Kısmet olmadı heralde artık yapacak birşey yok heveslendik kırk yılın başı evde kantır oynarız diye
Yaa beyler bir hevese aldık bakalım. 4.99 $ ödedik. Kart ile umarım değer buna.
Bu fiyatada hala 1.6 oynamaya devam eden olur yuh artık. Gerçi bu aralar 1.6 oynayanda görmüyorum ama yinede oynayan çıkar.
Şu indirimler olunca kullanamamak berbat bir duygu ya of.
quote:
Orijinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Orijinalden alıntı: muratcan1981
peki oyunu aldıktan sonra masa üstüne setup olarak mı inecek yoksa direk c ye mi kurmamızı isteyecek şu yedek alma yani beckup olayını nasıl yapacaz anlatırmısınız
Hayır setup inmiyor, oyun oynanmaya hazır biçimde indiriliyor. Steam dizinine iniyor oyunlar.
Yedeğini almak istediğiniz oyuna, my games listesinden sağ tıklayarak, "backup" kısmını kullanacaksınız.
hocam backup yaptım şimdi tekrar yüklemek için ne yapmam gerekiyor? pc ye format attık diyelim mesela napçaz? (backup D: sürücüsünde)
Backup zaten kurulum paketi şeklinde oluyor, direkt kurulumu çalıştırmanız yeterli bildiğim kadarıyla.
Bende cs oynamam ama 5 dolara orjinal oyun kaçırılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: DiabloXT
Backup zaten kurulum paketi şeklinde oluyor, direkt kurulumu çalıştırmanız yeterli bildiğim kadarıyla.
tmm hocam baktım klasörde setup felan varmış
Öncekinde almıştım. KA-ÇIR-MA-YIN!
quote:
Orijinalden alıntı: B.A.R.I.Ş
Öncekinde almıştım. KA-ÇIR-MA-YIN!
aynen
Bu Steam'da gördüm indirimi, alıyım dedim.
Bir sorum olacak. İşlemleri tamamlayınca nasıl oyunu alacağız? İnternetten mi indirilecek yoksa postayla eve mi teslim?
quote:
Orijinalden alıntı: WizzY_WizarD
Bu Steam'da gördüm indirimi, alıyım dedim.
Bir sorum olacak. İşlemleri tamamlayınca nasıl oyunu alacağız? İnternetten mi indirilecek yoksa postayla eve mi teslim?
İnecek internetten, oynayacaksın. CD-KEY Derdi felan yok, MY GAMES'de görünür zaten alınca.
Son 1 saate girdik.
Ve işte indirimlerimiz. (Bana sorarsanız, en berbat kaldırım bu olmuş.)
quote:
Orijinalden alıntı: B.A.R.I.Ş
Ve işte indirimlerimiz. (Bana sorarsanız, en berbat kaldırım bu olmuş.)
daha önce hangi oyunlar vardı
Ya ben Steam'da CS:S aldım ama 3 saatten beri indiriyor daha %45 oldu. Ne zaman biter bu
quote:
Ya ben Steam'da CS:S aldım ama 3 saatten beri indiriyor daha %45 oldu. Ne zaman biter bu
Ana ekrandaki yükleme 100% olmadan oyuna girebilirsin. indirmeye sağ tıklayıp pause updating yap. sonra launch game yap ya oyuna giricek ya da bir pencere açılıcak onun yüklenmesini bekle oyuna girebilirsin. oyundan çıktıktan sonra updateyi resume edersin
Gerçekten oyuna hayran kaldım. Grafikler, haritalar dahil herşey resmen çok değişmiş. Kısacası, Source'yi çok sevdim.
quote:
Gerçekten oyuna hayran kaldım. Grafikler, haritalar dahil herşey resmen çok değişmiş. Kısacası, Source'yi çok sevdim.
hangi serverda oynuyosun
Belli bir sw yok ama daha çok zombie sw lerde
Birde bu map indirirken donup kalıyor. Ne görev yöneticisi açılıyor ne de başka birşey. Mecbur reset atıyorum. Daha downloadın bitmemesinden kaynaklanıyor olabilir mi bu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme