Şimdi Ara

COWON A2 İNCELEMESİ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
1
Favori
56.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • q5 bile cıktı 540 dolarcık 40 gbytelıgı..

a3de güzel.. a2 alıcaktım wifiden dolayı archos aldım..

cowon cok başarılı bence.. şiddetle tawsiye edilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

q5 bile cıktı 540 dolarcık 40 gbytelıgı..

a3de güzel.. a2 alıcaktım wifiden dolayı archos aldım..

cowon cok başarılı bence.. şiddetle tawsiye edilir..

Q5 nerede söylediğiniz fiyata satılıyor?

Archos hangi modelini aldınız? Divx filmleri nasıl seyrediyorsunuz?
  • archos 605 wifi
    cowon americada satışta suanda. bu ay içerisindede panatel satışa sunması gerekiodu ama amerika fiyatını 540 dolar olarak düşünürsek,burda vergi ve karla birlikte fahiş bir fiyatın söz konusu olacagı kesin.

elime geçmedi daha ama divxleri oynattıgını sölienler war archos bölümü war zaten. en kötü altyazıları filme gömüosunuz. 800*480 çözünürlük war.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 4 Aralık 2007; 3:54:22 >
  • Amacınız film izlemekse altyazı desteği ile birlikte en ideal çözüm A2 dir arkadaşlar bu böyle biline.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Amacınız film izlemekse altyazı desteği ile birlikte en ideal çözüm A2 dir arkadaşlar bu böyle biline.

Merhaba,

Forumdaki bu bölümü baştan sona okudum. Sizi bu konudaki deneyimlerinizide okudum. Bu aleti gerçekten iyi analiz biri olarak sizden birkaç bilgi alabilirsem memnun olurum.

Benim evet öncelikle seyahatlerde amacım film seyretmek. Fakat bu arada internetede girseydi çok iyi olacaktı. Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum. Çok sık İstanbul'a gidip geldiğimden havaalanında internete girmek için çok iyi olacaktı. Bu amaçla PSP almıştım. Hemde oyunda oynaması acısındanda çok iyiydi. Fakat PSP'de film seyretmek için alt yazıı divx e gömmek sonra convert etmek çok can sıkıcı olduğundan şu anda kullanmıyorum. PSP ile internete girmekte sorun dokunmatik ekran veya klavye olmadığından oda bir ızdırap.

Bu aralar araştırma yaparken Cowon A2 dikkatimi çekti. Sonuçta anladığım kadarıyla evet film açısından A2 zannedersem çok iyi divx i direkt atıp seyretmek basit anladığım kadarıyla.

Bu arada Archos 605 wifi da diğer dikkatimi çeken ürün. Onun internete girmesi en çok ilgimi çekti fakat performansı nasıl bilmiyorum. Öğrendiğim kadarı ile ondanda divxi convert edip seyrediliyormuş galiba bunu öğrenince bu aleten biraz soğudum. Archos hakkında gerçekten divxseyretmek mümkün değil mi?

Cowon Q5 galiaba bunun alternatifi ama bu ürün bana çok büyük geldi. Eğer boyutları Archos kadar olsaydı veya A2'ye internet özelliği konsaydı gözüm kapalı olarak alacaktım.

Şu anda kararsız kaldım. Kısmetse 19 aralıkta Londra'ya gidiyorum o zamana kadar birinden birine karar verip almak istiyorum. Q5 ve Archos hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/Portable_Media_Players.3/Cowon_Systems.15/IAUDIOA360GB/iAudio_A3_60GB_Portable_Media_Player.2788.html adresinde A3 var. Bunun A2'den farkı nedir aradaki farkı vermeye değer mi?

• Merhaba arkadaşlar, bir Archos 605 kullanıcısı olarak yanlış bilgileri görünce yazmak istedim.
    1. Archos 605 divx formatındaki dosyaları hiç çevirmeksizin gösteriyor.
    2. Archos 605 film dosyası ile aynı isme sahip olan .srt ve .sub formatındaki alt yazıları gösteriyor ama bu alt yazılarda türkçeye özel karakterler var ise bunlar bozuk görüntüleniyor.
  • Cowon Q5 şu an çok yeni bir ürün ve çok pahalı bana göre, eğer amacınız türkçe altyazıları ile divx xvid falan izlemekse tercihiniz Cowon A2, Cowon A3 falan olmalı. Keza Türkçe karakterlerde falan sorun morun hiçbirşey yok,

Nete girmeyi istiyorsanız bence sizi ancak bir notebook ya da tablet PC paklar keza ufacık aletlerle nete girmeyi bende tercih etmiyorum, Bu arada ENG niz var ise Cowon ve Archos satan bir ebay seller dan yorum vereyim size

quote:

he Cowon Q5W (also known as the Q5 ...they added the W for WiFi and for the US version.)

I know, I was waiting through all of Aug, Sept, and October for this...then even November came...and I will be selling my Archos 605 160GB WiFi because of this. It is, in two words, ... Jaw Dropping.

The Archos is fantastic. Don't get me wrong, but with Shure SE530PTH earbud headphones molded for my ears, Cowon is simply the best (I've had the D2, the iAudio 7 8GB and now the 16GB ...as well as the F2.
    Archos has issues with external sound, where Cowon is So much better. Archos Yes does have the DVR, but I found myself never using it. When you're buying something like this, DVR isn't the goal, File swapping is. Cowon has PLENTY of support here with out paying for extras (like archos) ...AND, the visuals are stunning. The simple drag and Drop with the user features are great...I like that the hard buttons for volume are there...and the weight/size (though slightly larger than Archos) are completely fine...PLUS Video and Music playtime are MUCH greater when battery life is the question. Oh yes, 2 more things.

Keep in mind that it has USB Host
    ...and Vista support. I have issues where I can not network Vista and XP at the same time using Archos. And the Web for Archos is limited to Opera

I thought I'd throw in personal opinions in there before I copy/paste stats.

If you have Questions, please let me know. And if you look at my MP3 players and earbuds I've sold...you might pick out that I have some past experience with both Archos, Cowon iPod and iRiver clix ...not to mention Shures line of earbuds ...Enjoy the new toy!

-Tommy

• Bilgiler için herkese çok teşekkür ederim.

Cowon A3 çıktı mı? Yukarıda bir site vermiştim. Oradan başka hiç bir yerde görmedimde çıkıp çıkmadığı hakkında bilgisi olan var mı?

Cowon A2 için 499 YTL bir fiyat buldum sizce fiyatı nasıl?

olric71 Archos 605 ile internete rahatlıkla tüm sitelere girilebiliyor mu?

Teşekkürler
  • A3 ü ebay'de göremedim sanırım daha düşmedi oralara, düşse de fiyatının çokda makul olmayacagını düşünüyorum zaten, kaldıki A2 den farkları benim işime pekde yarayan şeyler değil (Wi-Fi, mkv desteği gibi...)

499 YTL GG fiyatı zaten A2'nin adamlar yurtdışından direk size yollatıyor mutlaka danışıklı dönüşüklü adamları varki gümrükte takılmıyordur, paranız varsa sizde GG den alabilirsiniz tabi, keza önce forumda da bir aramak lazım belki USA ya gidipde gelen biri alıp satıyordur az ya da hiç kullanılmamıl bir A2.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

A3 ü ebay'de göremedim sanırım daha düşmedi oralara, düşse de fiyatının çokda makul olmayacagını düşünüyorum zaten, kaldıki A2 den farkları benim işime pekde yarayan şeyler değil (Wi-Fi, mkv desteği gibi...)

499 YTL GG fiyatı zaten A2'nin adamlar yurtdışından direk size yollatıyor mutlaka danışıklı dönüşüklü adamları varki gümrükte takılmıyordur, paranız varsa sizde GG den alabilirsiniz tabi, keza önce forumda da bir aramak lazım belki USA ya gidipde gelen biri alıp satıyordur az ya da hiç kullanılmamıl bir A2.

A3'ü bende ebay'da görmedim. Bir tek yukarıda linkini verdiğim sitede gördüm. Çıkıp çıkmadığına emin olamadım.

A3'ün wifi özeliği demişsiniz. Acaba A3 ile internete girilebilecek mi? A3'ün wifi özelliği tam nedir? Eğer internete girilebilecekse o zaman onu almak isterim.

Evet 499 GG fiyatı. Peki makul bir fiyat mıdır sizce?

• a3 de wifi yok. a2 den farkları derken dier archosu falan kastetmiş eozen.
    a3 cıktı ama sadece belli ülkelerde.türkiyede ne zaman satışa cıkar malum. 4inchlik ekranla internette dolaşırken herhangibir problem yaşamayacagımada eminim.

drao archos bölümü incelersen ne gibi özellikleri oldugunu öğrenebilirsin.
  • quote:

a3 de wifi yok. a2 den farkları derken dier archosu falan kastetmiş eozen.
    a3 cıktı ama sadece belli ülkelerde.türkiyede ne zaman satışa cıkar malum. 4inchlik ekranla internette dolaşırken herhangibir problem yaşamayacagımada eminim.

drao archos bölümü incelersen ne gibi özellikleri oldugunu öğrenebilirsin.

Öncelikle bilgi için teşekkürler.

archos bölümünüde inceledim. Fakat aklım daha çok cowon da olduğundan burada archos la karşılaştırmaları daha iyi bulduğumdan sizerinde fikirlerinizi almak için soruyorum.
  • eozene danıştım bende. ilk olarak cowon istiodum. cowonun avantajları cok fazla bi kere film ve mp3 dışında depolama aygıtı olarak bile kullanabilirsin. hangi cihaza taksan tanımakta. mesela foto cekmekten hoşlanıyorsun. cektin ve hafıza kartın doldu..hemen usb ile a2 ni baglıosun foto makinene,fotolarına 4inchlik ekranda bakma zewki yanı sıra çekiminede rahatlıkla devam edebiliyorsun. cowon gercekten kaliteli ve hiç ugrastırmıyacak bir alet.

ben cowon düşünürken tvye baglayıp islemek için düşünmüştüm dvdlerle ugraşmamak için. sonra archosu inceledim.çözünürlük olarak daha yatkın geldi bide wifi istiodum. bu arada önemli not archosda dvr station cok önemli yer kaplamakta. archos bölümünü incelediysen biliosundur.archosu ben arkadaşımla getirtioum 1 hafta kadar içinde elimde olucak. ne zaman gelcegi belli olmadıgı için ben aldıgım zaman a3 yada q5 piyasaya cıkmamıştı. q5 olmayabilirde achos ile a3 arasında mutlaka kalırdım. ikiside birbirinden güzel aletler. verecegin parayı hakediyorlar.

hangisi sana hitap ediyor ve göz zevkini okşuosa onu almalıısın. ikiside pişman etmeyecektir.

son olarakda archosu genelde ipod touch ile kıyaslıyolar. http://reviews.cnet.com/4370-11399_7-312-101.html?tag=lnav

archusun cowonla benzeyen ürünü q5 dir. oda zaten başlı başına bir ürün fiyatıda öle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 4 Aralık 2007; 20:07:06 >

• Archosun divxi desteklediğini öğrendiğimden sonra birde wifi olması sebebiyle daha ağır basıyor. Birde daha yüksek kapasiteli modellerinin bulunmasınıda göz önüne almıştım. Harici hardisk olarak kullanabileceğimi düşündüğümden 160 GB modelini almyı planlıyorum.
    Fakat kafamı karıştırdınız. Cowon depolama için ideal demişsiniz. Aynı amaçla Archos'u kullanamaz mıyım?
    Ben evde Macbook pro, kliniğimde ise Windows XP'li PC kullanıyorum. Hem archos hemde cowon bu mac ve windows'ta kullanabiliyorum bildiğim kadar, doğru mudur?

Q5 taşımak için bence büyük onun için hiç düşünmüyorum.
  • archosuda kullabilirsin tabiki depolayıcı olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAO
    ....
    Q5 taşımak için bence büyük onun için hiç düşünmüyorum.
    ...

Aslında aralarında boyut farkı çok aşırı değil. Ekranı 1" daha büyük ama Q5, A2 den 1" daha büyük değil. Çünkü Ürünün büyük bir kısmı Ekran.
    Ben A3'ü bekliyorum, Filmlerde ekranı kalitesi daha tatminkar gibi gözüküyor. (A2 nin filmlerdeki görüntü kalitesini pek beğenemedim de)
  • http://www.jetmall.net/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=382

a3 resmi sitesinde amerikada satışta. bi arkadaş araştırıodu sanırım.
  • quote:

http://www.jetmall.net/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=382

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

quote:

http://www.jetmall.net/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=382

Teşekkürler.

• $350 ve $400 fiyatlarla çıkmış, bendeki yeni A2 yi satıp A3 mü alsam diye düşünüyorum,
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.