Şimdi Ara

Çözüm Süreci İhanet Süreci !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözüm süreci olara tanımlanan süreç pkk ya yarıyor şu anda.Örgüte katılım 5 kat artmış durumda bunun en yakın örneklerini diyarbakırda anaları ağlayan , pkk ya katılan genc cocuklardır.Bu arada örgüt telsizlerini yenilemiş ve sayıları 25 bin civarında .Bu arada örgür elemanları yatmıyorlar her gün askeri eğitim yapıyorlar.Bu süreç icin Tayyip cumhurbaşkanlığım süresince devam ettirecez diye konuştu dün.5 yıl bu süreç devam ederse sayıları maalesef 60 70 bini bulur çünkü emperyal güçler ve bölge halkının yoğun desteği ve uyusturucudan elde ettiği gelirler var.
    ÇÖZÜM SÜRECİ İHANET SÜRECİDİR !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cozum sureci dediler pkk iatanbulda bile elini kollunu sallayarak geziyor masallah bu cozum sureci degil pkkyi yalama sureci resmen.

• işte ben bunları söyleyince bazı akp yandaşları bana laf ediyorlar bu adamlar 5 yıl yine barış süreci ayağına güç toplayacaklar sonra bi gece güneydoğuyu kana bulayacaklar işte o zaman tayyip ne yapacak çok merak ediyorum
  • Adam örgüt istihbarattan beyler

• pkk her zaman dağa kaçırıyordu bizde istiyoruz hepsini temizleyelim ama olmuyor işte binlerce şehit veriyoruz çok heves olduğumuz için değil şehit vermediğimiz için bu yolu destekliyoruz. iyice azıtırsa pkk karşılığını alır zatende şuan anca yol kapatabiliyor.
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan emperyal güçler size tsk nın güçsüz olduğuna inandırmış.Bizim ordumuz onları darma duman eder fakat yetki yok mesela askerlerin önünden pkklı gecse pkklı ateş etmedigi surece asker ona dokunamaz boyle bir kural var.Hictiyse onceden bayragımızı indiremiyorlardı. Kısaca ozetlersek pkklılara genis insiyatifler veriliyor.Ülke bir baskanlık sistemi ile konfedarasyona gidiyor.Konfederasyonda ülke bolunecek ve bölünen yerlerdeki BOR yataklarını amerika kullanacak .Şuan zaten ortadogudaki otoriter gucumuzu kaybettik.Ortadoguda İslam liderligi İrana gecti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chariss

Hocam şuan emperyal güçler size tsk nın güçsüz olduğuna inandırmış.Bizim ordumuz onları darma duman eder fakat yetki yok mesela askerlerin önünden pkklı gecse pkklı ateş etmedigi surece asker ona dokunamaz boyle bir kural var.Hictiyse onceden bayragımızı indiremiyorlardı. Kısaca ozetlersek pkklılara genis insiyatifler veriliyor.Ülke bir baskanlık sistemi ile konfedarasyona gidiyor.Konfederasyonda ülke bolunecek ve bölünen yerlerdeki BOR yataklarını amerika kullanacak .Şuan zaten ortadogudaki otoriter gucumuzu kaybettik.Ortadoguda İslam liderligi İrana gecti.

geçmişteki operasyonlara baktım tsknin verilerine göre 6 leşe 1 şehit oranı var 18 bin pkklı öldürsek 3 bin askerimiz ölecek ve çok fazla para gidecek milyardolarlar. 10 şehitte bile ülkece yasa giriyoruz 3 bin çok çok kötü bi rakam. pkklılar dağlara saklanıyorlar arkadan pusuyorlar yoksa şansları yok zaten hava saldırı bi işe yaramıyo dağlardan dolayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş arama süreci
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pkk mı kaldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

geçmişteki operasyonlara baktım tsknin verilerine göre 6 leşe 1 şehit oranı var 18 bin pkklı öldürsek 3 bin askerimiz ölecek ve çok fazla para gidecek milyardolarlar. 10 şehitte bile ülkece yasa giriyoruz 3 bin çok çok kötü bi rakam. pkklılar dağlara saklanıyorlar arkadan pusuyorlar yoksa şansları yok zaten hava saldırı bi işe yaramıyo dağlardan dolayı.

En fazla 13
    Sen fazla mı oyun oynuyorsun ? O dediğin zamanlarda ülkenin bütün parasını askeriyeye harcanıyordu sırf şu sebepten ötürü.

• zirve011 kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz veriler doğru fakat onları muhattap alırsak kendilerini büyük bir siyasi güç sanarlar.Hocam bir mucadeleye giriyorsak elbette kayıplar verilir.Ozaman kurtulus savasında atalarımız dusmanla barıs imzalayıp ulkenin yarısını dusmana vererek savastan cekilseydi yada ingiliz gavurunun himayesine girseydik.Hocam bu cozum sureci bana Osmanlının kendisinden gucsuz bulgar, yunanlilarla savasmayip tek kurşun atmadan şehirleri teslim etmesi gibi bir sey.Hocam şuan örgüte katılım 5 kat arttı yılanın bası buyumeden ezilmelidir.Cozum surecine karşıyım , cok yanlıs bir politika izleniyor bu kobuda ilerde acıları misliyle ne yazıkki cıkacak.

• cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Pkk şuan gizleniyor fakat boş durmuyor sürekli eğitim yapıp profesyonelleşiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

En fazla 13
    Sen fazla mı oyun oynuyorsun ? O dediğin zamanlarda ülkenin bütün parasını askeriyeye harcanıyordu sırf şu sebepten ötürü.

ben gerçekleri söyledim çocuk düzgün konuş saçmalama burda abilerin var git konu dışında tipim nasıl ssli de.

edit: ergenmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_93524505/f_//tm.htm#93524505 98 li küçücük çocuk ahkam kesiyor burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 3 Temmuz 2014; 0:00:12 >

• quote:

Pkk şuan gizleniyor fakat boş durmuyor sürekli eğitim yapıp profesyonelleşiyorlar.

Hükümette seyrediyor mu zannediyorsunuz ? Tayyip amca kendini kahraman yapmak için daha ışid rehinelerini kurtarmadı.Yok almanlar 2 saat de kurtarmışda türkiye bomboş bir ülkeymiş,neyin kafasındasınız siz ? Madem ışidi silahlandıran türkiye ee bunların ne yaptıklarını ne olduklarını çok iyi biliyordur bu istihbarat o zaman,dediğim gibi 10,15 gün sonra rehineler kurtarıldı diye bir haber duyarsanız şaşırmayın.
  • Akplilerin bir çoğu zaten pkklıdır.Yani bu bilinen bir gerçektir.Ondan bu gidişata şaşırmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Akplilerin bir çoğu zaten pkklıdır.Yani bu bilinen bir gerçektir.Ondan bu gidişata şaşırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Akplilerin bir çoğu zaten pkklıdır.Yani bu bilinen bir gerçektir.Ondan bu gidişata şaşırmayın.

liseli felanmısın diye sorarlarsa sana sasırma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.