Şimdi Ara

cpu ısısı 88 derece bu normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.41 ghz intel işlemcim 88 derecede çalışıyor. bazen yüklü bi iş yaptığında pc yi birden kapatıyor. bios a baktım otomotik bilisayarı kapatma ısısı en son 70 derece var. ne yapmam lazım görüşü olan varmı?...

• derece çok fazla fanı bir temizle ayrıca termal macunu da yenile yeteri kadar soğutamıyor makineyi

edit: bir de bu tür sorunları teknik yardım bölümüne açarsanız daha verimli olur sizin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoşsayar -- 21 Eylül 2006; 22:51:45 >
  • arkadaşım benim başıma gelen seninde gelmesin anladığım kdr ı ile senin fanında macun yok ben macunsuz 10 dk kdr kullandım 88 derece oldu işlemcim oyunda

ayrıca bıos tan nerden bakılıo acaba cpu nun kaç derece sıcaklıkta kendini kapatacağı bende kontrol etmek istiomda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 21 Eylül 2006; 23:23:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

arkadaşım benim başıma gelen seninde gelmesin anladığım kdr ı ile senin fanında macun yok ben macunsuz 10 dk kdr kullandım 88 derece oldu işlemcim oyunda

ayrıca bıos tan nerden bakılıo acaba cpu nun kaç derece sıcaklıkta kendini kapatacağı bende kontrol etmek istiomda

hardware monitor diye bir yer yada sıcaklığı gösteren bir yerde olması lazım 45 ten başlayıp 75 e kadar çıkar ayarlarsın
  • hocam o ne yaw 88 derece bence sen acıl bılgısayara soğutucu al yada bır kontrol et problem vardır cok yuksek o değer ugrasma hiç kapatma olaylarıyla..
  • Geçen gittiğimde arkadaşın bilgisayrda idle 80 dereceydi fanı temizledik kapağı açtık birde macuk şimdi 40 derece
  • 88 DERECEMİ. OO NE GÜZEL KIŞ DA GELİYO ZATEN. DOĞAL GAZ SOBASI GİBİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu 70 derece!!!
    15 yıl önce açıldı
    80 derece anakart sıcaklığı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

88 DERECEMİ. OO NE GÜZEL KIŞ DA GELİYO ZATEN. DOĞAL GAZ SOBASI GİBİ

oğlum sen yanıyosun be acil bi kasayı kontrol ettir yada biliyosan kendin et 88 derece yuhhh yani yakacan oğlum cpu yu

• cpu gümleyebilir
  • Kardeş bir an önce fanı temizle termal macun sür.Kasa içini biraz toparla.Kasanda fan yoksa kasaya fan tak.Eğer ısı düzelmezse iyi bir işlemci fanı alman lazım.
  • evet cpu gümleyebilir bende benim kasa ağır yükte 65 derece oluyo die üzülüyodum ama benden daha kötüleride varmış
  • işlemci ısısını nereden kontrol ediyorsunuz?
  • BIOS 'DA PC HEALT diye bir menü vardır ordan takip edebilirsin sıcaklığı , hardware monitor de ve benzeri isimlerde olabilir.
  • İşlemci fanı tam olarak yerine oturmamış yani fanın metal kısmı aynısı bendede oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

2.41 ghz intel işlemcim 88 derecede çalışıyor. bazen yüklü bi iş yaptığında pc yi birden kapatıyor. bios a baktım otomotik bilisayarı kapatma ısısı en son 70 derece var. ne yapmam lazım görüşü olan varmı?...

2.4 bir bilgisayat eğer ht ise 50 geçmemesi lazım ht deilse zaten 30 da dır olnlar kullandım 80 dereceye bu arada cpu fln kalmaz dikkat et çok fazla ısıdan res atıyor arkdaşım macunu koydunmu sen fanın altına yada yaydınmı bunlara dikkat et he bi de ffanı süpürge makinsıyla tertemiz yap intelin orjinal fanınımı kullanıyorsun?
  • Benim pc de P4 2400 benim sıcaklık 45-46-47 arasında oynuyor sizce normalmi? arkadaşlar
  • 90 da cpu gümlüo haberin olsn :D tcrübelerimle sabittir :D:D
  • 88 mi valla 38 görünce sinirim bozuluyor sen kaldır kasayı buz dolabının içine koy valla bak iyi fikir haa mini buzdolabı aldın mı tamamdır bu iş
  • aşırı sıcak
    bence işlemciyi çıkar termal macunlayıp yeniden tak
    p4 için sıcaklık çok çok fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.