cs go nasıl ? Önerir misiniz birde hile olayı çok var mı çok ise almayacağım da
Hile olayı var ama oyun 7 yada 3 dolara düştüğünde alabilirsin.
Ne hilesi var NoName ile birlikte alıyoruz. GG'den key alacağız. Enpara da almıştım ama indirim beklemeyeceğim.
ne kadara alacaksınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: By Trex
quote:
Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard
quote:
Orijinalden alıntı: Şenol Güneş
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
Ne hilesi var NoName ile birlikte alıyoruz. GG'den key alacağız. Enpara da almıştım ama indirim beklemeyeceğim.
ne kadara alacaksınız ?
13 tl e aldık.
quote:
quote:
quote:
wall , aim ... Bazen bir günde girdiğin maçların %90 ında hack geliyor.Özellikle turnuvaların olduğu zamanlarda oyun 3 dolara iniyor ve bu oran daha da artıyor.İlk başladığın zamanlarda çok sıkıntı etmiyorsun yada farketmiyorsun fakat oyunu öğrenmeye başladıktan sonra çok fazla sıkıntı yaratmaya başlıyor.
Birde sisteminizin kötü olmaması lazım , fps sorunu da yaşayabilirsiniz.İstanbul dışında oturuyorsanız ping sorunu yaşama ihtimalinizde artıyor.Artvinden oynayan arkadaşıma 90 ping in aşağısı zor geliyordu.
quote:
ben 3.4$ a aldım. beğenmedim açıkçası. 1.6 daha güzel
1.6 ya göre mermiler gitmiyor sinir oldum. hs gitmesi yerde değmiyor bile
quote:
quote:
quote:
quote:
wall , aim ... Bazen bir günde girdiğin maçların %90 ında hack geliyor.Özellikle turnuvaların olduğu zamanlarda oyun 3 dolara iniyor ve bu oran daha da artıyor.İlk başladığın zamanlarda çok sıkıntı etmiyorsun yada farketmiyorsun fakat oyunu öğrenmeye başladıktan sonra çok fazla sıkıntı yaratmaya başlıyor.
Birde sisteminizin kötü olmaması lazım , fps sorunu da yaşayabilirsiniz.İstanbul dışında oturuyorsanız ping sorunu yaşama ihtimalinizde artıyor.Artvinden oynayan arkadaşıma 90 ping in aşağısı zor geliyordu.
Fifa 14 oynuyorum sorunsuz. Çok pahalı değil zaten pişman olmam beğenmesem bile. 13.90'a aldık GG'den.
Arkadaşlar Hesap Cüzdanıma geçenlerde 5 dolar yükledim, toplamda 1 dolar civarı birkaç silah skin'i aldım.
Dikkat etmedim ama bir kaç gün sonra Hesap Cüzdanım 0 Dolar gözükmekte. Geçmişe bakıyorum ne alım var ne satım.
Nedeni ne olabilir? Bilen var mı?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Fifa 14 oynuyorum sorunsuz. Çok pahalı değil zaten pişman olmam beğenmesem bile. 13.90'a aldık GG'den.
Fifa 14 ü bende oynuyorum.Benim sistemim pek iyi olmasada fifa 14 u sorunsuz oynuyorum ama cs de fps 50 ile 30 arasında gidip geliyor
beraber teamspeak ile girecek var mı rekabetçi vs
quote:
Orijinalden alıntı: erotikkedi
Hehe , Senden Ghosts alamadım diye çok üzülmüştüm. Şimdi Ghosts aldım çöp diye , takas ettim. Gel beraber global gireriz nick ver
ya son zamanlarda dehşet fps düşüşü oluyor oyunda çıldırıyorum ve ping tavan yapıyor lagger takılıyorum ama arada benim adam kontrolden çıkıyor
Normal rekabetçi dışında girdik çok az oyuncu vardı hep öyle mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Stewie G.
ya son zamanlarda dehşet fps düşüşü oluyor oyunda çıldırıyorum ve ping tavan yapıyor lagger takılıyorum ama arada benim adam kontrolden çıkıyor
1,2 ay önce gelen patch den sonra herkes fps sıkıntısı yaşamaya başladı zaten bakalım ne zaman düzeltecekler.
Rekabetçi moda girdik çok uzun sürede oyuncu buluyor genelde böyle mi ?
quote:
Rekabetçi moda girdik çok uzun sürede oyuncu buluyor genelde böyle mi ?
2,3 dk içinde buluyorsa sıkıntı yok.Onun dışında serverlarda sorun olabilir.
Beyler rekabetçi girmek istediğimde eşleştirme sunucularına bağlı değilsin deyip ana ekrana dönüyor sebebi nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: mynameisalfie
Arkadaşlar Hesap Cüzdanıma geçenlerde 5 dolar yükledim, toplamda 1 dolar civarı birkaç silah skin'i aldım.
Dikkat etmedim ama bir kaç gün sonra Hesap Cüzdanım 0 Dolar gözükmekte. Geçmişe bakıyorum ne alım var ne satım.
Nedeni ne olabilir? Bilen var mı?
sag üstte hesabının isminin oldugu yere tıkla orda magaza işlemleri detaylarını görebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Smyrn3.
quote:
Orijinalden alıntı: erotikkedi
Hehe , Senden Ghosts alamadım diye çok üzülmüştüm. Şimdi Ghosts aldım çöp diye , takas ettim. Gel beraber global gireriz nick ver
ghost malesef öyle ya mw3 daha iyiydi :) nick erotikkedi
Geceyi hackle noktaladık yine
cs go oynayan var mıydı forumda ya başlıgı yeni gördüm