Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
770.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceyhun237

arkadaslar , gerek cs go gerek bf4 veya dıger onlıne veya sıngle mod fps oyunları ıcın mıkrofonlu kulaklık onerısı olan varmı , sadece kullanıp bılgı sahıbı olanlar yorum yaparsa sevınırım ;

steelseries v2siberia
    razer kraken
    creative tactic alpha
    logıtech g430

vs vs

hangısını onerırsınız veya .. ?

bende razer kraken 7.1 usb olan var gayet memnunum ama alacaksan 7.1 al ses kartsız olanı değil
  • chamurpeace kullanıcısına yanıt
    g930 fıyat olarak asar benı , tesekkurler yorum ıcın =) stell e bakarız =)
  • steelseries v2siberia ıle kraken arasında ucurum war denılebılırmı ?

kullandıgınız 7.1 dedıgınız bumu =http://www.adeksstore.com/urun/razer-tiamat-elite.aspx ?
  • Bu da benim Ninja

• uzun sure cs girmediğim için rütbem sıfırlanmıştı. dün art arda 4 maç falan kazanıp 2 rütbe atladım. şuan altın 3 oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun237

steelseries v2siberia ıle kraken arasında ucurum war denılebılırmı ?

kullandıgınız 7.1 dedıgınız bumu =http://www.adeksstore.com/urun/razer-tiamat-elite.aspx ?

hayır o taimat
    kraken 7.1https://www.sanalmarketim.com/razer-kraken-71-surround-mikrofonlu-usb-oyuncu-kulakligi/p_51589/
    steelseries hiç bir ürününü kullanmadım kullanmaya niyetim yok o yüzden bir şey diyemeyecem fiyatları ucuz olsa neyse de o kadar verdikten sonra tercihim her seferinde farklı oluyor

edit: bu arada adeks den almayın aşırı pahalı fiyatları mesela ben krakeni 370 tl aldım bu sitede 380 se adekste 450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 5 Nisan 2014; 11:37:19 >

• Hala hesabınız şu anda güvenli değil uyarısı veriyor ve oyuna giremiyorum. Bu durumu bilen var mı acaba?
  • SALIGIA kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar operation phoenix pass nedir ve alınca istediğim kadar kullanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

Arkadaşlar operation phoenix pass nedir ve alınca istediğim kadar kullanabilir miyim?

bir kaç bin kere açıklandı kısa özetleyim
    rozet olarak geliyor ve rozet sınırsız olarak kalıyor yani bundan öncede 2 tane çıktı altın yaptım cs go profili dediklerinde görüyorlar rozetlerimi
    ne işe yarıyor ? kutusunun drobu artıyor özellikle ilk zamanlarda alıp 5dk da 1 kutu düşürüp beleşe getirdik hatta kar yaptık
    maplerinde maç atmanı sağlıyor seaside gibi maplerde maça girebiliyorsun fakat bu sınırsız değil süresi bitene kadar devam ediyor sonra rozet olarak koleskiyon itemi olarak kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Arkadaşlar operation phoenix pass nedir ve alınca istediğim kadar kullanabilir miyim?

rozet olarak geliyor ve rozet sınırsız olarak kalıyor yani bundan öncede 2 tane çıktı altın yaptım cs go profili dediklerinde görüyorlar rozetlerimi
    ne işe yarıyor ? kutusunun drobu artıyor özellikle ilk zamanlarda alıp 5dk da 1 kutu düşürüp beleşe getirdik hatta kar yaptık
    maplerinde maç atmanı sağlıyor seaside gibi maplerde maça girebiliyorsun fakat bu sınırsız değil süresi bitene kadar devam ediyor sonra rozet olarak koleskiyon itemi olarak kalıyor

demek istediğimi yanlış anlamışsın ya da ben anlatamadım oyunu açınca girilmyen bir oyun türü var o bu gün 1 dolara inmiş ancak bunla ilgili bilgim yok alınca bir kere mi kullanılıyo onu öğrenmek istemiştim

• quote:

quote:

quote:

demek istediğimi yanlış anlamışsın ya da ben anlatamadım oyunu açınca girilmyen bir oyun türü var o bu gün 1 dolara inmiş ancak bunla ilgili bilgim yok alınca bir kere mi kullanılıyo onu öğrenmek istemiştim

Arkadas aciklamis guzelce.
    Onu aldigin zaman sinemaya giris bileti oldugunu dusun. Ama bu sinemaya giris biletin sinema bittikten sonra sende kalabiliyor dmi? Bu sinema biletinin sende kalmasi da profilinde o operasyona katildigini gosteren bir madalya gibi duruyor. Ayrica 3 gun once aldim bir operation phoneix kutusuyla parasindan fazlasini cikardim.

• Weapon Case 2 lerin hepsini elimden cikarmıştım .22 dolara. Simdi .12 dolara dusmus. Artacagini bekliyordum garip olmus.

• quote:

quote:

quote:

yanlış falan anlamadım ne işe yaradığını anlattım sen anlamamışsın

• 2. kutuyu açtım yine hüsran
  • Siz siz olun denemek için bile cfg kullanmayın ya da önünüze gelen cfg dosyasını kullanmayın. Sonunda pişman olursunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

2. kutuyu açtım yine hüsran

ben 200 dolarlık açıp hiç bir şey alamamıştım bi awp bile, dün mü önceki gün mü ne 10 tane daha sarı açtım yine 0.08 üzerinde bi item çıkmadı hep five kami ile m249
    sen 1. 2. kutu ile drop bekliyorsan hiç açma 3. ü para tuzağı zaten
  • noldu hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

2. kutuyu açtım yine hüsran

ben 200 dolarlık açıp hiç bir şey alamamıştım bi awp bile, dün mü önceki gün mü ne 10 tane daha sarı açtım yine 0.08 üzerinde bi item çıkmadı hep five kami ile m249
    sen 1. 2. kutu ile drop bekliyorsan hiç açma 3. ü para tuzağı zaten

Eyvallah moralim yerine geldi

İşin şakası, idventory'mi boşaltmaya çalışıyorum, bu takas işleri çok vakit yiyor :)

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    Ban yedim maalesef hocam.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.