Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
770.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eddy

Sizin pingler ne durumda competitive'lerde ping 70-75'den aşağı pek düşmüyor benim neti tek kullansam bile.

Benim ping 100 ün üzerinde sürekli. Ttnet i aradım bir çözüme ulaşamadım. Wifi ile tek başım kullanıyorum interneti. Bazı server lardan atıyorlar direk.

Bu arada arkadaşlar, daha önce girdiğim server lara nasıl ulaşabilirim.
    1.6 da History diye bir bölüm vardı ama Go da böyle bir bölüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Sizin pingler ne durumda competitive'lerde ping 70-75'den aşağı pek düşmüyor benim neti tek kullansam bile.

Benim ping 100 ün üzerinde sürekli. Ttnet i aradım bir çözüme ulaşamadım. Wifi ile tek başım kullanıyorum interneti. Bazı server lardan atıyorlar direk.

topluluk sunucuları dediğinde favoriler, geçmiş vs. 1.6 daki gibi hepsi var
  • Benimde ping bu aralar uçuk. Neyse bakalım bir rekabetçi daha atalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

quote:

topluluk sunucuları dediğinde favoriler, geçmiş vs. 1.6 daki gibi hepsi var

Bunu arıyordum, teşekkürler.

• Oyun bittiğinde ekranda bir sürü hediye gibi şeyler çıkıyor. Renki silahlar v.s.
    Yalnız bunları nasıl kullanacağımı bulamadım. Bakıyorum bazı rakiplerin elinde var bu silahlardan... (?)
  • competitive atmak için, haberleşip taktik yapabileceğimiz dostlar aranıyor
  • quote:

Oyun bittiğinde ekranda bir sürü hediye gibi şeyler çıkıyor. Renki silahlar v.s.
    Yalnız bunları nasıl kullanacağımı bulamadım. Bakıyorum bazı rakiplerin elinde var bu silahlardan... (?)

Envantere gelip gelen iteme tıklayıp ct replace ve t replace yaparak kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

quote:

Oyun bittiğinde ekranda bir sürü hediye gibi şeyler çıkıyor. Renki silahlar v.s.

Envantere gelip gelen iteme tıklayıp ct replace ve t replace yaparak kullanabilirsiniz.

Tamam bir tanesini bu şekilde yaptım. Teşekkürler.

Bir de, "Winter Offansive Weapon Case" diye bir konteynır var. İçinde de bir sürü renkli silah var. Bunları kullanamıyoruz sanırım. "You need a Winter Offansive Case Key" gibi bir şey yazıyor.
    "Anahtar satın al 2.49 $ falan yazıyor. Bu kısım ücretli sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

quote:

Tamam bir tanesini bu şekilde yaptım. Teşekkürler.

Bir de, "Winter Offansive Weapon Case" diye bir konteynır var. İçinde de bir sürü renkli silah var. Bunları kullanamıyoruz sanırım. "You need a Winter Offansive Case Key" gibi bir şey yazıyor.
    "Anahtar satın al 2.49 $ falan yazıyor. Bu kısım ücretli sanırım.

Evet kutuları açmak için key almanız gerekiyor veya ben kutu açmak istemiyorum derseniz sağ tık- pazarda sat seçeneğine tıklayın steam ekranı açılacak ve grafik çıkacak karşınıza grafiğin en sağ kısmına(yeşil çizgiyi yakala:) gelip son satış fiyatını görebilirsin.Son satış fiyatını girip satış sözleşmesini onaylayıp satışı yapabilirsin, son güncel fiyattan verirsen zaten 2-3 dk içinde satılıyor genelde itemler.

• Bir türlü istikrar tutturamadım şu GO da. Başlayalı çok olmadı ama gelişme gösteremiyorum bir türlü. Sürekli Ak-47 ile, çoğu zaman silahıma davranamadan vuruluyorum.
    Bakayım dedim bu Ak-47 neymiş! Rastladığım video, bu nasıl bir oyuncudur böyle. Online da bunlara karşı mı oynuyoruz.

• Daha geçen oyun performansımın ancak %50siyle oynarken M249 ile frag yaptım, karşı takımdan bir kaç kişi hile demeye başladı. Birde küfür etmeye başlamalar falan, adamı sinir eder şu tipler. Hayatında hiç M249 almamış tip gelip bana diyor ki; "M249 2 mermiyle adam öldüremez". Adama HS atıyorum ama öldüremezmiş. Hani hile dese sadece anlarım hemen küfre sarılıp ezikliğini gösterme çabası nedir?!

M249 İstatiği:

Weapon: ------ Price: -------- Ammo:--------- Dmg Head(Unarmored) ----- Dmg Head (armored)
    M249 -------- ----5200-------------100/200 --------------127--------------------------102

Silah DMG istatiğinin tamamı burada

Bahse konu frag da bu. Karşı takımda ilk 5 içerisinden 2 kişi hile diyordu adı bende kalsın.
    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]

Ps: Karşıdakilerin neredeyse yarısı oyuna yeni başlayan tipler, kaale almamak lazım tabii ki ama küfür etmeleri adamı sinir ediyor. Türk hepsi de bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 26 Mart 2014; 15:13:06 >

• Konu dışı olacak belki ama o korsan stili dil ayarını nasıl yapıyorduk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkOyun

Konu dışı olacak belki ama o korsan stili dil ayarını nasıl yapıyorduk?

steamden cs başlatma ayarlarından yapılıyordu sanırım -language koduyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adam ne biçim spray yapıyor
  • Evet canım sıkıldı Global Offensive gireyim dedim steamde sorun vardı sanırım giremedim oyuna daha sonra aklıma gelmişken cs 1.6 yı tekrar yükleyeyim dedim. Yükledim girmemle berbat oynamam bir oldu diyebilirim. 25 K 25 D oynadıktan sonra anında oyunu sildim. Kaç yıllık 1.6 playeri olmama rağmen global offensiveden sonra mouse aim her şey çok değişik geldi :D İndirip denemenizi tavsiye ederim
  • cs go nasıl ? Önerir misiniz birde hile olayı çok var mı çok ise almayacağım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

cs go nasıl ? Önerir misiniz birde hile olayı çok var mı çok ise almayacağım da

Hocam ben almanızı öneririm. Hile olayı pek yok açıkçası yaklaşık 200 saat oynadım daha pek gelmedim. Denk geldi mi de report etmek yeterli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkOyun

Konu dışı olacak belki ama o korsan stili dil ayarını nasıl yapıyorduk?

Kütüphane'de oyuna sağ tıkla ve Özellikler/Properties gir. Orada Genel/General sekmesi altında "Çalıştırma Seçeneklerini Ayarla(Launch Options)" var.
    Oraya şunu yaz.

-language pirate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 26 Mart 2014; 19:53:03 >
  • quote:

Hile olayı var ama oyun 7 yada 3 dolara düştüğünde alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Hile olayı var ama oyun 7 yada 3 dolara düştüğünde alabilirsin.

Ne hilesi var NoName ile birlikte alıyoruz. GG'den key alacağız. Enpara da almıştım ama indirim beklemeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.