Şimdi Ara

Covid Pozitifim,Karantina süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var,Ankara Keçiören de yaşıyorum.2 Hafta evvel Covid-19 pozitif çıktım.Fakat bir defa ilaç getirilmesi dışında hiç bir şekilde aranmadım.Benim karantinam ne zaman bitiyor bilgisi olan var mı? Test sonucum 11 Ağustosta çıktı.

• 14 gün diye biliyorum. Tekrar test yaptır negatif çıkarsa karantina biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl gecirdiniz hocam,yas kac,sigara kullanim durumu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: LoooooL

14 gün diye biliyorum. Tekrar test yaptır negatif çıkarsa karantina biter.
    Dostum,kimseye ulaşamıyorum ki test yaptırayım.Şimdi çıkarsam birde karantinada olmanız gerekiyor denirse diye endişe ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DedemZenciydi

Nasıl gecirdiniz hocam,yas kac,sigara kullanim durumu nedir?
    Ben 21 yaşındayım 2-3 gün hafif ateş haricinden bir sıkıntım olmadı şükür.Sigara Kullanmıyorum.Annemde pozitif idi şükür o da sadece baş ve boğaz ağrısı ile geçirdi.O 25 yıldır sigara içiyor.
  • frkn19077 F kullanıcısına yanıt
    Buyuk gecmis olsun,anneniz ozellikle sasirtti,sizden bir konu rica edip annenizin ve sizin yasadiklarinizi etkileri falan okusak guzel olur hocam.

• frkn19077 F kullanıcısına yanıt
    Bu arada cikabilirsin hocam,arkadasim 14 gunun sonunda gidip ikinci testini yaptirdi. Maskeni tak,temastan kacin herkesle,testin yaptirt. Toplu tasima kullanmayin hala pozitif olabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa covid testi sonucu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keçiörenin neresi kardeşim ?
  • Aile hekiminizden arayan olmadı mı onlardan bilgi alsanız daha sağlıklı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • babam icin ilac bittikten sonra 14 gun denildi

• Selamlar. Ben de Bursa'dayım. 2 gündür pozitif olarak evde karantinadayım. Geriye dönük ilk belirtiler başladıktan sonra 22 gün karantina verdiler. Sağolsunlar ilçe sağlık md. ve aile hekimim çok yardımcı oldular. Hatta evdemiyiz diye az önce polis arkadaş yoklamaya gelmiş. :D
  • benimde 2 ay önce test sonucum pozitif çıktıktan hemen sonra ben yaklaşık 1 ay felan evden çıkmamıştım ama ne kadar evde kalınması gerektiğini bilmiyorum

• DedemZenciydi kullanıcısına yanıt
    Yani karantina süreci içerisinde kimseyle temas etmeden çıkıp test yaptırabilir miyiz. Cünkü sanırım ben 22 ağustos'ta covid olmuştum ama süper zekalı doktorlarımız beni soğuk algınlığı diye geçiştirdikleri için eve döndüm şimdi ise 26 ağustos'ta pcr testi yaptırdım. Pozitif çıktı. Büyük ihtimalle 29 agustos'ta, internette röportaj veren doktorlar vb'lerin deyişiyle virüsü tamamen atlatmış olacağım.
    Onun için bir kaz daha test yaptırabilir miyim karantina süreci içerisinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majestic' -- 28 Ağustos 2020; 15:20:26 >
  • 7 günde iyileşmeden bahseden mi var. Enteresan. En azından 14 gün karantinada kalmak gerekir. Sık sık test yapmak mantıklı değil zira testlerde de yanılma payı çok yüksek.
  • 7 günde iyileşmek imkansız. Benim ilk belirtilerden itibaren bugün 12.günüm. Testim pozitif çıktığı tarihten itibarende 22 gün karantinadasınız dediler.

• Majestic' M kullanıcısına yanıt
    Karantina surecinde yaptiramazsin hocam,14 gunun sonunda yaptirabilirsin. Elinde pcr test sonucunun tarihi var sonucta uzerinden 14. Gunu hastneye git durumu anlat yptirir negtifi alirsin insallah.

Nasil atlattiniz sorun ysadiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.