Şimdi Ara

COWON A2 İNCELEMESİ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
1
Favori
56.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bisey sorcam A2 aldım daha yeni ve wallpaper ı ayarlayamıyorum disable da duruo tick enable olmuo?? firmware le alakalı olabilirmi application firmware 1.91 digeride 1.81 neden olmuo acaba?? yada tema degisikligi oluyormu..

kulaklık olarak cx300 kullanıyorum ses gayet temiz...

birde converter la cevirsem acaba orjinal dvd filmleri nası izleyebilirm bi önerisi olan ..filmleri convertda dixte olsa cevirsek daha boyutları kuculurmu ne kadar kuculur kalite hangi kalitede cevirme yapıcam..
  • benim a2 nin hard diskinde bir sorun vardı ebayden yeni bir hard disk aldım taktım fakat firmware yükleyemiyorum bu hard diskede bilgisayara bağlayınca açılıyor dosyaları kopyalıyorum fakat açılırken firmware update yapmıyor bildiğiniz bir tamirci varmı acaba istanbulda birde ona götürüp baktırayım belki o çözer sorunu
  • Dün "dombili" arkadaşımızdan Cowon A2 alarak bende A2 ailesine geçte olsa katılmış bulunmaktayım. Pazartesi günü inşallah elimde olacak. Bu başlığın hepsini okuduktan sonra içimde hem büyük derecede heyecan var, hemde az da olsa endişe var.
    Bu başlıktaki bütün mesajları okudum. Ancak kafamda tam netleşmeyen birkaç birşey var. Bunlardan en önemlisi. Batarya meselesi. Bataryayı uzun süre kullanmak için en iyi şarj etme yöntemi nedir sizce? Sürekli yarısı bitip doldurmak mı lazım, yoksa tamamını bitirip mi doldurmak daha faydalı olur?

Birde eskiden yedek parçasını bulamıyor olabilirdiniz. Ancak şuan Ebay'de satılmakta ve ben yinede emin olmak için sormak istiyorum:

Bu aletin içindeki batarya ile bu batarya aynı mı? :

http://cgi.ebay.com/BATTERY-FIT-COWON-PMP-A2-20GB-30GB-4200mAh-BRAND-NEW_W0QQitemZ260380530898QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item260380530898&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

Eğer aynıysa bir tane alıp cepte tutmak lazım. Fiyatıda oldukça uygun. Belki ileride bu parçaların üretimi durabilir ve tükenebilir. İşimizi sağlama alalım.

İlgililere cevapları için teşekkürler...

• Arkadaşlar kullanan kalmadı mı artık bu aleti? Geç mi kaldık, eskisi gibi canlı değil artık. Canlandırsak güzel olmaz mıydı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andac664
    Arkadaşlar kullanan kalmadı mı artık bu aleti? Geç mi kaldık, eskisi gibi canlı değil artık. Canlandırsak güzel olmaz mıydı?

Ben pek kullanamıyorum açıkçası, yollar kavşak yapılan dönemki gibi tıkanmıyor artık ve genelde uyuyarak geçiriyorum servis saatlerini.
    WD TV HD player'ı alınca TV out özelliğini de kullanmaz oldum.
    İlgilenen varsa satabilirim hatta

• arkadaşlar
    tuhaf birşey oldu..ölmüş olan cowon a2 im dirildi:)
    tekrar çalışmaya başladı ancak adaptör girişinde veya besleme de veya da pilde bir sorun varmış ondan açılmamış çünkü saatlerce prizde takılı kaldı yaklaşık 7 saat kadar ve kırmızı ışık dönmedi başka renge,ve alt tarafı acaip ısınmıştı..sizce sorunu nedir bu saydıklarımla alakalı mı*
    neyse bilgisayara bağladım içini gördü açtım film de gösterdi ama hemen tükendi şarjı..bana bilen birileri yardımcı olabilir mi?
    eğer piliyle alakalıysa ebaydan pil buldum gelmesiyle 24 $ civarı getirtebilirim.. ne dersiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltunel

arkadaşlar
    tuhaf birşey oldu..ölmüş olan cowon a2 im dirildi:)
    tekrar çalışmaya başladı ancak adaptör girişinde veya besleme de veya da pilde bir sorun varmış ondan açılmamış çünkü saatlerce prizde takılı kaldı yaklaşık 7 saat kadar ve kırmızı ışık dönmedi başka renge,ve alt tarafı acaip ısınmıştı..sizce sorunu nedir bu saydıklarımla alakalı mı*
    neyse bilgisayara bağladım içini gördü açtım film de gösterdi ama hemen tükendi şarjı..bana bilen birileri yardımcı olabilir mi?
    eğer piliyle alakalıysa ebaydan pil buldum gelmesiyle 24 $ civarı getirtebilirim.. ne dersiniz???

Sanırım Türkiye garantili değil cihaz servise vermediğinize göre, yani kasayı açmanızda bir sakınca yok. Pilini çıkartıp kontrol ettirebilirsiniz bu işlerden anlayan birine, ya da pil takılı değilken cihaz çalışma özelliğine sahip mi bilmiyorum (laptoplardaki gibi) eğer çalışıyorsa yine fikir sahibi olabilirsiniz.

• saolasın alperturgay sanırım birisine kesin göstertip sorunun ne olduğu öğrenmek gerekiyor eğer pil ise nispeten ucuza atlatıcağım pili yollarlarken yanında kendimizin yapabilmesi için tornavida da gönderiyorlar.demek biz de yapabiliriz..
    neyse bir başka fikri olan avrsa memnun olurum..
  • merhaba ... adaptörünün çıkış voltu uygun 5v ama amperi düşük 400ma yerine şimdi benimkine baktım. 1.5 a lık yani 1,5 amper çıkışı olan bir adaptörle şarj etmelisin... yani kısaca cowon orj. şarj aletinin çıkış değeri 5V 1,5A bu değerleri veren herhangi bir adaptör işini görebilir.... bu arada adaptörü takarken artı eksiyi sakın karıştırma dış eksi iç artı olacak. saygılarımla tuncay
  • Bu topicde bir yerlerde pilin 2 sene gittiği falan yazıyordu yanılmıyorsam, aldıktan sonra aktif kullanımla birlikte 2,5 sene geçti, pil performansında en fazla %20 düşüş olmuştur, öyle bitme tükenme söz konusu değil.

Arz ederim
  • ikinci kez aldığım cowon a2 ikinci kez aynı işlem sonunda bozuldu.şarj için masa üstü bilgisayara taktım.ilk taktığımda kırmızı şarj ışığı yanıyordu aradan 5 saat sonra baktım ki ışık falan yanmıyor ve makine de açılmıyor.bunlar malesef elimde prize takıpda şarj edeceğim adaptörüm olmadığından başıma geliyor. sizede oldumu böyle bir durum.çözüm önerileriniz olabilirmi. tamiri mümkünmüdür.tamir olursa nerede olur.fikri olan vardır umarım .teşekkürler.
  • Bu cihaz halen alınırmı yoksa z2 gibi ı10 gibi modelleremi bakılmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.