Şimdi Ara

Cpu Düşük Ram Yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Pcmde Cpu %3 Le %10 arası gelıyor sorun degıl fakat Ram Cok Yuksek %80 lerın ustune cıktıgı oluyo ne yapmalıyım

Yokluğunki Zoraki Bir Ölümdü En Derin Yazarın Olsun Ellerim/Sagopa K./Melankolia'da Bir Balon Bulup Uçtum Uçup Durdum/Sagopa K./Hayatta İki Şeye Güveniyorum 1-Aynaya Baktığımda Gördüğüme 2-Yukarıya Baktığımda Göremediğime/Yunus Özyavuz/Tadilatta Kalbimin Boş Beyaz Sarayları/Sagopa K./Karanlık Olmadan Aydınlık Değersiz Bir Pırlanta/Sagopa K./Melankolia+Kuvvetmira/ft.Kolo
  • Ramı hangi programın kullandığını bulmalısın.Bunun için başlat- arama kutusuna- "resmon" yaz üstte bellek yazan yere yıkla.Ram %80 iken oradan hangi programın kullandığına bak.
    Yokluğunki Zoraki Bir Ölümdü En Derin Yazarın Olsun Ellerim/Sagopa K./Melankolia'da Bir Balon Bulup Uçtum Uçup Durdum/Sagopa K./Hayatta İki Şeye Güveniyorum 1-Aynaya Baktığımda Gördüğüme 2-Yukarıya Baktığımda Göremediğime/Yunus Özyavuz/Tadilatta Kalbimin Boş Beyaz Sarayları/Sagopa K./Karanlık Olmadan Aydınlık Değersiz Bir Pırlanta/Sagopa K./Melankolia+Kuvvetmira/ft.Kolo
  • quote:

Orijinalden alıntı: uveysss

çalıştıra mı yazcam resmon u

hayır win 7 de arama kısmına..

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

Orijinalden alıntı: uveysss

çalıştıra mı yazcam resmon u

hayır win 7 de arama kısmına..

Xp de öyle bir özellik görmedim ben zaten.

video klibimhttps://www.youtube.com/watch?v=hovPcO52mXE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop düşük gpu kullanımı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.