Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
770.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Cfg hile değil, oyun içi ayarları düzenleyen tamamen oyunun içinde barındırdığı kodlarını düzenli bir halde kullanılmak için not defterine aktarılmış sistemdir

Yani oraya yazacağın kod ile hile yapamazsın çünkü konsola cl_updaterate 101 yazmanla arasında hiç bir farkı yoktur

Yazılması yasak olanlar varmış onlar yazıldığında vac ban yiyormuşsunuz.

örnek olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefres

quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Cfg hile değil, oyun içi ayarları düzenleyen tamamen oyunun içinde barındırdığı kodlarını düzenli bir halde kullanılmak için not defterine aktarılmış sistemdir

Yani oraya yazacağın kod ile hile yapamazsın çünkü konsola cl_updaterate 101 yazmanla arasında hiç bir farkı yoktur

Yazılması yasak olanlar varmış onlar yazıldığında vac ban yiyormuşsunuz.

örnek olarak?

Altta konum var hocam orada ki arkadaş söyledi bana da. Ona sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Başka bir kartımla cüzdana para eklemiştim, bir hafta pazardan alışveriş yapamıcakmışım, ne biçim kural ya.

Cs go için çözümhttp://csgolounge.com/ . Phoenix'lerin değeri düşmeden çeviriyorum ben de Hem de komisyon yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Eren| -- 6 Nisan 2014; 13:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

beyler silah craft(trade) ile ilgili bir şey sorucaktım ben , sorum biraz kafa karıştırıcı olabilir anlatabileceğim en açık şekilde anlatıcam

Şimdi winter case koleksiyonundan bir kesit göstereyim size

şimdi burada 10xm4a1 guardian veya 10x p250 mehndi veya 10xAwp Redline birleştirerek 1 tane shotgun veya m4a4 asiimov oluşturabiliyorsunuz

amma ve lakin , burada sıralamada m4a1s ilk sırada (yani sanki pembelerin en kötüsü gibi bir izlenim yaratıyor)

yani ben 10xp250 yerine 10xm4a1 birleştirdiğimde , çıkacak kırmızıyı belirlemede rol oynar mı , yani 3.sıradakileri birleştirirsen bir sonraki grubun son sırasındaki silah gelir gibi bir mantık yürütülebilir mi , yoksa pembe gruptan hangi silahı koyarsam koyayım , %50 %50 2 kırmızıdan herhangi biri mi çıkar?

umarım anlamışsınızdır , bu 1.soruydu

2.soru , 10 tane az aşınmış item koyduğumda , bana çıkacak olan az aşınmış mı olur yoksa görevde kullanılmış mı, bir kaç video izledim ve bir kaç deneme gördüm yabancı forumlarda , adamlar hep görevde kullanılmış koyup, görevde kullanılmış item çıkartıyorlar . ama quality i arttırırsak , çıkan sonuçtada bir değişme olur mu , veya savaş görmüş itemleri koyarsak , çıkan sonuç yine savaş görmüş mü olur ?

Orada herhangi bir pembe renkli silahlardan 10ar tane toplayıp - kalitesi ya da hangisinden kaç adet olduğu farketmez (yani 3 tane m4a1-s guardian, 5 tane p250 mehndi, 2 tane awp redline gibi karışık da olabilir) - hepsini Trade Contract'a koyduğunda karşılığında RASTGELE BELİRLENEN KALİTEDE kırmızı renkli M4A4 Asiimov ya da Sawed-Off Kraken düşebilir.

Yani hepsini "Fabr. Yeni Çıkmış" kalitesinde koysan dahi "Savaş Görmüş" kalitesinde silah düşme ihtimali de var. O yüzden riski bilerek bu işe girin.
    Ben zamanında Black Laminate için yaptım 10 adet PP-Bizon'la (yaklaşık 8,5 dolara mal oldu), ancak şansıma aynı renkte bulunan P90 Glacier Mesh (1,5 $ civarından satmıştım) düşmüştü içime oturmuştu, 7 dolar zarar etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 6 Nisan 2014; 13:46:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: |Eren|

quote:

Başka bir kartımla cüzdana para eklemiştim, bir hafta pazardan alışveriş yapamıcakmışım, ne biçim kural ya.

Cs go için çözümhttp://csgolounge.com/ . Phoenix'lerin değeri düşmeden çeviriyorum ben de Hem de komisyon yok

üstadım bu loungeyi nasıl kullanacagımızı detaylıca anlatma şansın varmı kavrayamadım ben tam olarak

• Beyler bu phoenix madalyalar bazısında altın gümüş falan oluyor nasıl yükseltebiliriz? bunun bize faydası oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela operasyon haritalarında 5 maç kazanınca ya da belli bir saat oynayınca gümüş oluyor, bir aşaması daha var onda da altın oluyor. Görüntüsü değişiyor, faydası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

quote:

quote:

üstadım bu loungeyi nasıl kullanacagımızı detaylıca anlatma şansın varmı kavrayamadım ben tam olarak

Dostum bak önce giriş yapıyorsun , yalnız hesabının ve envanterinin herkese açık olması lazım . Profil -> Gizlilik ayarları burdan yapabilirsin . Eğer zaten açıksa sıkıntı yok . Sonra üstte add trade var ona tıklıyorsun . Envanterindeki takas yapmak istediğin eşyayı koyuyorsun ; karşılığında almak istediğini de sağ tarafta arama bölümene yazarak buluyorsun . İşlemi tamamlayıp bekliyorsun . Yukarda my trades var o turuncu olur zaten , oraya mesaj yazanlar olacak . Pazarlık yapabilir veya o kişiyi ekleyip takası gerçekleştirebilirsin . Sonrasında yine my trades e tıklayıp ilanını kapatıyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

quote:

quote:

Dostum bak önce giriş yapıyorsun , yalnız hesabının ve envanterinin herkese açık olması lazım . Profil -> Gizlilik ayarları burdan yapabilirsin . Eğer zaten açıksa sıkıntı yok . Sonra üstte add trade var ona tıklıyorsun . Envanterindeki takas yapmak istediğin eşyayı koyuyorsun ; karşılığında almak istediğini de sağ tarafta arama bölümene yazarak buluyorsun . İşlemi tamamlayıp bekliyorsun . Yukarda my trades var o turuncu olur zaten , oraya mesaj yazanlar olacak . Pazarlık yapabilir veya o kişiyi ekleyip takası gerçekleştirebilirsin . Sonrasında yine my trades e tıklayıp ilanını kapatıyorsun

peki diyelim bir silah alıcam karsılıgında vermek istedigim eşyalrdan 5 6 tane birden verebiliyormuyum?

sen cevap verene kadar bi deniyim bakim :)) teşekkür ederim.

• Orda direk vermiyorsun zaten asıl trade steam de oluyor . Resme birden fazla tıklayabiliyorsun . Sorun bu galiba
  • quote:

Orda direk vermiyorsun zaten asıl trade steam de oluyor . Resme birden fazla tıklayabiliyorsun . Sorun bu galiba

6 eşya verebiliyorsun bi kerede sanırım fazlasına çıkamadım. :) baya yararlı bişey ama türkçe olaymış iyiymiş. millet baya bıçak vs değiş tokuş ediyor. bende 13 kapsul 5-6 tane case 3 var onları çıkarayım elden diyorum şansımı deniyim bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

beyler silah craft(trade) ile ilgili bir şey sorucaktım ben , sorum biraz kafa karıştırıcı olabilir anlatabileceğim en açık şekilde anlatıcam

Şimdi winter case koleksiyonundan bir kesit göstereyim size

şimdi burada 10xm4a1 guardian veya 10x p250 mehndi veya 10xAwp Redline birleştirerek 1 tane shotgun veya m4a4 asiimov oluşturabiliyorsunuz

amma ve lakin , burada sıralamada m4a1s ilk sırada (yani sanki pembelerin en kötüsü gibi bir izlenim yaratıyor)

yani ben 10xp250 yerine 10xm4a1 birleştirdiğimde , çıkacak kırmızıyı belirlemede rol oynar mı , yani 3.sıradakileri birleştirirsen bir sonraki grubun son sırasındaki silah gelir gibi bir mantık yürütülebilir mi , yoksa pembe gruptan hangi silahı koyarsam koyayım , %50 %50 2 kırmızıdan herhangi biri mi çıkar?

umarım anlamışsınızdır , bu 1.soruydu

2.soru , 10 tane az aşınmış item koyduğumda , bana çıkacak olan az aşınmış mı olur yoksa görevde kullanılmış mı, bir kaç video izledim ve bir kaç deneme gördüm yabancı forumlarda , adamlar hep görevde kullanılmış koyup, görevde kullanılmış item çıkartıyorlar . ama quality i arttırırsak , çıkan sonuçtada bir değişme olur mu , veya savaş görmüş itemleri koyarsak , çıkan sonuç yine savaş görmüş mü olur ?

Orada herhangi bir pembe renkli silahlardan 10ar tane toplayıp - kalitesi ya da hangisinden kaç adet olduğu farketmez (yani 3 tane m4a1-s guardian, 5 tane p250 mehndi, 2 tane awp redline gibi karışık da olabilir) - hepsini Trade Contract'a koyduğunda karşılığında RASTGELE BELİRLENEN KALİTEDE kırmızı renkli M4A4 Asiimov ya da Sawed-Off Kraken düşebilir.

Yani hepsini "Fabr. Yeni Çıkmış" kalitesinde koysan dahi "Savaş Görmüş" kalitesinde silah düşme ihtimali de var. O yüzden riski bilerek bu işe girin.
    Ben zamanında Black Laminate için yaptım 10 adet PP-Bizon'la (yaklaşık 8,5 dolara mal oldu), ancak şansıma aynı renkte bulunan P90 Glacier Mesh (1,5 $ civarından satmıştım) düşmüştü içime oturmuştu, 7 dolar zarar etmiştim.

kalitesi neeydi koyduğun silahla çıkan silahın dostum. çünkü internetten izledim videolara bakınca, sanki kalite artınca ne kadar rastgele olsada , yüksek kaliteli çıkma ihtimali daha da artıyor , yani ben 10 tane savaş görmüş silah koyup , field tested çıkaran görmedim hiç , savaş görmüş çıkıyor hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 6 Nisan 2014; 17:50:47 >

• arkadaşlar bana bi silah kutusu düştü parayla açılıyor sadece
    param olmayınca ben silah falan açamıcakmıyım yani? o kadar para verdik bide silahlaramıv ericem nasıl bi oyun bu
    bide kendimiz modifiye silah yapıpı kullanamıyozmu call of dutydeki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

arkadaşlar bana bi silah kutusu düştü parayla açılıyor sadece
    param olmayınca ben silah falan açamıcakmıyım yani? o kadar para verdik bide silahlaramıv ericem nasıl bi oyun bu

Kutu anahtarlarini steamden alman gerekiyor onun disinda pazardada skin satiliyor.
    Skin yapabilirsin fakat bunu kullanamazsin. Eger cok fazla oylanirsa oyuna dahil ediliyor anca.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

arkadaşlar bana bi silah kutusu düştü parayla açılıyor sadece

vermek zorunda değilsin sana ek bi damage vs. katmıyor eğer şekil istiyorsan vereceksin nasıl 50 liralık ceketle idare edebilecekken 1000 tl deri ceket alıyorsan burda da ne kadar paran varsa o kadar istediğini alırsın, demek istediğim senin dediğin mantıkla nasıl bir dünya bu dememiz lazım
    oyunun fiyatı da beleş diyebilirim o kadar para verdik demene gerek yok fazlasını çıkartıyorsun oyundan zaten
    bu fiyata hizmetine hazır valve sunucuları ve oyunu beğenmediysen skin için oynama zaten
  • Türk serverlarından bi haber olan arkadaşlara çok güzel bir haberim var.
    Aşağıdaki linkten dünya sıralamasına baktığınızda 3. sırada bir Türk serverı göreceksiniz.
    http://www.gametracker.com/search/csgo/?
    Serverın ismi Arena PRO Public. IP adresi; 176.53.17.10
    Türkiye'yi ulusal anlamda temsil eden bir server ve bugüne dek CS 1.6 ve CS:S'de dahi elde edilememiş bir başarıyı elde etti. İnanılmaz eğlenceli, parayla adminlik viplik vs. satmıyorlar ve neredeyse 7/24 dolu, girmekte zorlanırsınız en başta, favorilere ekleyin ordan otomatik bağlanma ayarlayın, girince bir daha çıkasınız gelmiyor, o derece arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chiwi.

Türk serverlarından bi haber olan arkadaşlara çok güzel bir haberim var.
    Aşağıdaki linkten dünya sıralamasına baktığınızda 3. sırada bir Türk serverı göreceksiniz.
    Türkiye'yi ulusal anlamda temsil eden bir server ve bugüne dek CS 1.6 ve CS:S'de dahi elde edilememiş bir başarıyı elde etti. İnanılmaz eğlenceli, parayla adminlik viplik vs. satmıyorlar ve neredeyse 7/24 dolu, girmekte zorlanırsınız en başta, favorilere ekleyin ordan otomatik bağlanma ayarlayın, girince bir daha çıkasınız gelmiyor, o derece arkadaşlar.

Sürekli girdiğim Türk serverı o şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkOyun

quote:

Vallahi reis bu server sayesinde LoL'e girmez oldum. CS:GO sarmıyordu önceden, şimdi sürekli oynuyorum, senin nick nedir? Beraber oynarız denk gelince. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İlkOyun

quote:

Vallahi reis bu server sayesinde LoL'e girmez oldum. CS:GO sarmıyordu önceden, şimdi sürekli oynuyorum, senin nick nedir? Beraber oynarız denk gelince. :)

IONTR olarak arattığında ION olarak görebilirsin. Pingim yüksek olmasa geleceğim de ah ortak internet ah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ION -- 6 Nisan 2014; 21:58:50 >

• quote:

Zamanında [TR]Narkotik dünya 1.si olmuştu aylarca geçtiğimiz yaz zamanlarıydı yanılmıyorsam.

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.