Şimdi Ara

CPU - PC KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var fakat sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorum biraz araştırdım CPU ile ilgili sanırım neyse.

Team fortress 2 oynarken bilgisayar birden bire kapanıyor anlam veremedim oyundayken CPU oranı %60 sizce bu neyden kaynaklanıyo olabilir? (aynı zamanda LOL,DOTA da oynuyorum fakat bu sorunu hiç yaşamadım)

Sistem Özellikleri;

Windows 7 Home Basic
    İntel Core i5-2400 CPU @ 3.10 GHz
    64 Bit

AMD Radeon HD 5570

• Berksener kullanıcısına yanıt
    İşlemci sıcaklığınızı kontrol edin. Çok ısındığından dolayı kapanıyor olması muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

İşlemci sıcaklığınızı kontrol edin. Çok ısındığından dolayı kapanıyor olması muhtemel.

Nereden bakıcağımı bilmediğim için SpeedFan adında bir program indirdim fakat pek anlamadım biraz araştırdım- GPU olan sanırım ama net bir bilgim yok

birde ideal ısı ne olmalıdır herhangi bilginiz varmıdır acaba?

CPU - PC KAPANIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berksener -- 10 Mayıs 2014; 0:15:26 >

Speccy adlı programı indirebilirsiniz. GPU ekran kartı oluyor. Overclock yoksa yükte 50'yi geçirmemeye çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

Speccy adlı programı indirebilirsiniz. GPU ekran kartı oluyor. Overclock yoksa yükte 50'yi geçirmemeye çalışın.

Speccy programını indirdim bu birazdaha ayrıntılı galiba ve neye bakıcağımı anlayamadım birde;
    ''Overclock yoksa yükte 50'yi geçirmemeye çalışın.'' derken neyi kastettiğinizide anlamadım :)
    Speccy basit bir program o yüzden indirin dedim. Yük altında derken işlem sırasında dedim yani oyun oynarken vs. gibi işlerdeki sıcaklığı. Hadi 60 olsun daha fazla olmamalı.
  • CPU sıcaklığından bahsediyoruz değilmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %100mü sanırım ben mevzuyu çaktım pc de virüs var biri mining yapıyo hahaha yani senin donanımlarını %100 kullanaran biri para kazanıyo demek bu :D format atarsan düzelecektir ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berksener

Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var fakat sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorum biraz araştırdım CPU ile ilgili sanırım neyse.

Team fortress 2 oynarken bilgisayar birden bire kapanıyor anlam veremedim oyundayken CPU oranı %60 sizce bu neyden kaynaklanıyo olabilir? (aynı zamanda LOL,DOTA da oynuyorum fakat bu sorunu hiç yaşamadım)

Sistem Özellikleri;

Windows 7 Home Basic
    64 Bit

AMD Radeon HD 5570

İşlemci ısınır ise sistemi tık diye kapatır İşl soğuk değiştir macunu yenile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

%100mü sanırım ben mevzuyu çaktım pc de virüs var biri mining yapıyo hahaha yani senin donanımlarını %100 kullanaran biri para kazanıyo demek bu :D format atarsan düzelecektir ^^

nasıl ya :D nerden anlıyıcam bunun olup olmadığını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

quote:

Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var fakat sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorum biraz araştırdım CPU ile ilgili sanırım neyse.

Sistem Özellikleri;

Windows 7 Home Basic
    64 Bit

AMD Radeon HD 5570

İşlemci ısınır ise sistemi tık diye kapatır İşl soğuk değiştir macunu yenile

araştırdım biraz herkes öyle söylüyor zaten GPU fanını temizledim ısıda biraz düşüş sağladım.. termal macunuda sürersem sorun ortadan kalkıcaktır diyo düşünüyorum...

ama ''cinayet13'' arkadaşın dediği şey biraz kafamı kurcaladı çünkü CPU oranı yük altında olmadan bazen düşük bazen yüksek oluyor anlam veremiyorum :S

• Format at kardeş gpu ve cpu kullanımı %100'e çıkıyorsa virüs var demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

Format at kardeş gpu ve cpu kullanımı %100'e çıkıyorsa virüs var demektir.

Evet şuan cpu ölçere baktım %100 kullanıyor :S, oysa çok tarattım antivürüsle birşey bulmadı :S
    Yani bunun ısıyla falan hiç alakası yok öylemi macun falanda sürsem aynımı olucak kesin çözüm formatmıdır ?
  • quote:

quote:

%100mü sanırım ben mevzuyu çaktım pc de virüs var biri mining yapıyo hahaha yani senin donanımlarını %100 kullanaran biri para kazanıyo demek bu :D format atarsan düzelecektir ^^

Sorunda o anlayabilsen zaten adam mining yapamaz ^^ ama görev yöneticisine bak orda işlemciyi %80 oranlarında kullanan bir uygulama vardır ama kapatsanda geri açılır :) aynı şekilde GPUda %100dür :)
  • quote:

quote:

quote:

Sorunda o anlayabilsen zaten adam mining yapamaz ^^ ama görev yöneticisine bak orda işlemciyi %80 oranlarında kullanan bir uygulama vardır ama kapatsanda geri açılır :) aynı şekilde GPUda %100dür :)

evet baktım şuan CPU %100 kullanıılıyor :S e ne olucak şimdi bunu formatsız halletme yolu yokmudur:S

• Casper deme

• quote:

Orijinalden alıntı: sacid1987

Casper deme

evet casper :S ne olduki :SS
    olabilcek en kotu pc yi yapiyorlar ( sorununla alakasi yok)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sacid1987

Casper deme

evet casper :S ne olduki :SS

Bişey yok bakma :) formatsız zor dostum hani yapılırda anlatması zor istersen güvenirsen tw ver ben halledebilirim formatsız :)
  • Arkadaşlar daha demin biraz tesadüfen bazı konulara baktım '' combofix '' diye bi programı indirmemi söylediler indirip tarama yaptırdım tarama sırasında CPU %8 e kadar düştü normal oldu bi ton dosyalar sildi fakat tarama bittikten sonra tekrar %100 oldu cpu kullanımı şuan birde '' YAC '' adlı programdan bakıyorum şuan 2gb ram yiyor chrome bu çok değilmi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.