Bildirim
Counter Jungle(udyr)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Darius var ciddiyim. _____________________________ -
O skillsetle zor.Belki Fiddle zorlayabilir.Ya da 5 ferocity Rengar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 21 Temmuz 2014; 13:45:12 >_____________________________ -
udyrla fb+cj+dou le buff almazsam rahat edemiyorum
udyr>all .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ o---------------------------------------o
TED University
Faculty of Engineering
o---------------------------------------o -
udyra early gamede yapılacak pek bi şey yok. onu mapte görmediğin zamanlarda, onun jungleında gezmek sıkıntı olur
randuin omen ve frozen heart counter itemıdır ve elise alırsan, late gamede udyrı durdurabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cast Away
udyr e stun atıyor. 3 4 saniyede bir hemde..
belki latede fearın süresi artçagı için fid sorlayabilir ama udyr gibi bir ayıyı sadece e q w ile kesebilcegini sanmıyorum_____________________________ -
-
kesebilecek elaman var pantheon eğer pasifini düzgün kullanırsan 3 tane udyr vuruşunu engelleyip yardım çağıracak zamanın olur _____________________________ -
elise alırsan counter jungle yemezsin gibi sonuçta buff keserken canın gitmiyo _____________________________ Black guns matter -
1. buff rotasyonuna ters başlayacaksın ve top lane'ini uyaracaksın. çünkü neticede 2 vs 2 olmayacak artık orada.
2. buff'ını alırken nehir girişinde kalan çimi wardlayacksın. görüş olmadan 2. buff'ı kesmeyi deneme bile
3. hangi buff'tan başlıyorsan diğer buff'ı son ana kadar korumalarını isteyeceksin.
cj tek başına yapılmaz, takım ile yapılır. Tüm bunların rakip tarafından da düşünülebileceğini unutma. iyi bilen udyr ve rengardan her zaman tedirgin olmuşumdur. ama earyl'i iyi atlatırsan oyun muhtemelen senindir. Millet kolay kolay koşarak gelen bir udyr'den gnak yemez. yani 2 gr akılları varsa..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: GeyikSebastian
quote:
Orijinalden alıntı: Cast Away
udyr e stun atıyor. 3 4 saniyede bir hemde..
belki latede fearın süresi artçagı için fid sorlayabilir ama udyr gibi bir ayıyı sadece e q w ile kesebilcegini sanmıyorum
3 lvlde rengarın kesemeyecegi hero yoktur bence. Redde basarsa rahat keser.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathlyVisage
kesebilecek elaman var pantheon eğer pasifini düzgün kullanırsan 3 tane udyr vuruşunu engelleyip yardım çağıracak zamanın olur
udyr ile pantheonu çok rahat kesebiliyorum. hatta solo pant alırsa bende udyr alıyorum_____________________________ IMZANIZ KURAL İÇİDİR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumanıza gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: nofear666
quote:
Orijinalden alıntı: DeathlyVisage
kesebilecek elaman var pantheon eğer pasifini düzgün kullanırsan 3 tane udyr vuruşunu engelleyip yardım çağıracak zamanın olur
udyr ile pantheonu çok rahat kesebiliyorum. hatta solo pant alırsa bende udyr alıyorum
yok kesebileceğini söylemedim düzgün kullanırsa yardım gelene kadar dayanabilir dedim_____________________________
-
Lee Sin, Jarvan veya Vi kullanırsan rahat kaçarsın, kesersin demedim bak _____________________________ Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın... -
ww alırsan ve jungle ına gelirse free kill _____________________________ -
ww aglatir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ L+++ -
-
Çare KRAL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X