Bildirim
CPU 70-73 Derece Oyunda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
birde prime95 testine sok bakalım , stok fan ve Bf4 için bu değerler normal deyip düz mantık yapmayalım -
O.C. yaptın mı ? -
Hayır yapmadım işlemcinin macunuda yeni sürdüm fanda temiz -
oc var mı? bi de işlemci fanının bir ayağı çukurda olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 22 Ocak 2014; 20:20:08 > -
Yapmadım fan çalışıyor -
benim fan da çalışıyor. 2007 de topladığım c2d stok fanı ancak; macunu kaliteli macunla yeniledim. egzoz fan da var. 45* sıcaklık... eskisi kadar iyi soğutmuyor -
yani BENİM sorun ne ?? Yeni fan mı yoksa normal mi ? -
Bşr soğutucu alman gerekebilir. Oyun istediği kadar sistem gereksinimi yüksek olsun işlemciyi 70 derecelere çıkartmaz bana kalırsa Prime95 deneme bile boştaki sıcaklıklar ne ve ölçümü Coretemp ile mi yapıyorsun onu söyle ?. -
Yok program denemeyi düşünmüyorum zaten :D Boştaki ve oyundaki sıcaklığı Speccy diye bi programla ölçüyorum. Pc yi yeni temizledim yeni macun sürdüm fanları hep temizledim işlemci fanı tam oturuyor . Nasıl bir işlemci soğutucusu almam lazım ki 60 derece ve altında sıcaklık göreyim oyun içinde ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bonanza-sama
Yok program denemeyi düşünmüyorum zaten :D Boştaki ve oyundaki sıcaklığı Speccy diye bi programla ölçüyorum. Pc yi yeni temizledim yeni macun sürdüm fanları hep temizledim işlemci fanı tam oturuyor . Nasıl bir işlemci soğutucusu almam lazım ki 60 derece ve altında sıcaklık göreyim oyun içinde ?
Bi kere işlemci sıcaklığı için Realtemp, Coretemp ya da AIDA64>Algılayıcıları kullan. Bunun dışında her işlemci soğutucusu ihtiyacını karşılar OC bölümüne göz at. Hyper 212 galibağa yanlış hatılamıyorsam çok kullanılılıyor. Her soğutucu ihtiyacını karşılar şöyle söyliyeyim 60-70 derece ekran kartı için belki tamam ama oyunda işlemci sıcaklıkları o seviyeye ulaşmaz. Hangi ayarda olursa olsun BF4, CRYSIS 3 oynarken bendeki max sıcaklık 50-55 derece seviyesinde. Hatta OC sonrası prime95 sonucunda işlemcim 70 dereceye çıkıyorsa OC'umu gözden geçiririm.
Her ne kadar 90 dereceye kadar çalışsa da işlemci için yüksek ısılar sağlıklı değil.
-
quote:
Yok program denemeyi düşünmüyorum zaten :D Boştaki ve oyundaki sıcaklığı Speccy diye bi programla ölçüyorum. Pc yi yeni temizledim yeni macun sürdüm fanları hep temizledim işlemci fanı tam oturuyor . Nasıl bir işlemci soğutucusu almam lazım ki 60 derece ve altında sıcaklık göreyim oyun içinde ?
Coolermaster Hyper 212 Evo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıcaklığı ölçmek için realtemp programını öneririm önce sağlıklı bir sensör programı edinin -
Saol . Bide bu termal macunun markası Evercool Ev-m300 dandik bi markamı ? sizce yeni macun mu almalıyım ? Marka ne olması lazım ? -
Teşekkürler . Soğutucu almayı düşünüyorum şuan :D -
quote:
Saol . Bide bu termal macunun markası Evercool Ev-m300 dandik bi markamı ? sizce yeni macun mu almalıyım ? Marka ne olması lazım ?
Marka iyimi kotumu bilmiyorum fakat COOLERMASTER HYPER 212 EVO alirsan yaninda termal macunda gelecek onu surersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Masrafa girme i7-2600k ya 70 derece koymaz. 80-90 'ı geçiyorsa sıkıntı var demek. -
oda sıcaklığı nedir bilmiyorum ama stock fanla bu sıcaklık yaz aylarında gayet normal olurdu. senin donanım 300 watt civarı ısı üretir tahminimce, işlemci fanı yanında kasa içi hava sirkülasyonu da iyi olmalı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X