Şimdi Ara

COWON A2 İNCELEMESİ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
1
Favori
56.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tvye baglayıp islemicek isen bence pahalı. archosda 800*480 çözünürlük kalitesi sunuyor aynı fiyata. ama cowon ve zewk meselesi sonucda.

satıp q5 e kasabilirsiniz yada
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

tvye baglayıp islemicek isen bence pahalı. archosda 800*480 çözünürlük kalitesi sunuyor aynı fiyata. ama cowon ve zewk meselesi sonucda.

satıp q5 e kasabilirsiniz yada

Archos'u ek yazılım ve çoğu aksesuarın ücretli olması nedeniyle pek sevemedim. Ama en çok da Türkçe altyazı desteklemediği için düşünmüyordum. Birileri destekliyor yazmıştı ama emin olamadım. Uygun fiyatlı bulunca da aldım A2'yi...
  • Evet Archos Tr altyazı desteği yok, isterse 1980p çözünürlüğü oynatsın zaten ekranın ölüçleri malum, çözünürlüüğünüz ne olursa olsun ekranınız kısıtlı oldugu sürece bence önemi yok, Cowon A2 benim için her açıdan mükemmel bir alet, sadece işte şu USB Host desteği biraz kötü her aleti tanımıyor, tanısa da aktarım da sorun yaratıyor falan yoksa video kalitesi mp3 kalitesi olsun bence süper ötesi bir alet f/p olarak
  • sanırım A3 ün ekran,pil süresi,ağırlık,oynatabildiği formatlar gibi özellikleri daha iyi o yüzden 100 lira fark verp bir A3 almak daha mantıklı gibi siz ne düşünüyorsunuz?
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorum var. a2 de ses ve görüntü kaydı yapılabildiğini biliyorum. görüntüyü kameradan alıp seside farklı bir yerden alıp kayıt yapıp video mu oluşturabiliyorum. bunu archos ta yapabilirmiyim? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar cowon a2 ye kumanda almayı düşünüyorum.Fakat sizlere bir sorum olucak.Aldığınız kumandayı kullanıyormusunuz yani sizce gereklimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

Arkadaşlar cowon a2 ye kumanda almayı düşünüyorum.Fakat sizlere bir sorum olucak.Aldığınız kumandayı kullanıyormusunuz yani sizce gereklimi?

Ben yürürken çok kullanıyorum.
    Kumandayı takıyorum, cihazı montumun cebindeyken açıyorum, kumandadan play tuşuna basınca çalmaya başlıyor.
    Kılıfını açmadan...

Cihazı elinize almadan müzik dinlemek için ideal,

ileri-geri alma
    şarkı alatma
    Ses açma kapama
    Klasör atlama
    Radyo - Müzikçalar arasında geçiş
    Ekolayzır değiştirme .....

herşeyi yapıyorsunuz yani.
  • alperturgay dostum cevap için teşşekkur ederim.Siparisi vericem alıcağım yer burdan
    http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=51537&idCategory=350&topnavCategory=36
    Birde lcd koruma kılıfı varmış sence onuda alayım mı?
    LCD KILIF:
    http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=51538&idCategory=350&topnavCategory=36

• kumanda kesinlikle a2 için vazgeçilmez bir ürün fakat bence o ekran koruma kılıfını alma o kadar daha kaliteli ürünler var seni memnun etmeyebilir
  • Merhaba arkadaşlar. Cowon a2 altyazı fontunu büyütmenin "double" haricinde bir yolu var mı? v1.91 revised sürümünü kullanıyorum. teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssert

Merhaba arkadaşlar. Cowon a2 altyazı fontunu büyütmenin "double" haricinde bir yolu var mı? v1.91 revised sürümünü kullanıyorum. teşekkürler.

Dostum o double ı sanırım tv ye bağlarken altyazı büyük olsun diye koymuşlar.Onun haricinde bir yolu olduğunu sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

kumanda kesinlikle a2 için vazgeçilmez bir ürün fakat bence o ekran koruma kılıfını alma o kadar daha kaliteli ürünler var seni memnun etmeyebilir

Bende zaten öyle yapmıştım.Kumandayı sipariş ettim,ekran koruma kılıfını sipariş etmemiştim iyi etmişim
  • quote:

alperturgay dostum cevap için teşşekkur ederim.Siparisi vericem alıcağım yer burdan
    http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=51537&idCategory=350&topnavCategory=36
    Birde lcd koruma kılıfı varmış sence onuda alayım mı?
    LCD KILIF:
    http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=51538&idCategory=350&topnavCategory=36

Ben de oradan aldım orijinal Cowon ürünü ve fyatı yurtdışından da ucuz neredeyse :)
    Ekran filmi çok kaliteli değilmiş (eozen81 arkadaşımız denemiş, o tavsiye etmemişti).
    Ekran filmi hakkında zamanında şunları yazmışım:

quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay
    ...
    Webdenal da ayrıca 11 Ytl civarında satılan bir ekran filmi var. O da "Remote Control" gibi Cowon markaymış ve panatel'den alıyorlarmış.
    Sayfada pek bilgi yoktu o yüzden müşteri hizmetlerinden gelen bilgiyi paylaşayım dedim:

Markası Cowon
    Ultraviyole ışınlarından koruyor
    Çizilmiyor
    Parlamıyor
    Leke tutmuyor
    %99 şeffaf
    Slikon
    Sert
    .......

quote:

Orjinalden alıntı: ssert

Merhaba arkadaşlar. Cowon a2 altyazı fontunu büyütmenin "double" haricinde bir yolu var mı? v1.91 revised sürümünü kullanıyorum. teşekkürler.

Hayır yok.

• alperturgay sen ne kullanıyorsun ekranın çizilmemesi için?
    Ben hala jelatinini çıkartmadım walla çizilcek diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 20 Ocak 2008; 3:43:50 >
  • quote:

alperturgay sen ne kullanıyorsun ekranın çizilmemesi için?
    Ben hala jelatinini çıkartmadım walla çizilcek diye korkuyorum

Aynen ... bende de ekran filmi duruyor. PSP filmlerinden birini kesip koyabilirim. Gerçi ilk PSP de hiç kullanmadım ekran filmi ve 1,5 yıl falan kullandım. Çizik olmadı dikkatli kullanınca. Telefonumu ilk aldığımda onun ekranına film kullandıktan sonra "Ne yapıyorum ben ya , Manyakmıyım? " diyerek bıraktım film işini. PSP de de kullanmadım çünkü Yumuşak kılıfı çok başarılı. A2'nin deri kılıfı da korur bence.

• Bencede ekran filmine falan gerek yok.Bu arada ben uzaktan kumanda siparişini cuma gecesi verdim.Ve dekontu onların adresine yolladım.Siteye giriyorum hala onaylanması bekleniyor diyor.Neden onaylanmadı acaba?Sendede böyle geçmi onaylandı?Bu arada film izlerken sizde dithering açık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 20 Ocak 2008; 15:56:47 >
  • quote:

Bencede ekran filmine falan gerek yok.Bu arada ben uzaktan kumanda siparişini cuma gecesi verdim.Ve dekontu onların adresine yolladım.Siteye giriyorum hala onaylanması bekleniyor diyor.Neden onaylanmadı acaba?Sendede böyle geçmi onaylandı?Bu arada film izlerken sizde dithering açık mı?

Ben A2 gelmeden almıştım kumandayı o yüzden acelem yoktu , geciktiyse bile hatırlamıyorum.
    Ditheringe bakarım hatırlamıyorum.
  • forumda bi arkadaş dithering i açın diyordu daha iyi performans almak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

forumda bi arkadaş dithering i açın diyordu daha iyi performans almak için

Evet onu bende okudum.Fakat pek bi fark göremedim acık olunca da,kapalı olunca da?
  • quote:

Ben yürürken çok kullanıyorum.
    Kumandayı takıyorum, cihazı montumun cebindeyken açıyorum, kumandadan play tuşuna basınca çalmaya başlıyor.
    Kılıfını açmadan...

Cihazı elinize almadan müzik dinlemek için ideal,

ileri-geri alma
    şarkı alatma
    Ses açma kapama
    Klasör atlama
    Radyo - Müzikçalar arasında geçiş
    Ekolayzır değiştirme .....

herşeyi yapıyorsunuz yani.

Ya benim kumanda bugün elime geçti fakat.Bu dediğin özelliklerin bazılarını yapamadım.Şimdi
    İleri-geri alma olayı tamam
    şarkı atlama tamam
    Radyo-müzikçalar arası geçiş?
    Klasör atlama?
    Ses açma kapama derken?(pause u kastettin sanırım)
    Soru işaretli olanları yapamadım.Sanırım bi kaç tuşa aynı anda falan basmam gerekiyor cevabını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 24 Ocak 2008; 3:39:25 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.