama içinde "sağol" geçip de trip içeren cümleler gereksiz.
HT@3810MHz(254*15)maximum overclocked
maximum overclocked işlemciyi maximum zorlarken programı nası acık unutuosun ? programı acık unuttun die programı yazan kişiyi neden baltalıosun yazmayın desteklemeyin die.sacma.. genede uzuldum işlemcine. ben 120$ lık amd 2.5 işlemcimi 3.2 calıştırıyorum ve bu prg yi calıştırmadım.ama calıştırsaydım ve işlemcim yansaydı yandı die yazmayın bole prgler desteklemesin kimsede demezdim.
cihat saçmalıyo. makinası uçtu ya ondandır...
Evet makinesi uçmuş ama yanlıi kişiye kızıyor. Evinde de bıçak var, kendini yaralasan bıçak üretmeyin mi diyeceksin? Herşeyi yerli yerinde, amacına uygun kullanıp UNUTMAMAK lazım. Kişisel hatalar yüzünden programı yazanı suçlayamazsın!
atabr kardeşimin "topic"i "sticky" olabilmiş hem de. Kimse kimseye saygısızlık etmesin, kimse kimsenin hakkını yemesin.
Saygılar.
gerçekten çok üzgünüm geçmiş olsun programda bir hata var amatör bir program olduğu için herhangi bir şekilde kullanıcıyı uyaran bir yazı yok bunu diğer programda yapmayı unutmayayım. ayrıca belli bir süre sonra kendini kapatmalı sanırım prime 95 de açık unutulsaydı sonuç farklı olmazdı ama program kurulurken kullanıcıyı uyarıyor dün cevap yazacaktım ama internet çok yavaştı onun (telsim) için sadece topic e bir uyarı yazabildim.
bu programı toplam 128 kişi indirmiş bu benim yazdığım bir programın kullanılma rekorunu kırıyor yeni programın ilk görüntüleride şöyle
atabr en kısa zamanda yeni programın biter işallah en yakın sürede bekliyoruz iyi çalışmalar.
atabr kisa zamanda biter ve eskisi kadar basit bir tag olmaz insallah..
atabr, yeni sürüm finallere mi çarptı? Bekliyoruz heyecanla!!
Dostum ne zaman cikicak su Final surum ?
atabr herhalde basicle yazıyon herhal programı, arayüzü biraz kurcalasan çok absurd olmuş, şöle cool bişiler yap, çingene işi olmasın [^][^][^][^][^]
pcman haklisin ama daha once bolye bi program yoktu cpu zorlama v.s
tebrik ederim önjelikle indirdin netten chıkınja deniijem.bi de neyde yasdın programı onu merak ettim
evet finallere takıldı program birde bir iki problem var ama hallederim sanırım progamı vbasic te yazdıyorum vb den anlayan ve yardım etmek isteyenlere kaynak kodu göndere bilirim böylece daha güzel bir program çıkabilir görünümme bakıtyım renkler konusunda zaten çok beceriksizimdir...