Bildirim
cpu sıcaklığını gösterten program??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
speedfan veya everest home edition
_____________________________ -
MotherBoard Monitor,Everest tavsiyemdir,tavsiye ederim.
_____________________________ -
speedfan kullanıom ama nsl gösterttiğini bulamadım
bi el atsanızda bu cahili kurtarsanız
_____________________________ HWA Oc Team Creator -
en iyisi "MotherBoard Monitor 5" görünüşüde güzel _____________________________ ® ╚ ZigBog ╝®

-
everest tercihimdir... güzel bir program
www.guru3d.com a birbak_____________________________ -
arkadaşlar bu programlar bende var ztn ve oradan görebiliorum
galiba tan anlatamadımm
ben örneğin 3d mark aççıkken ekranın bir köşesinde cpu sıcaklığını gösteren bi program istiyorum
hani FPS yi gösteren program var ya onun gibi_____________________________ HWA Oc Team Creator -
tamam işte speed fan gösterir ama tray olarak saatin yanında. _____________________________ -
mmonitörde gösteriodu yanlış hatırlamıyorsam _____________________________ pentium 75mhz@ 140 mhz-40mb ram-2mb onboard ekran kartı-anakart varmı yokmu belli değil ve çalışıyor -
speed fan çok kullanışlı saatin yanında cpu sıcaklığını gösteriyor hep..... _____________________________ Since 2004 -
arkadaşlar bir oyun açıkken saatin orayı nsl görebilirim
yada bench ler açıkken sorabilir miyim??????_____________________________ HWA Oc Team Creator -
Everest ama home edition olmasına dikkat et
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler