Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]Windows Kurulumunda Boot Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda windows 10 yüklü, USB belleğe windows 10u Rufus ile çıkarttım. Usbyi takıp bilgisayarı açıyorum lakin windows açılıyor, kurulum ekranı gelmiyor. Windows 7 tool ile win7 isosunu usbye atıp denedim yine görmüyor direkt açılıyor. (Biostan birinci sırada USB bellek var)

Sorun nedir acil yardımınıza ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 4 Temmuz 2018; 22:10:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yada
    https://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/

bunlar linuxu usb ye yazdırmak için ama windows seçenekleride var onu dene işe yarıyor.çünkü rufustan farklı çalışıyorlar.sorunu yaz bakalım
    yada şöyle yap hardiskin 2 parçaysa c ve d de windows cd sindeki herşeyi at.sonra windowsun içinde d ye girip setupı çalıştır.o birşeyler kuracak sonra pc yeniden başlatacak setup ekranı gelecek.sonra cye istediğini yap..

birde anakartın biosu uefi açılışı desteklemiyordur.sende inadına uefi şeklinde açıyor olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzone -- 3 Temmuz 2018; 10:34:13 >

• Sorun Çözüldü. UEFI for GPT seçili olacak ve ntfs değil fat32 seçili olacakmış. Teşekkürler
    windows 10 windows update sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.