Şimdi Ara

Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti Hakkında Herşey (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.987
Cevap
211
Favori
476.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hitman0907 H kullanıcısına yanıt
    Evin konumu cok onemli.alt kat ve ust katlardan isi destegi aliyor olabilir.yan cepheler dolu olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostu

    Evin konumu cok onemli.alt kat ve ust katlardan isi destegi aliyor olabilir.yan cepheler dolu olabilir.
    alt ve üstlerden ısı destegim yok gib yan cephelerde bos ekostu
  • Merhaba ben de indirimden yararlanarak v4 aldım. Kendim kurdum ve 4-5 gündür sorunsuz kullanıyorum. Ama bir kaç çözemediğim nokta var.

    Termometreyi fişten çıkarınca pil ile kullanımdayken wifi bağlantısı kesiliyor. Pil ile wifi kullanılamıyor mu? Bir de fişe takılıyken ekranı kapatamıyorum. Telefon uygulamasında bir tuşla kapatıp açabilsem çok ii olacak. Termometre üzerinden de kapatamadım. Yardımcı olur musunuz.

    İyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısı pompası bağlantısı konusunda bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi acaba ?

    montaj yapamıyorum.
  • impure İ kullanıcısına yanıt
    Smartcosa yazıp youtubedeki kurulum videolarını izleyin yardımcı olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sauros S kullanıcısına yanıt
    Kurulumu termostat üzerinden yaptığınız için pil ile kullanamıyorsunuz. Kurulumu en bastan yapın termostat pille çalıştırın bu sayede kombi ünitesinin wifisinine bağlayacaksınız ve termostatinizi hem fişle hem hem pille kullanabileceksiniz.



    Fisteyken Ekranı kapatmak yada açmak için üst düğmeye basili tutarak ayarlara girin sağ tuşa basarak kaydırın güneş işareti gibi ışık işareti gelecek üstten tıklayarak kapatıp acabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfnktk -- 1 Ocak 2019; 18:0:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 kasım 2015 den beri kullanıyorum. Rezalet ötesi. Eşleşme sorunları ile uğraşmaktan bi hal oldum. Wifi kanalı değiştirmeye kadar herşeyi yaptık. On gün çalışıyor memlekete gidiyorsun çat kombi cihazı ile bağlantı kopuyor çat diye. Buz gibi eve geliyorsun. Aynı mesafede MELCloud klimanıb içinden kanal değiştir demeden pat diye kuruldu bir yıldır çalışıyor.



    Her aradığımda klima paketi kullanmama rağmen inadına düz cihaz gönderiyorlar. Elimde üç tane var hiçbiri çalışmıyor. Geçen yaz yazın ortasında açıldı. Üç defadır memlekette açamadık buz gibi eve girdik. Yarın arayacam bakalım bu sefer ne bahane bulacaklar.



    Her güncellemede sistem kopar. Ağda 8 cihaz var 3 tanesi iot cihazı bir cosa KAPASİTESİZ YETENEKSİZ VE BECEREKSİZ.



    Kendileri ile kavga etmekten bıktım şikayetleri tuttukları bir sistem yok. Uzman bir ekipleri yok. Asla asla asla güvenip almayın. Parası ne olursa olsun adam akıllı cihaz önerisine açığım. Ürünleri vaad ettiği hiç birşeyi yerine getirmedi. Bir daha teknokente oturma organını dayayıp her türkü teşviği alıp çöp ürün üreten bir firmadan bir şey almam. Parasıyla rezil olmak isteyenler buyursunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cem8133 C kullanıcısına yanıt
    Isıtılan alan kaç m2.kac m2 peteginiz var.dis sicaklik gece ve gündüz kac derece kombinizin markasi nedir,kombiniz nerede,mutfak ,balkon.termostatik vana kullaniyormusinuz.butun odalarımız 21.6 derece mi.tukettiginiz değer güzel.ev sanırım güneş görüyor.cosa güneş gören odada mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi akşamlar. Bende dün bir arkadaşımdan ikinci el olarak Cosa v3 aldım. Kombim baymak Lambert lx 24 fi. Kombi ile kablo bağlantısını yapmak İçin söktüğümüzde bağlantı kablosunu (klemensi) bulamadık ve bağlayamadık. Cosa kitin kablosunu bu kombide nereye bağlayacağız? Bu model kombi ile cosa kullanan var mı? Bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de_javu_84 -- 1 Ocak 2019; 21:40:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: de_javu_84

    Herkese iyi akşamlar. Bende dün bir arkadaşımdan ikinci el olarak Cosa v3 aldım. Kombim baymak Lambert lx 24 fi. Kombi ile kablo bağlantısını yapmak İçin söktüğümüzde bağlantı kablosunu (klemensi) bulamadık ve bağlayamadık. Cosa kitin kablosunu bu kombide nereye bağlayacağız? Bu model kombi ile cosa kullanan var mı? Bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek var mı?
    Bakın burdaymıııış.





  • Çok teşekkür ederim inanın dün 1 saat uğraştık bulamadık, internet üzerinden diğer kombilerin montajlarını izledik onların bağlantı kablosu açıkta görünüyordu ama baymak lambert marka kombiye ait montaj videosu da yoktu. Bu kablo muhtemelen gizlenmiş bir yerde. Yarın akşam ilk iş kapağı söküp kabloya bakacağım. Çok sağolun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosa'yı Kablonet Docsis modemle kullanan kimse var mı acaba?

    Cosa kurulum için uğraşıyorum ancak cosa internete bağlanmıyor bir türlü. Evdeki tüm cihazlarda internet çalışırken cosa ağına bağlandığımda "Cosa bağlı, internet yok" uyarısı alıyorum. Modem kanalı 1'de, AES şifreleme türü.. Bunun dışında değiştirmem gereken parametre var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkaninkilici S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Kablonet modemle kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.

    Cosa ağına baglandığınızda bu uyarıyı almanız normal. Cosaya bağlandıktan sonra programdan ileri diyerek cosayı modeminize baglayacaksınız. (Kendi modeminizi seçip sifrenizi girerek)

    Daha sonra ileri dediğinizde telefonunuz otomatik olarak cosadan çıkıp modeme bağlanıyor ve kurulum tamamlanıyor.

    Cosa destekten videoları izleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosa 3 kombiye bağlı ve salonda peteğe 1 m uzakta. Cosa 4 diğer odada. Sıcaklık farkını ve dalgalanmaları görmek adına diğer odaya cosa 4 ü kurdum. Şu an için stabil bir grafik çıkmış. Kesinti kopma vs de yok.

    Ben artık ayarları ellemem böyle bu kışı kapatırım nasipse. Doğalgaz da ucuzlayacakmış haberleri dolaşıyor fakat henüz bir açıklama yok.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: de_javu_84

    Çok teşekkür ederim inanın dün 1 saat uğraştık bulamadık, internet üzerinden diğer kombilerin montajlarını izledik onların bağlantı kablosu açıkta görünüyordu ama baymak lambert marka kombiye ait montaj videosu da yoktu. Bu kablo muhtemelen gizlenmiş bir yerde. Yarın akşam ilk iş kapağı söküp kabloya bakacağım. Çok sağolun
    merhaba, montaj sırasında fotoğraf çekip paylaşabilir misiniz? aynı kombiden var eve gelmeden ısıyı arttırmak için almayı planlıyorum ancak ordu ilinde montaj yapmıyorlarmış :)
  • Beyler kombi demirdöküm atron kapağını kaldırmam için altındaki 2 vidayı sökmem gerekiyor ne yaptıysam sökemedim bunu nasıl sökebiliriz cosayı takamadım :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanemmii

    Bakın burdaymıııış.



    Alıntıları Göster
    @hasanemmii

    Tekrar merhaba. Ben kombinin kapağını tekrar açtım ancak gösterdiğiniz kablo benim kombide maalesef yok. Aşağıya fotoyu ekleyeceğim. Şimdi sormak istediğim benden önce evde oturan kişi kablosuz Oda termostatı kullanmış sonra geri söktürmüş. Acaba termostat kiti sökülürken bu kabloyu da sökmüş olabilir mi? Bu kablo olmadan ben cosa kiti nasıl bağlayabilirim?







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de_javu_84 -- 2 Ocak 2019; 21:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 50 sefer resetledim. hala oda sicakligini gostermiyor.
    bugun gun boyuda baglanti hatasi aliyordum. ne yapacagimi sasirdim. devre disi biraktim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • de_javu_84 D kullanıcısına yanıt
    En alt resimde alt kısımda solda iki tane kırmızı kablo var termostat oraya bağlanıyor gibi o iki.kabloyu takip ederek yeriNi tespit edin kılıfın.içine kaçmış.olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • css2005 C kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz gibi, cosaya bağlandıktan sonra ağları arıyor ancak ağ bulunamadı uyarısı alıyorum. Ağları yenile diyince de hiçbir ağ bulunamıyor. Normalde cep telefonumdan İnternete girerken komşuların kablosuz ağını dahi görürüm. Bu nedenle cosa kablosuz ağları tarayınca benimki ile birlikte komşuların kablosuz ağınında görmesini beklerdim. Ancak hiçbir ağ bulunamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.