Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Vatan bilgisayardan Bugün alınan ekran kartında sorun !!! SSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hayırlı günler öncelikle bu kadar şanssız mı olunur daha bugün aldığım ekran kartı 1050ti gaming x bozuk çıktı. r7 265 kartım var şimdi onda hiçbir sorun yok yani kesin kartta bir problem var güç kaynağımda 600 watt gayet yeterli başa gelen çekilir. Benim öğrenmek istediğim şey şimdi ben bunu garanti mi beklerim yoksa yenisini verirler mi ?
    [ÇÖZÜLDÜ] Vatan bilgisayardan Bugün alınan ekran kartında sorun !!! SSS[ÇÖZÜLDÜ] Vatan bilgisayardan Bugün alınan ekran kartında sorun !!! SSS[ÇÖZÜLDÜ] Vatan bilgisayardan Bugün alınan ekran kartında sorun !!! SSS[ÇÖZÜLDÜ] Vatan bilgisayardan Bugün alınan ekran kartında sorun !!! SSS



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefes123 -- 1 Aralık 2017; 13:11:50 >







  • Kurulu olan ekran kartı sürücüsünü ddu ile güvenli modda silin. Daha sonra güncel sürücüyü Nvidia sitesinden sisteminize uygun olanını seçip indirip kurun. Sorun aynen devam ederse Vatana götürün ve sorunu orda da test ettirin. Ürün yeni olduğu için tamirat istemediğinizi değişim istediğinizi belirtin. Bunu belirtmezseniz direk tamirat yapıp gönderebilirler. Duruma göre ya değişim ya da tamirat olabiliyor. O yüzden bu kısmı sizin belirtmeniz gerekiyor. Sonrası ise serviste yapılacak test sonucunda belli olur.
  • Gidiyorum şu an bakalım değişim isteyecem sonucu yazarım tşkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayar sorunumu büyük ihtimal çözecek bu şekilde sms mesajı geldi. 13:30'da gideceğim. Bunları neden paylaşıyorum herkesin başına gelebilir yol göstermiş olurum. İyi Günler.


    [ÇÖZÜLDÜ] Vatan bilgisayardan Bugün alınan ekran kartında sorun !!! SSS[ÇÖZÜLDÜ] Vatan bilgisayardan Bugün alınan ekran kartında sorun !!! SSS




  • Hocam bu gibi durumlarda eğer yakın tarihte satın aldıysanız, ekran kartını satın almış olduğunuz şekilde paketleyin ve müşteri hizmetlerine gidip bi üst modelini alacağınızı söyleyin, değişim kuponu verdiklerinde aynısından veya farklı modelini alın, şimdi kaç gün bekleyeceksiniz bu vatan bilgisayarın yüzünden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

    Hocam bu gibi durumlarda eğer yakın tarihte satın aldıysanız, ekran kartını satın almış olduğunuz şekilde paketleyin ve müşteri hizmetlerine gidip bi üst modelini alacağınızı söyleyin, değişim kuponu verdiklerinde aynısından veya farklı modelini alın, şimdi kaç gün bekleyeceksiniz bu vatan bilgisayarın yüzünden.

    Beklediğim oydu benimde ama öyle olmadı yenisini verdiler şimdi sorun kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.