Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]BF2->Taşıtları Düzgün Kullanamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Battlefield 2 için patch 1.50 yüklemiştim. Pek dikkat etmedim ama falcon diye bir modül geldi. Oyundaki taşıtları(Uçak, Helikopter vb) mouse ile kullanmak zorunda kalıyorum. Yani uçağın W,A,S ve D kısmı tamam ama yön tuşları yerine mouse geçmiş. Acaba bunu nasıl düzeltebilirim? Mouse ile oynamaya alışkın değilim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 7 Şubat 2010; 21:20:32 >

• Tahminen söylüyorum:
    Oyunun içerisinde "Controls" diye bir ayar kısmı olması lazım.Orada araçları neyle kullanacağını seçebileceği bir yer olabilir.Controls kısmına bir göz at istersen
  • Usta, bütün ayarları kurcaladım hatta default'a aldım. Ama yinede olmadı.
  • falconla alakası olduğunu sanmıyorum.falcon tabancaya benzer joystick gibi birşey.oyun malesef şu an yüklü değil.yüklü olsa ne yapman gerektiğini söyleyebilirdim.ama battlefieldda şöyle birşey var.her aracın kontrolünü ayrı ayrı ayarlıyorsun.aircraft kısmındaki ayarlara bir bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

Merhaba;

Battlefield 2 için patch 1.50 yüklemiştim. Pek dikkat etmedim ama falcon diye bir modül geldi. Oyundaki taşıtları(Uçak, Helikopter vb) mouse ile kullanmak zorunda kalıyorum. Yani uçağın W,A,S ve D kısmı tamam ama yön tuşları yerine mouse geçmiş. Acaba bunu nasıl düzeltebilirim? Mouse ile oynamaya alışkın değilim.

Teşekkürler.

Selam, 1.50 patch le beraber Falcon diye bir joystick in ayarları default olarak geldi. Kendi joystiğinle veya klavyeyle oynamak istiyorsan ilk önce mesela Controls de Aircraft (veya helicopter) bölümünü seç. O bölümde her hareketin tuş kombinasyonları var. Sol taraftakilere hangi tuşları kullanmak istiyorsan o tuşları ata. Sağ tarafta Falcon yazan bütün kutucukları tek tek tıklayarak "ESC" tuşuna bas. Yani falcon yazan tüm kombinasyonları iptal et. İnşallah anlatabilmişimdir, kolay gelsin.

naz_eg[TR]
    =TC= Clan Kurucu

• Aradan biraz zaman geçti ama sorun çözüldü. Ayarları dediğiniz gibi yaptım. Resmi de aşağıda. Problemli ayarı(Kare içinde olanlar değişecek.) aşağıdan bakıp yapabilirsiniz. Teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için.

[ÇÖZÜLDÜ]BF2->Taşıtları Düzgün Kullanamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.