Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
770.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

normalde hiç cs ile işim olmaz ama arkadaşlar arada oynuyo bende katılayım diyorum. nezaman indirme girer bi öngörünüz varmı. bide girerse %kaç indirim olur.

daha yeni girdi yakın zamanda indirime girmez en fazla %75 gelir 4 dolara düşer ama çok beklemen lazım onun için
    eğer ucuza arıyorsan 14 tl satıyorum elimde 9 tane kaldı

trex kaçtan satıyosa yarı fiyatına satıyorum elimde baya var indirim varken almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

arkadaşlar family sharing ile oynayan birisi, item kutu vs. kazanabilir mi?
    rekabetçi mod a girebilir mi?

not: biraz oynadım hiç kutu düşmedi. rekabetçi mod da da çevrim içi 0 oyuncu diyor

Hiçbir item kullanamazsın. item düşmez. Rekatbetçi giremezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper.

quote:

quote:

normalde hiç cs ile işim olmaz ama arkadaşlar arada oynuyo bende katılayım diyorum. nezaman indirme girer bi öngörünüz varmı. bide girerse %kaç indirim olur.

daha yeni girdi yakın zamanda indirime girmez en fazla %75 gelir 4 dolara düşer ama çok beklemen lazım onun için

trex kaçtan satıyosa yarı fiyatına satıyorum elimde baya var indirim varken almıştım

6-7 liraya mı satıyorsun ? ben alayım o zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 24 Mart 2014; 20:58:49 >

• Kavga mi cikmis

• hayır ama sen körük görevi görüyorsun sanırım bu arada imzanı şikayet ettim kural dışı
  • quote:

hayır ama sen körük görevi görüyorsun sanırım bu arada imzanı şikayet ettim kural dışı

He kardes he kural disi
    resim 100x100 ve 7 satir var

"İmzada bulunan metinlerin satır sayısı şöyle olmalıdır:
    Font boyutu 1 ise imzanız en fazla 7...

...Çözünürlüğü yani piksel değeri ise 100x100'den büyük olamaz. "

sikayet etmekle zevk alan insanlari anlamiyorum, etmeye devam edin siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogInWhite

quote:

hayır ama sen körük görevi görüyorsun sanırım bu arada imzanı şikayet ettim kural dışı

He kardes he kural disi

bak kendin kopyalıyorsun hala kör gibi neler diyorsun yazmış orda "SIZE 1 İLE" sen 2 ile yazmışsın kocaman yazmışsın bilmiyorsun bide tersleyip mesaj yazıyorsun hem körüksün hem hakaret ediyorsun hem bilmediğin konu hakkında yapıyorsun bunu ilk önce kuralları öğren tabiki şikayet edicem benim imzayı size 2 yapsam ne olur ? ben söyleyim herkesi rahatsız eder
    öğreteyim benim imza orada yazan size 1 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 24 Mart 2014; 22:05:56 >

• quote:

quote:

He kardes he kural disi

SS aldım

düzeltirsen diye koyayım hattahttp://imgur.com/AT98fOg.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 24 Mart 2014; 22:08:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

arkadaşlar family sharing ile oynayan birisi, item kutu vs. kazanabilir mi?
    rekabetçi mod a girebilir mi?

not: biraz oynadım hiç kutu düşmedi. rekabetçi mod da da çevrim içi 0 oyuncu diyor

kutu falan düşmez
  • quote:

quote:

quote:

He kardes he kural disi

bak kendin kopyalıyorsun hala kör gibi neler diyorsun yazmış orda "SIZE 1 İLE" sen 2 ile yazmışsın kocaman yazmışsın bilmiyorsun bide tersleyip mesaj yazıyorsun hem körüksün hem hakaret ediyorsun hem bilmediğin konu hakkında yapıyorsun bunu ilk önce kuralları öğren tabiki şikayet edicem benim imzayı size 2 yapsam ne olur ? ben söyleyim herkesi rahatsız eder
    öğreteyim benim imza orada yazan size 1 oluyor.

Haa kardes diyince hakaret etmis oluyorum sen bana körük diyince olmuyo, tebrikler. Imzami degistirdim egonu tatmin oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tekrar SS al düzeltmiş ama yarısını düzeltmiş yine becerememiş ve yine laf sokuyor
    türkçesi yok sanırım "İmzalarda 1 ve 2 numaralı font aynı anda kullanılırsa toplam satır sayısı 4'ü geçmemelidir"
    hem öğretiyoruz düzelttiriyoruz hem azar işitiyoruz
    edit: bari 3. denemede düzeltebilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 24 Mart 2014; 22:16:16 >
  • Gold Nova III rütbesinde başlamış olup Silver Master rütbesine kadar düştüm bazı troller ve eski takımım yüzünden. Şimdi tekrardan çıkmaya başladım Silve Elite Master rütbesindeyim şuan. Ölüm maçlarında ve basit eğlencelerde silah alıştırmaları yapıyorum. Hadi bakalım yıllarca CS 1.6 oynadıktan sonra GO biraz zor gelmişti ama alıştım. 140 saat oldu şuanlık. Bu yaz oyun olarak tamamen GO oynayacağım Bu arada bu aralar droplar azaldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Gold Nova III rütbesinde başlamış olup Silver Master rütbesine kadar düştüm bazı troller ve eski takımım yüzünden. Şimdi tekrardan çıkmaya başladım Silve Elite Master rütbesindeyim şuan. Ölüm maçlarında ve basit eğlencelerde silah alıştırmaları yapıyorum. Hadi bakalım yıllarca CS 1.6 oynadıktan sonra GO biraz zor gelmişti ama alıştım. 140 saat oldu şuanlık. Bu yaz oyun olarak tamamen GO oynayacağım Bu arada bu aralar droplar azaldı mı?

droblar sürekli çıkmıyor çok oynadığın için hepsini almışsındır sıfırlandığın da tekrar düşer üst üste falan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Gold Nova III rütbesinde başlamış olup Silver Master rütbesine kadar düştüm bazı troller ve eski takımım yüzünden. Şimdi tekrardan çıkmaya başladım Silve Elite Master rütbesindeyim şuan. Ölüm maçlarında ve basit eğlencelerde silah alıştırmaları yapıyorum. Hadi bakalım yıllarca CS 1.6 oynadıktan sonra GO biraz zor gelmişti ama alıştım. 140 saat oldu şuanlık. Bu yaz oyun olarak tamamen GO oynayacağım Bu arada bu aralar droplar azaldı mı?

droblar sürekli çıkmıyor çok oynadığın için hepsini almışsındır sıfırlandığın da tekrar düşer üst üste falan

Yok hocam her perşembe droplar sıfırlanıyor zaten fakat eskiden drop u çok olan serverlarda şimdi yok denecek kadar az.

• Operation Phoenix ne işe yarıyor dostlar? almalı mıyız? ne kadar süre etkili?
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    senın mac statlarını tutuyor ; kac saat oynadıgını yazıyor , 5 kıll kac tane , 4 kıll kac tane 3 kıll kac tane 1 el ıcınde dıye yazıyor, hazırana kadar suresı. he bırde Operation Phoenix harıtalarında oynatıyor
  • yiğen nova 3 nası düşürdüyse rütbeyi 2dir açık ara 1. oluyorum kazanıyoruz rütbe atlamadı eskiden novaya kadar düşersen 1 maçla rütbeyi geri alırdı ortalama yüksek diye hatta düşüp 1 beraberlikle bile tekrar çıktığım olmuştu
    wall çıkmayınca gerçekten eğlenceli 2 maçtır wall yok ping de düşmüş 100 altına inmezdi eskiden 50 pingle oynadım aşırı farkediyor oyun aylarca oynamayıp baska oyunlarda aim çürüttüğüm halde kasmadan ping olmayınca her attığım gidiyordu bu sefer sinir olmadım şu oyuna
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

6-7 liraya mı satıyorsun ? ben alayım o zaman ?

evet 7 liraya satıyorum ama sana satmıyorum !

bırak bu ayakları durduk yere neden düşmanca mesaj yazıp bana satmıyorsun tavuğuna kışt mı nedim ? neyse ne yapıyoran yap bilader o fiyattan hepsini alırdım fakat 30 günde 10 mesaj atılan fake üyelik gibi bir hesap 0 referans ile şimdi böyle saçma mesajlar boşsun diyerek geçiyorum

• Sizin pingler ne durumda competitive'lerde ping 70-75'den aşağı pek düşmüyor benim neti tek kullansam bile.
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.