Şimdi Ara

Cosmos: Bir Uzay Serüveni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
11
Favori
6.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belgesel dizisi
    Toplam 13.bölüm

Arkadaşlar mükemmel, çok kaliteli bir evren belgeselidir. İzlemenizi tavsiye ederim. Haluk Bilginer seslendiriyor. Hayatımda izlediğim en güzel belgesel.

Cosmos: Bir Uzay Serüveni belgeselinin en güzel müzikleri buraya koyuyorum. İşte bana göre en güzel 4 müzik. Sırf bu müzikler için bile belgesel izlenir.

1)
    Baştan sona dinleyin.

2)
    Dakika 1:41'den itibaren dinleyin.

3)
    Dakika 1:14 - 2:55 arasını dinleyin.

4)
    Dakika 1:47 - 2:11 arasını dinleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy-12 -- 25 Şubat 2015; 20:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cowboy-12

National Geographic
    Belgesel dizisi
    Yeni bölümler: Pazartesi 22:30

Arkadaşlar mükemmel, çok kaliteli bir evren belgeselidir. İzlemenizi tavsiye ederim. Her hafta yeni bölümleri var. Haluk Bilginer seslendiriyor

Evet çok iyi bir belgesel olduğunu biliyorum ama izleme imkanım olmadı.Ama internet'ten toplayacağım.

Benimde bir tavsiyem olacak Discovery Science'da yayınlanıyor. ''Morgan Freeman ile Evrenin Sırları'' mükemmel bir program kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • Evet çok güzel belgesel.Youtubedada var izleyebilirsiniz.

• ben de kesin tavsiye ederim
  • yusufcan -05- kullanıcısına yanıt
    nerden topladıgını soyler mosın yapacagın zaman?:

• quote:

Orijinalden alıntı: tiny990

nerden topladıgını soyler mosın yapacagın zaman?:

Tamam hocam burdan sana haber veririm . :)
  • Forumdan bir arkadaş çoktan derleyip toplamış bile.

http://forum.donanimhaber.com/m_61589183/f_//tm.htm#61589183
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcan -05-

Forumdan bir arkadaş çoktan derleyip toplamış bile.

Keske bılgısyarı kapamadan once goreydım saol mudur

• İlk bölümünü izlemiştim aam ne bileyim bilgiler çok sıradan gelmişti bana sonrada takip etmedim.
  • quote:

Senin verdiğin belgesel farklı taa 2012 yılı. Benim dediğim belgesel yeni. Ve yeni bölümleri de gelmeye devam ediyor

• Morgan Freeman ile evrenin sırları ve bu belgesel çok iyi fakat neden evrime bağlanmak zorunda.Dünya soğudu su geldi ilk canlı ortaya çıktı sonra biz olduk.Ah be abicim koca koca yıldızların nasıl oluştuğunu çözmüşsün.o ilk canlı nasıl geldi hiçbir belgesel çekmiyorsun.Öyle bi bilgi ver ki inorganik maddelerden; acıkan, susayan, ölen bir organik madde oluşsun.Burayı atlama işte ...

• quote:

quote:

Senin verdiğin belgesel farklı taa 2012 yılı. Benim dediğim belgesel yeni. Ve yeni bölümleri de gelmeye devam ediyor

Pardon bakmadan koymuşum linki galiba . En baştan başlamak lazım ama :D

• Aynen bu belgesel çok iyi 7 bölümde kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agrios

Morgan Freeman ile evrenin sırları ve bu belgesel çok iyi fakat neden evrime bağlanmak zorunda.Dünya soğudu su geldi ilk canlı ortaya çıktı sonra biz olduk.Ah be abicim koca koca yıldızların nasıl oluştuğunu çözmüşsün.o ilk canlı nasıl geldi hiçbir belgesel çekmiyorsun.Öyle bi bilgi ver ki inorganik maddelerden; acıkan, susayan, ölen bir organik madde oluşsun.Burayı atlama işte ...

Evrim e bağlama gibi bir durum yok çünkü Belgesel baştan sona Evrim üzerine kurulu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agrios kullanıcısına yanıt
    bilimsel bir belgeselden daha doğrusu bilimden başka ne bekliyorsunuz , hepsini tanrının bir anda öylece yarattığını söylemesini mi. tabi ki evrime dayandıracak çünkü şu andaki bilimsel en mantıklı çıkarım bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: irish

quote:

Morgan Freeman ile evrenin sırları ve bu belgesel çok iyi fakat neden evrime bağlanmak zorunda.Dünya soğudu su geldi ilk canlı ortaya çıktı sonra biz olduk.Ah be abicim koca koca yıldızların nasıl oluştuğunu çözmüşsün.o ilk canlı nasıl geldi hiçbir belgesel çekmiyorsun.Öyle bi bilgi ver ki inorganik maddelerden; acıkan, susayan, ölen bir organik madde oluşsun.Burayı atlama işte ...

Evrim e bağlama gibi bir durum yok çünkü Belgesel baştan sona Evrim üzerine kurulu.

Hangi belgesel?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irish

quote:

Hangi belgesel?

Bu Belgesel. ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşın dediği gibi habire evrime bağlamasının dışında güzel bi belgesel uzay hakkında güzel bilgiler veriyor
  • quote:

quote:

National Geographic
    Belgesel dizisi
    Yeni bölümler: Pazartesi 22:30

Arkadaşlar mükemmel, çok kaliteli bir evren belgeselidir. İzlemenizi tavsiye ederim. Her hafta yeni bölümleri var. Haluk Bilginer seslendiriyor

Evet çok iyi bir belgesel olduğunu biliyorum ama izleme imkanım olmadı.Ama internet'ten toplayacağım.

Benimde bir tavsiyem olacak Discovery Science'da yayınlanıyor. ''Morgan Freeman ile Evrenin Sırları'' mükemmel bir program kesinlikle tavsiye ediyorum.

2 sinide takip ediyorum. Süperler. Dünyaya bakış açın değişiyor

• Benim takıldığım nokta ilk bölümde dakka 35te dinozorların neslinin tükenmesini sağlayan o meteorun daha dünya oluşmadan evvel gök taşı iken 2,5 cmlik TESADÜFİ(!) sapması ile bir yörüngeye girip dünyaya çarptığı ve bu çarpma sonucu dinozorların neslinin tükendiğini ve bizim de evrilerek var olduğumuzu iddia etmesidir. O 2,5 cmlik tesadüfen olduğunu söylediği sapma evrimin,var oluşun, insanın tesadüfen ortaya çıkmasına en güzel örnek olduğunu söylemesi beni çıldırttı cidden. Olayı ne bilimsel ne de felsefik olarak yorumlamayıp tamamen münferit bir şekilde başına buyruk yapılmış bir yorum. Ayrıca bilimin konusu da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonaletona -- 26 Ağustos 2014; 13:03:47 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.