Şimdi Ara

Counter Strike: Source TEKRARDAN 5$, 23 saatlik indirim (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
0
Favori
5.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana alacak var mı onu söylesin biri? PTT yada Avea kontör?
  • biri banada alsın şu oyunu 4 kişiye pm attım kimse siteye girmiyor isteyen varsa kontör de attırabilirim
  • arkadaşlar oyunu kurduktan sonra format atmak gerekirse veya pc değiştirdiğimiz zaman oynu tekrar kursak sorun çıkarmı
  • oyunu aldım laptopım yanımda diildi evdeki masaüstüne kuruyum dedim kurulurken elektrikler kesildi pcyi açtığımda masaüstündeki ikona tıkladım update falan yapıyo yarın inşallah laptopa kurucambu arada program filestan direk cs source klasörünü laptopa atsam çalışırmı yoksa yine indirip netten kurmammı gerekicek?

edit: yukarda cevabı varmış backup alıp kurarız kurmak için 1.6yıda silmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 13 Aralık 2009; 16:43:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

arkadaşlar oyunu kurduktan sonra format atmak gerekirse veya pc değiştirdiğimiz zaman oynu tekrar kursak sorun çıkarmı

Hiçbir sorun olmaz yedeğini alır formatını atar, sonra o yedekle tekrar oyunu kurarsın.
  • Kaçıracağız kampanyayı bu gidişle...
  • Kampanya bitmek üzere hala almayan varsa bu fırsatı kaçırdığına çok üzülür.
  • Beyler PTT istemeyin, İşbank Bakamatik+ 'lerden 7/24 para havale edebilirsiniz.

Saat daha geç değil, benimle iletişime geçerseniz oyun gönderebilirim.
  • Oyunun (Counter Strike Source) kendi botları bilem var. Oyunu ilk defa oynuyacaklar için bütün alt yapısı hazır. Round başlarken ve silah satın alırken mermileri tam dolu geliyor. 100 FPS nin üzerinde fps alıyorum. Atışlar o kadar isabetli ki, daha önceden de olduğu gibi deagle ile geziyorum haritada

Şuan Multiplayer camiası CSS satın alıyor, Modern Warfare 2 oynuyanlar bile COD MW2 oyununda istedikleri gibi hile koruması olmadığından geçici olarak CSS ye büyük bir yönelim olucağını tahmin ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 13 Aralık 2009; 19:29:20 >
  • ekran kartı driverı eskiymiş oyuna sokmuyo bilgisayara res atmam lazım oyunu indiriyo hala res atsam kaldığı yerden devam edermi?

edit: neyse res atıyım bişi olursa gece 7 saatte iner heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 13 Aralık 2009; 20:06:35 >
  • Evet kaldığı yerden devam edebiliyorsun.
  • merhaba alakasız olucak ama hamachiden anlayan varmı.Varsa PM den yada msn den görüşebilirmiyiz.Ufak bir sorun yaşıyoruzda.
  • ya arkadaşlar steam hesabından 2 pcye kurulu oyunları online oynama imkanımız var mı ?
    mesela bende css kurulu arkadaşa da attım diyelim.ben sabah açtım oynadım diyelim o da akşam açıp oynayabilir mi, yani ayrı zamanlarda online oynayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morsmordre

ya arkadaşlar steam hesabından 2 pcye kurulu oyunları online oynama imkanımız var mı ?
    mesela bende css kurulu arkadaşa da attım diyelim.ben sabah açtım oynadım diyelim o da akşam açıp oynayabilir mi, yani ayrı zamanlarda online oynayabilir miyiz?

Evet
  • Arkadaşlar türk serverlarını nasıl bulabilirim
    Oyun çok kasıyor.Serverlara girmiyor
  • Bende Türk server bulamadım, internet games'te yok. Game Monitor desen bende girmiyor bile, bana birkaç ip verir misiniz? Türk serverı olarak.
  • peki oyunu aldıktan sonra masa üstüne setup olarak mı inecek yoksa direk c ye mi kurmamızı isteyecek şu yedek alma yani beckup olayını nasıl yapacaz anlatırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

peki oyunu aldıktan sonra masa üstüne setup olarak mı inecek yoksa direk c ye mi kurmamızı isteyecek şu yedek alma yani beckup olayını nasıl yapacaz anlatırmısınız

Hayır setup inmiyor, oyun oynanmaya hazır biçimde indiriliyor.
    Steam dizinine iniyor oyunlar.

Yedeğini almak istediğiniz oyuna, my games listesinden sağ tıklayarak, "backup" kısmını kullanacaksınız.

Türkiye lokasyonulu CSS Sunucuları :

http://www.game-monitor.com/search.php?=undefined&game=cstrike2&location=TR

• Vay be tamda ara verdiğimde dönemde türkiye css ayağında hareketlenmeler başladı şansa bak :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldieR_TR

Vay be tamda ara verdiğimde dönemde türkiye css ayağında hareketlenmeler başladı şansa bak :/

valla su saatlerde bı ayaklanma yok tr de 2 3 tane acık var su an , yabancılarda muhabbet saglam orda takılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.