Şimdi Ara

Corvette C6 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
0
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozzyouz

Bende istiyorum ilerde .. herşey paraya baglı ama durumum ii olsa tekgeçerim corvetteyi

İnşallah arkadaşım..Corvette'yi çok seviyorum çünkü arabanın ruhu var.Ayrıca Corvette'nin lakabı "super car killer".yani corvette'ye nazaran daha pahalı fakat aldığı paraya karşılık birşey sunamayan ve sadece markasını satan süper araçları pistlerde ve yollarda madara ettiği için bu lakabı aldı.Arabanın gücünü motor çalışırken hissediyosunuz zaten..ki çok rahat bir ferrari alabilecekken ben tercihimi corvette'den yana kullandım.Allah meraklısına nasip eder inşallah.
  • Karşılıklı atışmalar istemiyorum...
  • heyt bea...araba böyle olur...her kiminse kazasız belasız....
  • Thule abi ALLAH kazasız belasız sürüşler dilesin yav böyle arabaya sahip olmak ömürümü verecekmiyim illa... =D
  • Thule arabanın konsol temizliğini,v.b. (yıkamacıya götürmek dışında) neyle ve nasıl yapıyorsun birde Corvette'in servisi varmı ? Nereye götürüyorsun aracı?
  • Selamlar.
    Corvette hakkında çok bilgim yok.
    Ama almanlar varken neden corvette merak ettim: yani porsche 911 carrera 4s yada cayman s .
    Fiyat olarak 911 turbo çok yüksek kalacağı için zikretmedim.
    Sürüş kalitesi ve fren performansı yol tutuş olarak 20 yıldır hep porsche hep porsche ... başka araç tanımıyor otomobil dergileri.
    Kullandın ise kıyaslar mısın corvette ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tissot1853

Selamlar.
    Ama almanlar varken neden corvette merak ettim: yani porsche 911 carrera 4s yada cayman s .
    Sürüş kalitesi ve fren performansı yol tutuş olarak 20 yıldır hep porsche hep porsche ... başka araç tanımıyor otomobil dergileri.

Adam corvette hayranıdır belki(belki değil öyledir kesin). American Power. Porsche 911 falan corvette gibi sert durmuyor seside corvette gibi güzel değil. Corvette fiyat performans bakımından süper. Bütün markaların eksileri artıları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 1 Eylül 2007; 16:29:27 >

• hayirli olsun süper bir arac
  • öncelikle tüm arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim.Allh hepinizin gönlüne göre bir araç nasip eder inşallah dostlarım..

batuhany arabayı aldıktan 2 gün sonra yıkamaya götürdm fakat aracı teslim aldıktan sonra kapı eşiklerinin elektrikli süpürgenin hortumuyla çizildiğini farkettim.O günden bu yana da aracımı kendim yıkıyorum.havalı su püskürtme aletinden tut kurulama bezi,şampuan vs.. herşeyi aldım.Yıkama işini komple kendim yapıyorum.Konsol temizliğini amerika'dan getirttiğim özel bi sütle yapıyorum..amerika'da corvettecilerin arasında baya yaygın bi marka var adamspolishes diye.(www.adamspolishes.com) ordan parlatıcılar,cilalar falan aldım.belli dönemlerde arabayı yıkadıktan sonra cilalayıp parlatıyorum..çok güzel ve sağlam ürünleri var.mesela bi tekerlek parlatıcı aldım tekerleri muhteşek gösteriyor..ama periyodik zamanlarda arabayı ya ziebart'a yada meguiars'a götürcem.çünkü hafif çizik ve izleri ancak onlar silebiliyolar.biraz işi öğrendikten sonra bi polisaj makinesi alıp kendim yapıcam bu işleri.arabayla uğraşmak gerçekten çok zevkli..şu an en büyük derdim kapalı garajın olmaması.özel bi branda yaptırdım bakalım işe yarayacak mı?Bunun haricinde arabanın bakımlarını maslak oto sanayi sitesinde yaptırıyorum.1-2 tane yer var..zaten tüm corvetteler bu 2 yere geliyolar.fenerbahçe'nin kalecisi volkan'da var siyah 2005 corvette.mesela onla aynı yere gidiyoruz.ara sıra muhabbet falan ediyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: tissot1853

Selamlar.

sevgili tissot1853 yukarıda da belirttiğim gibi Corvette'yi çok seviyorum çünkü arabanın ruhu var. Corvette'nin lakabı "super car killer".yani corvette'ye nazaran daha pahalı fakat aldığı paraya karşılık birşey sunamayan ve sadece markasını satan süper araçları pistlerde ve yollarda madara ettiği için bu lakabı aldı.Top gear programında corvette porsche'nin gt3'ünden 2-3 araba yukarısında yer aldı.ayrıca porsche'yi her yerde görebilirsin ama bir corvette tek tük..benim arabadan bile 1 tane var.batuhany çok güzel bişey söyled corvette'nin görünümü çok daha kaslı ve gösterişli ayrıca sürüş keyfi bambaşka..her aracın iyi ve kötü yönleri vardır.ki çok rahat bir ferrari alabilecekken ben tercihimi corvette'den yana kullandım.sana şu kadarını söyleyim modifiyesiz türkiye'deki hiçbir porsche corvette'yi geçemez..ferrari'nin 430 serisini bir kenarda tutarsak diğer serilerine de nal toplatır..bir sürü videosu var youtube'da izlebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 3 Eylül 2007; 14:09:35 >

• CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • Allah kaza bela vermesin dostum 10 numara 5 yıldız araba

geçen caddede bi tanesi uzayıverdi (sen miydin bilemiyorum) olduğum yere yığılıveriyodum feci makina fecii...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thule

quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

hayırlı olsun harıka araba gercekden kazasız bı sekılde kullanman dılegıyle.video yu seyremedık ama

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...videoyu kaldırmak zorunda kaldım.densizin bir ağza alınmayacak laflar sarfetti youtube comments bölümüne.çok canım sıkıldı..niyetim sadece izlenimlerimi benim gibi araba meraklılarıyla paylaşmaktı.neyse sağlık olsun..zaten bir toplantı yada buluşma gibi birşey ayarlanırsa ilk gelenlerden biri ben olurum..
    Bu arada ufak tefek ayarlamalarla beygir gücünü 500'e çıkarıyorum.bakalım bu işin sonu nereye gidecek...

500 hp cıkardıkdan sonra o aracın arkasında durup arabadan cıkan motor sesını dınlemek ısterdım.
    saygılar,

• Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Darısı başıma umarım bir Golf FSİ alıcam. Bu arada ayıp olacak ama sormadan da geçemeyeceğim. Hocam ne işle meşgulsünüz?
  • Allah kaza bela vermesin. Gerçekten çok iyi bir makina. Güle güle binin bu arada bazı sorularım olacak. eğer cevaplarsanız sevinirim.

1) sizinki "victory edition" modeli mi? bidiğiniz gibi bu seride sadece sarı ve siyah olarak satıldığı için merak ettim.

2) tavan panellerinde sorun çıktığını ve bu yüzden 2005-2006 modellerinin geri çağrıldığını duymuştum. bu doğru mu? sizinkinde umarım böyle bir sorun yoktur.

3) Teknik özelliklerini verebilir misiniz? özellikle hala silindir başına 2 subap olup olmadığını merak ediyorum. yıllardır corvette bu sistemi devam ettiriyor diye biliyorum.

şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 4 Eylül 2007; 16:02:44 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Thule

quote:

hayırlı olsun harıka araba gercekden kazasız bı sekılde kullanman dılegıyle.video yu seyremedık ama

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...videoyu kaldırmak zorunda kaldım.densizin bir ağza alınmayacak laflar sarfetti youtube comments bölümüne.çok canım sıkıldı..niyetim sadece izlenimlerimi benim gibi araba meraklılarıyla paylaşmaktı.neyse sağlık olsun..zaten bir toplantı yada buluşma gibi birşey ayarlanırsa ilk gelenlerden biri ben olurum..
    Bu arada ufak tefek ayarlamalarla beygir gücünü 500'e çıkarıyorum.bakalım bu işin sonu nereye gidecek...

500 hp cıkardıkdan sonra o aracın arkasında durup arabadan cıkan motor sesını dınlemek ısterdım.
    saygılar,

dostum senin için eski videoyu yeniden koyucam.napim artık küfür müfür idare edicez.Milletin ağzı torba değil.ipini koparan girip hakaret ediyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Darısı başıma umarım bir Golf FSİ alıcam. Bu arada ayıp olacak ama sormadan da geçemeyeceğim. Hocam ne işle meşgulsünüz?

çok teşekkür ederim.Ben aile şirketimizde babamla birlikte çalışıyorum.işlerin boyutu büyük olduğundan işleri paylaşmış durumdayız.şu anda şirketin genel müdürüyüm..ama öyle tepeden inme biri değilim.alttan yetiştim..28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar herşeyiyle sahip olduğum ilk ve tek aracım..kimileri 20'li yaşlarda ediniyor bu tür araçları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: desevigne

Allah kaza bela vermesin. Gerçekten çok iyi bir makina. Güle güle binin bu arada bazı sorularım olacak. eğer cevaplarsanız sevinirim.

1) sizinki "victory edition" modeli mi? bidiğiniz gibi bu seride sadece sarı ve siyah olarak satıldığı için merak ettim.

2) tavan panellerinde sorun çıktığını ve bu yüzden 2005-2006 modellerinin geri çağrıldığını duymuştum. bu doğru mu? sizinkinde umarım böyle bir sorun yoktur.

3) Teknik özelliklerini verebilir misiniz? özellikle hala silindir başına 2 subap olup olmadığını merak ediyorum. yıllardır corvette bu sistemi devam ettiriyor diye biliyorum.

şimdiden teşekkür ederim.

1-) Victory edition değil dostum.Onlar sınırlı sayıda üretildiler.Türkiye'ye kalmadan tüketmişlerdir onları.ama benim araç 2007 model ve benim arabadan Türkiye'de 2 tane var.O da siyah.benim araba 5-6 ay daha yeni.

2-)Tavan panellerde bazı serilerde(hepsinde değil) hata vardı onları giderdiler diye biliyorum ama 2007 modellerin en güzel özelliği tüm hataların giderilmiş olması.bu yüzden bi ürün ilk çıktığında hemen almayın.problem yaşayanların çoğu tavan panellerini iyi kapatamadığı için problem yaşamış zaten.mesela 2005 ve 2006 modellerde F1 şanzımanı yok ve 4 vitesler.benim arabada F1 şanzımanı var ve 6 vites.ben tavan panelini 1 kez çıkardım çok büyük bir zevk ama bir daha çıkarmayacağım çünkü baya bi laf atan oluyor..

3-)teknik özellik derken siz de chevrolet'ci olarak daha iyi bilirsiniz.Corvette'de olmazsa olmazlardan vazgeçilmemiş.ama silindir başına 2 subap olayını bilmiyorum servisime bir sorayım En büyük değişiklik motorda olmuş ki LS2 motor bambaşka bişey.dediğim gibi dostlar,özel bir buluşma ayarlanırsa bende seve seve katılırım.merak eden arkadaşlar daha yakından görebilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 6 Eylül 2007; 10:40:33 >

• bizim chevrolet amerikada uzak doğu chevy`si olarak adlandırılıyor. zaten değeride 10.000 dolar civarı gerçi bana yetiyor. chevroletlerin amblemine çocukluğumdan beri hastaydım zaten. (bu arada yaş oldu 31)

sizinkinde LS2 motor olduğuna göre subap sayısı 2`dir. bu motor bildiğim kadarıyla 2005 yılında yeniden elden geçirildi. (LS1`in yerine) 6000 cc (364 cu inch) olması lazım ve 6000 devir/dakikada stock hali ile 400 hp güç üretirler. bu motorlar çok sağlamdır. aynı şekilde bu motorları pontiac gto ve chevrolet ssr`de de kullanılmaktadır. ş. içi karışık değerlerde 11-12 litre yaktığı söyleniyor. sizin ş.içi ve ş.dışı yakıt değerlerini bizimle paylaşırsanız sevinirim. birde gaza biraz fazla basınca anti patinajın falan fayda etmediğini biliyorum doğru mu? son bir soru benzin olarak 100 oktan mı kullanıyorsunuz??

NOT: kusura bakmayın çok soru sorduğumun farkındayım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.