Şimdi Ara

COWON A2 İNCELEMESİ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
1
Favori
56.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer tamir olursa burdan duyururum..belki ilerde sorun yaşayanalrda o tamirciye gidebilirr iyiyse..
  • arkadaşlar alet gerçekten çok güzel.ayrıca benim bi sorunum var

bilgisayarda avi ve sub dosyalarım var. 2si tam senkronize halde
    ama a2 ye attığımda ise altyazı öncen gidiyor. altyazı senkronize ayarlamasıyla geri almaya çalıştığımda ise
    altyazı 2-3 saniye gözükmesi gerekirken 0.1 saniye gözüküp kayboluyor, anlamadım gitti :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: doomguard

arkadaşlar alet gerçekten çok güzel.ayrıca benim bi sorunum var

bilgisayarda avi ve sub dosyalarım var. 2si tam senkronize halde
    ama a2 ye attığımda ise altyazı öncen gidiyor. altyazı senkronize ayarlamasıyla geri almaya çalıştığımda ise
    altyazı 2-3 saniye gözükmesi gerekirken 0.1 saniye gözüküp kayboluyor, anlamadım gitti :S

sub formatlarında oluyor o hata genellikle, Subtitle Workshop ile sub dosyasını açtıktan sonra farklı kaydet seçeneğinden SUbrip'i seçerek srt formatına dönüştürüp Cowon'a at.
  • arkadaşalar bu aletten aldım gerçekten çok memnunum ama usb kullanmadan mesela bilgisayarda herhangi bi görüntüyü açıp izlerken aynı anda alete kaydetmek istiyorum s-video çıkışı için dönüştürücü aldım ama olmuyor bunun bi yolu varmı acil yardıma ihtiyacım var!!(tv kartımı gerekiyo acaba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enegee -- 6 Eylül 2008; 20:31:46 >
  • ARKADAŞLAR ÇOK IYI DINLEYIN
    Benim cowon A2 bir süre önce yaklaşık 2 ay evvel çöktü sistemi tamamen çöktü..ve ben fellik fellik tamirci aradım birisine verdim tamire yapamadılar içini de açtılar tabi maalesef...neyse baktım donanımsal bir problem yok gibi geldi bana..ama uğraşacak keyfim azmim de yoktu..bugün bir daha bakayımd edim..forum sitelerini karıştırdım ve cevabı bulup kendim yaptım..bakın diyelim cowon a2 açılmıyor dimi hiç telaşe gerek yok..yapmanız gereken 2 iş var birincisi a2 yi pc ye bağlayın muhakkak görmesi lazım öyleyse sorun yok..hemen fat 32 ile formatlayın..ardından içini bir boş hdd gibi göreceği için en son firmwirei atın..sonra jostiğin üstüne basılı bir şekilde start yapın o içine bütün dosyaları tekrar kuracak ve cowonunun tekrardan hayat bulacak....
    saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltunel

ARKADAŞLAR ÇOK IYI DINLEYIN
    Benim cowon A2 bir süre önce yaklaşık 2 ay evvel çöktü sistemi tamamen çöktü..ve ben fellik fellik tamirci aradım birisine verdim tamire yapamadılar içini de açtılar tabi maalesef...neyse baktım donanımsal bir problem yok gibi geldi bana..ama uğraşacak keyfim azmim de yoktu..bugün bir daha bakayımd edim..forum sitelerini karıştırdım ve cevabı bulup kendim yaptım..bakın diyelim cowon a2 açılmıyor dimi hiç telaşe gerek yok..yapmanız gereken 2 iş var birincisi a2 yi pc ye bağlayın muhakkak görmesi lazım öyleyse sorun yok..hemen fat 32 ile formatlayın..ardından içini bir boş hdd gibi göreceği için en son firmwirei atın..sonra jostiğin üstüne basılı bir şekilde start yapın o içine bütün dosyaları tekrar kuracak ve cowonunun tekrardan hayat bulacak....
    saygılar...

Sorun bende devam ediyor etmesinin nedinide usb nin bilgisayarda gözükmemesi

• Daha önce yazılanlara göz gezdirdim ve ellerinize sağlık verdiğiniz bilgiler için. Benim sorum; A2 için kumandayı nereden alabileceğim? Verilen linkler ya ölü ya da o sitede o kumandadan kalmamış. Şimdiden teşekkürler.
  • Selamlar, Cowon'umu alirken sizin yazdiklarinizin cok faydasini gördüm..bende bir süredir cihazın açılmaması ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.Saltunel arkadaşım kendi çözümünü bulmuş.. ondan ricam bilgisayarla arası çok ta iyi olmayan biri için biraz daha detaylı anlatması yapmamız gereken aşamaları... Fat32 ile formatladıktan sonraki aşamalar, firmware i kendi cdsinden mi atmalı internetten mi ?vs... hakkikaten tek tek sabırlı bi şekilde yazarsanız pek bir mutlu olurum ben:)

''diyelim cowon a2 açılmıyor dimi hiç telaşe gerek yok..yapmanız gereken 2 iş var birincisi a2 yi pc ye bağlayın muhakkak görmesi lazım öyleyse sorun yok..hemen fat 32 ile formatlayın..ardından içini bir boş hdd gibi göreceği için en son firmwirei atın..sonra jostiğin üstüne basılı bir şekilde start yapın o içine bütün dosyaları tekrar kuracak ve cowonunun tekrardan hayat bulacak.... ''

• Merhaba arkadaşlar..
    Benim cowon da yine bir sorun çıktı açılmıyor şimdi...Bir tamirciye gösterdim piliyle ilgili sorun olduğunu söyledi artık ne kadar doğrudur bilemem..iyi bir tamirci bilen var mı???? ve kaça patlar bunun pilini değiştirmek eğer piliyle alakalıysa..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltunel

Merhaba arkadaşlar..
    Benim cowon da yine bir sorun çıktı açılmıyor şimdi...Bir tamirciye gösterdim piliyle ilgili sorun olduğunu söyledi artık ne kadar doğrudur bilemem..iyi bir tamirci bilen var mı???? ve kaça patlar bunun pilini değiştirmek eğer piliyle alakalıysa..!!!

Panatel garantisi varsa >http://www.panatel.com.tr/panatel/default_.asp?p=11&ref=0
  • maaalesef gittigidiyordan alındıı için ve bana satan şahsiyette ortadan kaybolduu için elimiz kolumuz bağlı kaldık...orayı aradım paranteli ama ilgilenemeyeceklerini söylediler..ne yapmalı acaba..!!! eğer sorun pil ise ebaydan getirtebilirim 17 dolar a satılıyor...bir bilen var mı iyi bir tamirci..??
  • ARKADAŞLAR..BUGUN BİR A2 ALDIM VE COK MUTLUYUM FAKAT İKİ SORUM OLUCAK A2 YLE İLGİLİ?

1.LOSTUN BİR BÖLÜMÜNÜ ATMAK 15 DAKİKA SÜRMESİ NORMALMİ?

2.LOST 'U ATARKEN LOST DİE Bİ FOLDER OLUSTURAYIM VE ICINE VİDEOYLA ALTYAZIYI MI ATAYIM NASI YAPİİM...DİGER TÜRLÜ MOVİES 'İN ALTINDA KARŞIŞIRMI ALTYAZILAR

3.ORJİNAL DVD DOSYALARI VARYA 30 40 DOSYASI OLAN ve İKİ DOSYADAN OLUŞAN "AUDİO-TS" VE "VİDEO-TS" bu filmleride çalıştırırmı A2im

cok teşekkürler???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stringray1905

ARKADAŞLAR..BUGUN BİR A2 ALDIM VE COK MUTLUYUM FAKAT İKİ SORUM OLUCAK A2 YLE İLGİLİ?

1.LOSTUN BİR BÖLÜMÜNÜ ATMAK 15 DAKİKA SÜRMESİ NORMALMİ?

2.LOST 'U ATARKEN LOST DİE Bİ FOLDER OLUSTURAYIM VE ICINE VİDEOYLA ALTYAZIYI MI ATAYIM NASI YAPİİM...DİGER TÜRLÜ MOVİES 'İN ALTINDA KARŞIŞIRMI ALTYAZILAR

3.ORJİNAL DVD DOSYALARI VARYA 30 40 DOSYASI OLAN ve İKİ DOSYADAN OLUŞAN "AUDİO-TS" VE "VİDEO-TS" bu filmleride çalıştırırmı A2im

cok teşekkürler???

1 normal değil bu kadear sürmesi 350mb lık bir dosya için
    2 altyazı ve film ismi aynı olsun yeterli ama kendin için karışıklık olmaması için bir dosyada toplayabilirsin onları yoksa ikisinide movie klasörüne atsanda o çalıştırır zaten sadece senin için aşırı derecede dosya varsa bulması zor olabilir onuda sanmıyorum
    3 o formattaki dosyaları oynatamazsın cowon a2 ile

bu arada hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsın bir sorun olursa bildiğim birşey ise yardımcı olmaya çalışırım

• peki neden o kadar uzun suruyor firmwareyı degistirmedim.1.91 i yuklucem dolsun şarjı o acaba cozum olurmu neden bu kadar uzun surede atıyor anlamadım bi yardım lütfen..

bide o dvd filmleri jetaudio converterla cevirebilirmiyim..
  • quote:

peki neden o kadar uzun suruyor firmwareyı degistirmedim.1.91 i yuklucem dolsun şarjı o acaba cozum olurmu neden bu kadar uzun surede atıyor anlamadım bi yardım lütfen..

bide o dvd filmleri jetaudio converterla cevirebilirmiyim..

firmware ile alakası olduğunu sanmıyorum senin bilgisayarın usb si ile alakalı birşeyde olabilir başka bir usb yuvasıyla yada başka bir bilgisayarla denesen iyi olur ama çözüm konusunda bilgim yok sadece 1 dakka bile sürmemesi gerektiğini biliyorum o kadarcık şeyin
  • ilgin icin teşkkur ederim sanırım ben simdi anlıyorum portable hardiskten atmıştım belki de ondan yapıyordur ,diger usb girislerini kullansam belki olur..

bide 1.91 firmware ı yuklesem mi acaba forumdaki arkadaşların yukledikten sora yaşadıgı sorunları okudum insalla bende aynı sorunları yaşamam..
  • quote:

ilgin icin teşkkur ederim sanırım ben simdi anlıyorum portable hardiskten atmıştım belki de ondan yapıyordur ,diger usb girislerini kullansam belki olur..

bide 1.91 firmware ı yuklesem mi acaba forumdaki arkadaşların yukledikten sora yaşadıgı sorunları okudum insalla bende aynı sorunları yaşamam..

şu an hangi firmware yüklü sende muhtemelen 1.91 e yakın firmware lardan biridir eğer sorunsuz türkçe desteği varsa bence 1.91 i yükleme yükleyeceksen en fazla 1.89 u yükle
  • firmware version 1.81

applicationversion1.91 nie bole yeni firmware yuklememe gerek var mı acaba??
  • quote:

firmware version 1.81

applicationversion1.91 nie bole yeni firmware yuklememe gerek var mı acaba??

bence yükleme 1.91 de daha fazla sorun çıkıyor gibi
  • teşkkur ediyorum arkadaşım...

bisye daha sorcam wall paper boumunde enable disable var firmwarim 1.81 oldugu icinmi enable'ı secemiyorum wallpaper koyamıyorum yada nası hallolcagını bilen varsa bi yardım edebilirmi..

DVD'deki movie dosyalrını 0 dan 5'e kadar avi yaptım ama alyazıyı nası yapıcaam..

cunku
    video-ts-0.avi
    video-ts-1.avi
    video-ts-2.avi

seklinde filmin orjinal altyazısını indirdim onu attım calışıo ama geç gelio yazılar...

orjinal dvd nin icindeki yazıları convert mu etmem gerekiyor yada bu videolarımı birleştirmem nası yapcam bi yardım lutfen daha once yapan varsa???
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.