Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
770.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Ban yedim maalesef hocam.

Oha, içindeki skinler falan ne oldu peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

quote:

Oha, içindeki skinler falan ne oldu peki?

Çok bir şey yoktu 10 - 15 dolarlık skinlerde onlarla beraber gitti. 3. Seviye rozetin getirdiği 3 tane %50 indirim kuponu duruyor tek. Yaza kadar bırakıyorum bende o yüzden.

• Bi ara hile falan var bende diyordun isteyene denemek icin verebilirim diyordun? ordan yakalamis olmasin?
    (yada o kisi sen miydin mirlivalı bi nickti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 5 Nisan 2014; 20:15:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aynı bende 40 kutu acdım bı kez boom cıkdı gerısı husran ; bı arkadasım war mubarek kendı masallah dıyım ; acdı m4a1 guardıan stattarak cıkdı , 40 usd okuttu :D bıdaha acdı , awp redlıne , bıdaha acdı awp redlıne , bıdaha acdı , m4 asımov , bıdaha acdı , bıcak cıkdı 90 usd lık , asımov harıc hepsını sattı , yıne bı 15 kutu acmısdır veya 20 tane onlardada famas vs stattrak cıkdı :D ama kendını sanslıydı baya :D ben 40 kutuya bır awp gordum , taa oda ekım aylarındaydı 15 usd satmısdım boom u , gerı kalan , 40 carpı 2.5 usd , artı kutu fıyatlarıda ; saglam zarar ettım bnde malesef , cıkmayınca cıkmıyor =)
  • quote:

sen cfg değil wall indirdin bence zaten cfg dediğin oyunun ayarları herhangi kural dışı bir durum yapılacağını sanmıyorum bana inandırıcı gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

sen cfg değil wall indirdin bence zaten cfg dediğin oyunun ayarları herhangi kural dışı bir durum yapılacağını sanmıyorum bana inandırıcı gelmedi

+1 ayrica en ufak bir hile varsa bile iyi olmus. Bunun gibiler yuzunden oyunun zevki bitiyor gozumuzde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Bi ara hile falan var bende diyordun isteyene denemek icin verebilirim diyordun? ordan yakalamis olmasin?
    (yada o kisi sen miydin mirlivalı bi nickti)

O Infestation: Survivor Stories oyununda hile yok diyenler için ana konuda yazdım zaten ondan VAC ban yiyemezsiniz. O farklı bir oyun. Daha ne CS 1.6 ' da ne CS:GO da hile kullanmadım kullanmamda hocam.

@By Trex Herhangi bir hile kullanmadım hocam inanmasanız da olur. :) Ek olarak bende cfg kullanmanın suç olmadığını sanıyordum ama uzun süredir oynayan birine sorduğumda çoğunun suç olduğunu söyledi. Zırt pırt oyuna para verebilecek durumum olsa amenna o zaman hile kullansam da dert etmezdim.

• 176.53.23.19:27015 CSGO SERVER HERKESİ BEKLERİZ
  • Bıçak düşürmek istiyorsanız bravo, eSports case, Weapon Case 1 açın daha yüksek diye biliyorum değerli itemlerin çıkma olasılığının.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laniska

Bıçak düşürmek istiyorsanız bravo, eSports case, Weapon Case 1 açın daha yüksek diye biliyorum değerli itemlerin çıkma olasılığının.

ne alakası var
  • Bir kaç yerde okudum ve gözlemlerime dayanarak söylüyorum.
    Örneğin şu videoda olduğu gibi:http://www.youtube.com/watch?v=YdxmqRMzSoM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laniska

Bir kaç yerde okudum ve gözlemlerime dayanarak söylüyorum.
    Örneğin şu videoda olduğu gibi:http://www.youtube.com/watch?v=YdxmqRMzSoM

bende kendi fikrimi yazayım okudukların ve gözlemlerin tamamen boş her kutuda bıçak çıkma oranı aynıdır değerli item çıkma oranıda aynıdır fakat kutudan kutuya itemler değiştiğinden case 2 açmak mantıklı olmayabilir eğer bıçağı hedeflemiyorsanız sarı açıp asimov yada bravo açıp ak47 fire çıkartmak daha mantıklı olur diğer kutulara göre daha avantaj kazandırır ama sizin dediğiniz oranların farkı neden kutudan kutuya oran değişsin ?
    edit: bu arada ben case 2 ve 3 dışındaki tüm kutulardan en az 10ar tane açtım hiç birinde değişen bir şey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 6 Nisan 2014; 0:31:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

quote:

quote:

Arkadaşlar operation phoenix pass nedir ve alınca istediğim kadar kullanabilir miyim?

bir kaç bin kere açıklandı kısa özetleyim
    rozet olarak geliyor ve rozet sınırsız olarak kalıyor yani bundan öncede 2 tane çıktı altın yaptım cs go profili dediklerinde görüyorlar rozetlerimi
    ne işe yarıyor ? kutusunun drobu artıyor özellikle ilk zamanlarda alıp 5dk da 1 kutu düşürüp beleşe getirdik hatta kar yaptık
    maplerinde maç atmanı sağlıyor seaside gibi maplerde maça girebiliyorsun fakat bu sınırsız değil süresi bitene kadar devam ediyor sonra rozet olarak koleskiyon itemi olarak kalıyor

demek istediğimi yanlış anlamışsın ya da ben anlatamadım oyunu açınca girilmyen bir oyun türü var o bu gün 1 dolara inmiş ancak bunla ilgili bilgim yok alınca bir kere mi kullanılıyo onu öğrenmek istemiştim

yanlış falan anlamadım ne işe yaradığını anlattım sen anlamamışsın

kardeşim öğrendim sen anlamıyosun demek ki benim dediğim bir tür oyun modu ve harita paketiymis oyunu acinca biraz uste bakarsan gorursun bu gun 1 dolara dusmustu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar operation phoenix pass nedir ve alınca istediğim kadar kullanabilir miyim?

rozet olarak geliyor ve rozet sınırsız olarak kalıyor yani bundan öncede 2 tane çıktı altın yaptım cs go profili dediklerinde görüyorlar rozetlerimi
    ne işe yarıyor ? kutusunun drobu artıyor özellikle ilk zamanlarda alıp 5dk da 1 kutu düşürüp beleşe getirdik hatta kar yaptık
    maplerinde maç atmanı sağlıyor seaside gibi maplerde maça girebiliyorsun fakat bu sınırsız değil süresi bitene kadar devam ediyor sonra rozet olarak koleskiyon itemi olarak kalıyor

demek istediğimi yanlış anlamışsın ya da ben anlatamadım oyunu açınca girilmyen bir oyun türü var o bu gün 1 dolara inmiş ancak bunla ilgili bilgim yok alınca bir kere mi kullanılıyo onu öğrenmek istemiştim

kardeşim öğrendim sen anlamıyosun demek ki benim dediğim bir tür oyun modu ve harita paketiymis oyunu acinca biraz uste bakarsan gorursun bu gun 1 dolara dusmustu

kardeş bak orada yazdım zaten seaside gibi o rozetin maplerine girmeni sağlar diye ekstra olarak ne olduğunuda açıklamışım hala anlamıyorsun diyosun yardım ediyoruz borçlu çıkıyoruz 100 kere açıklanan soruyu tekrar insanlık yapıp açıklamaya kalkarsan bu oluyor işte yardım ettiğime pişman ettin
    ben onun gibi 3 tane aldım zaten çıktıkları gün bana anlatma o yüzden bak görürsün orda diyorsun hala bilmediğimiz şey sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 6 Nisan 2014; 1:22:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş bak orada yazdım zaten seaside gibi o rozetin maplerine girmeni sağlar diye ekstra olarak ne olduğunuda açıklamışım hala anlamıyorsun diyosun yardım ediyoruz borçlu çıkıyoruz 100 kere açıklanan soruyu tekrar insanlık yapıp açıklamaya kalkarsan bu oluyor işte yardım ettiğime pişman ettin
    ben onun gibi 3 tane aldım zaten çıktıkları gün bana anlatma o yüzden bak görürsün orda diyorsun hala bilmediğimiz şey sanki

zamanı aldığım için özür dilerim kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeiLBresT -- 6 Nisan 2014; 1:27:27 >

• Cfg hile değil, oyun içi ayarları düzenleyen tamamen oyunun içinde barındırdığı kodlarını düzenli bir halde kullanılmak için not defterine aktarılmış sistemdir

Yani oraya yazacağın kod ile hile yapamazsın çünkü konsola cl_updaterate 101 yazmanla arasında hiç bir farkı yoktur
  • Başka bir kartımla cüzdana para eklemiştim, bir hafta pazardan alışveriş yapamıcakmışım, ne biçim kural ya.
  • Pıçak satan var mı hiç? Silahlar hep stat oldu şimdi de bıçak ister oldum

varsa omer.alp.evirgen@hotmail.com dan ulaşsın bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evirgen2008 -- 6 Nisan 2014; 5:20:04 >
  • beyler silah craft(trade) ile ilgili bir şey sorucaktım ben , sorum biraz kafa karıştırıcı olabilir anlatabileceğim en açık şekilde anlatıcam

Şimdi winter case koleksiyonundan bir kesit göstereyim size

şimdi burada 10xm4a1 guardian veya 10x p250 mehndi veya 10xAwp Redline birleştirerek 1 tane shotgun veya m4a4 asiimov oluşturabiliyorsunuz

amma ve lakin , burada sıralamada m4a1s ilk sırada (yani sanki pembelerin en kötüsü gibi bir izlenim yaratıyor)

yani ben 10xp250 yerine 10xm4a1 birleştirdiğimde , çıkacak kırmızıyı belirlemede rol oynar mı , yani 3.sıradakileri birleştirirsen bir sonraki grubun son sırasındaki silah gelir gibi bir mantık yürütülebilir mi , yoksa pembe gruptan hangi silahı koyarsam koyayım , %50 %50 2 kırmızıdan herhangi biri mi çıkar?

umarım anlamışsınızdır , bu 1.soruydu

2.soru , 10 tane az aşınmış item koyduğumda , bana çıkacak olan az aşınmış mı olur yoksa görevde kullanılmış mı, bir kaç video izledim ve bir kaç deneme gördüm yabancı forumlarda , adamlar hep görevde kullanılmış koyup, görevde kullanılmış item çıkartıyorlar . ama quality i arttırırsak , çıkan sonuçtada bir değişme olur mu , veya savaş görmüş itemleri koyarsak , çıkan sonuç yine savaş görmüş mü olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Cfg hile değil, oyun içi ayarları düzenleyen tamamen oyunun içinde barındırdığı kodlarını düzenli bir halde kullanılmak için not defterine aktarılmış sistemdir

Yani oraya yazacağın kod ile hile yapamazsın çünkü konsola cl_updaterate 101 yazmanla arasında hiç bir farkı yoktur

Yazılması yasak olanlar varmış onlar yazıldığında vac ban yiyormuşsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.