Şimdi Ara

Covid-19 Aşısı olmayana kısıtlama yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Covid-19 Aşısı olmayana kısıtlama yolda

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, maç, tiyatro, sinema, alışveriş merkezi, kalabalık ve kapalı ortamlarda yapılan toplantı, düğün, kına, konser, kongre gibi etkinliklere aşı olmayanların alınmamasını önerdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında 14 Temmuz Çarşamba günü yapılan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nda vaka sayılarının seyri, aşı programı ve Kurban Bayram tedbirleri görüşüldü. Toplantıda özellikle Doğu ve Güneydoğu illerindeki aşılama oranının düşük kalması konusu masaya yatırıldı. Bilim Kurulu üyelerinin, aşılama oranını artırmak için önerilerini sunduğu belirtildi. Toplantı sonunda maç, tiyatro, sinema ve AVM'lerin yanında kalabalık ve kapalı ortamlarda yapılan toplantı, düğün, kına, konser, kongre, dernek toplantısı gibi etkinliklere aşı olmayanların alınmaması önerisi öne çıktı. Covid-19 ile mücadelede çok önemli olan aşılamanın daha da yaygınlaşması için önemli olduğu değerlendirilen bu önerinin Kabine Toplantısı'nda değerlendirileceği kaydedildi.

Alıntı

metni:
    https://www.haber3.com/guncel/bilim-kurulu-onerdi-asi-olmayana-kisitlama-yolda-haberi-6025818

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Camiye de almasınlar. Aşı karşıtlarının çoğu malum kesim.

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

vergi almasınlar :D

• Faşizmin sesi kulaklarınıza geldi mi?

• aşı olmayanları bulun falakaya yatırın

50 sopa vurun. yetmz onlara 100 sopa.

yok yok yuvaralayalım 150 olsun.Covid-19 Aşısı olmayana kısıtlama yolda 

not:şaka amaçlı , aşı maşı olmamış , olmayıda düşünmeyen biri tarafından yazılmıştır

• Gec kalinmis bir uygulama. Umarim en yakin zamanda yururluge girer

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Gec kalinmis bir uygulama. Umarim en yakin zamanda yururluge girer

Sen aşı oldun ya, olmayan herkes çile çeksin yaşamasın bu topraklarda. Bu zihniyet bitmedikçe hep geri gideceğiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşı olanlar aşı olmayandan niye korkuyor madem ölümsüzlük iksiri var içinde. Dünyanın şuanda ki en büyük gizemlerinden biri.

• Benim önerilerim açık.

1- devlet, ve aşı şirketi, hatta bilim kurulu aşıya resmi olarak kefil olacak. Aşıdan sonra basına is gelene yüksek tazminatlar ödeyecekler ve hapis cezası alacaklar. - bu konuda sıkıntı olmamalı. Sonuçta aşı muhtesem ve kısa/uzun vadede hiç bir zararı yok.

2- aşı olmayanlar stadyumlar, konserlere, avmlere giremeyecek. Bunun karşıtı olarak da aşı olanlar doğaya, plaja, milli parklara yani açık hava ortamlarına giremeyecek.

3- aşı olmayanlar SGK sağlık hizmetinden yararlanamayacak. Ancak aşı olmayanlara SGK bugüne kadar aldığı tüm paraları faizi ile geri ödeyecek ve bir daha para kesmeyecek.

4- aşı olanları onurlandırmak için aşı olanlar sarı maske veya sarı küpe takarak dolaşabilecek.

5- aşı olmayanlar toplu taşıma kullanamayacak. Ancak aşı olmayanlara bu nedenle vergisiz otomobil alma hakkı tanınacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HES kodu kontrolü yapılan her yerde aşı zorunluluğu olacağını tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

Faşizmin sesi kulaklarınıza geldi mi?
    Ooo "geleli" çok oldu 🤮🤮🤮

Nedense faşizmin ve yaratıcılarının can çekişmeleri, kıvranışları olarak görüyorum bu hamleleri, aklımın içinde böyle görünüyorlar...

Aklı selim olan bizim gibi aşı karşıtlarını doğa ana korusun, aşı taraftarları ve corona partisi organizasyonunu yürütenler büyük acılar çeksin inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 18 Temmuz 2021; 12:43:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani isteyen oluyordu.

bunun adı zorbalık.

• bakalım bu da olacak mı önden haberi yayıp nabız ölçüyorlar

• Jeopol kullanıcısına yanıt

Arkadaş çok haklı toplum sağlığını riske atmış yok aşının içinde çip var yok aşı kısırlık yapıyor diyen beyinsiz sürüsüne bir sürü ekstra hak tanımlamalıyız para ödülü vergi indirimi gibi teşvikler vermeliyiz aşı olmayanlara çünkü onlar internette gördüğü bill gates bize çip takacak haberine inanan beyinsiz oksijen israfı kişiler kesinlikle haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Sen aşı oldun ya, olmayan herkes çile çeksin yaşamasın bu topraklarda. Bu zihniyet bitmedikçe hep geri gideceğiz.

Alıntıları Göster

Sen ve senin gibi Bilime ters yorum yapan kişiler olduğunda geri gidiyoruz merak etme. Facebook ve Twitterda fake doktorların söyledigi şeyleri okuyup , dinleyip gelip de burda aşı karşıtlıgı yapıyorsunuz.

Şimdi böyle dedim ya, bana ap alakasız istatislikler, doğrulugu kanıtlanmamış veriler sunarsın. Malesef hepiniz aynısınız. Umarım kısa sürede konuda bahsi geçen kısıtlamalar gelir de eviniizde oturup bizi izlersiniz Covid-19 Aşısı olmayana kısıtlama yolda 

edit: yeni farkettim de bu konuya tüm bilim adamları toplanmış Covid-19 Aşısı olmayana kısıtlama yolda 

biri de demiş ki , siz aşı oldunuz , bize niye karışıyorsunuz. Hala yaygın aşılamanın neden gerekli oldugunu anlamıyorsunuz, tam olarak "aklı yok fikri var" olayı. Yazık Covid-19 Aşısı olmayana kısıtlama yolda 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 18 Temmuz 2021; 14:55:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Boşuna yorma kendini bu aşıtaparlara anlatamazsın. Aşıyı olunca virüsü kapmayacağını ve yaymayacağını zannediyorlar ve bu yanlış düşünce yüzünden ne maske ne de mesafe kuralına uyuyorlar. Bugün vaka sayısı yükseliyorsa bunun en büyük sorumlusu aşıyı olduktan sonra maske+mesafe kuralına uymayanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Kelimelerine dikkat et seni o monitöre gömerim. Velet seni.

Senin gibi zaat lar oldugu sürece bu ülkeden bi mok olmaz.

Aşımı oldum diyorsun ki o bile başlı başına soru işareti. Tek başına aşılamanın ne etkisi olacagını sanıyorsun marul kafalı? aşımı oldum bana bir şey olmaz kafası bu işte. Facebookcu seni.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.