Şimdi Ara

Corvette C6 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir arabası olmasını herkez ister ancak ülkemizde bunları sokakta görenler çok fazla rahatsız edici şekilde bakarlar. Eminim seninde bundan rahatsızlık duyduğun zamanlar oluyordur. Bir de bu arabayla tümseklerden altını değdirmeden geçmen mümkün oluyor mu acaba?
    Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
  • süper araç güle güle kullan bu arada istanbuldasın herhalde senn araçtan kaleci volkanda da vardı gri renkte hatta set döşenmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluebest

Böyle bir arabası olmasını herkez ister ancak ülkemizde bunları sokakta görenler çok fazla rahatsız edici şekilde bakarlar. Eminim seninde bundan rahatsızlık duyduğun zamanlar oluyordur. Bir de bu arabayla tümseklerden altını değdirmeden geçmen mümkün oluyor mu acaba?
    Kazasız belasız kullanman dileğiyle...

rahatsız eden çok var.fakat aldırmıyorum.hele camı yada arabanın üstünü hiç açmıyorum.yan camları sökmeyeceklerini bilsem film yaptırcam ama arabayı elletmek istemiyorum.Arabanın altını tümseğe hiç değdirmedim ama girdiğim her çukurda karayoları idaresinin ve belediyenin sol kulaklarını epeyce çınlatıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 10 Eylül 2007; 11:37:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

süper araç güle güle kullan bu arada istanbuldasın herhalde senn araçtan kaleci volkanda da vardı gri renkte hatta set döşenmişti

kaleci volkan o arabayı haritaya çevirdi ve sattı.Şimdi benim arabanın aynı renkte 2005 modelinden var ama görüntüsünü baya bi değiştirdi.acayip bi eksoz taktı,travesti gibi cırlıyor araba.jantları değişti ve arabanın görüntüsünü baya bi bozdu vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 10 Eylül 2007; 11:34:50 >
  • yeni video da yapmışız :}

yaa ne güsel gidio araba oyle.. asLında imkan olsada başa baş kapışsanız ama
    maalesef sen bu tür video kayıtlarında bize arabanın arkasını gostercen :)
  • buna araba demek ayıp olur

muhteşem bir makine güle güle binin
  • ALLah kaza bela vermesin.güzel araç.
  • çok teşekkür ederim dostlarım.

@Nitrojen
    fırsat olur da birgün toplaşırsak canlı performans sergileriz.zaten 1 yıl böyle kullanıcam arabayı sonra 750 beygire çıkarmak istiyorum Allah nasip ederse.Şu anda da yapabilirim ama şimdilik elletmek istemiyorum arabayı.Motor bloğu falan değişeceği için sıfır arabayı biraz kullanayım istiyorum..
  • Aracın hayırlı uğurlu olsun, sanırım alalı bir süre olmuş ama ben daha konuyu yeni gördüm ;)

Bahçeşehir-hadımköy yolunda deneme yaptık falan dediğine göre alkentte mi oturuyorsun acaba? Ayrıca o kadar büyük motorlu corvette ile 250-260 bence az yani daha fazla yapılabilir, daha 2-3 saat önce arkadaşın modifiyeli s2000 ile aynı yol, bahçeşehir çıkışına kadar 270 yaptık. Senin araba 6000cc 420bg, s2000 sadece 2000cc 240bg; corvette'in gerçek gücünü kanıtlayan bir hız denemesi bekliyoruz senden :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: marslan91

Aracın hayırlı uğurlu olsun, sanırım alalı bir süre olmuş ama ben daha konuyu yeni gördüm ;)

Bahçeşehir-hadımköy yolunda deneme yaptık falan dediğine göre alkentte mi oturuyorsun acaba? Ayrıca o kadar büyük motorlu corvette ile 250-260 bence az yani daha fazla yapılabilir, daha 2-3 saat önce arkadaşın modifiyeli s2000 ile aynı yol, bahçeşehir çıkışına kadar 270 yaptık. Senin araba 6000cc 420bg, s2000 sadece 2000cc 240bg; corvette'in gerçek gücünü kanıtlayan bir hız denemesi bekliyoruz senden :)

öncelikle çok teşekkür ederim..evet evim alkentte.arabam şu anda 500 beygir.bir kaç ufak değişiklik yaptım.niyetim 550 beygir idi ama programlarıyla oynanması gerekiyordu.bende elletmedim. 0'dan 100 km'ye 3.8-4 saniye arasında çıkan bi aracın 230'u bile insanı adrenalin manyağı yapmaya yetiyor.Hele süspansiyonların çok sertse (ufak bir çukurdda bile hendeğe düşmüş hissi yaşatıyor size) ve kontrolü zor bir araba kullanıyosanız (ki corvette'nin bu anlamda epey ünü var) ayrıca otobanda önünüze aniden çöıkan araçlar yada kamyonların haddi hesabı kesilmiyorsa sizde basarken biraz düşünürsünüz.yine 2 ay önce o yolda babamın aracıyla giderken salağın teki arabasından naylon çöp tenekeleri dşürmüş yolun ortasına ve en az 160 km yapan araçların arasına dalıp naylon çöp kutularını kurtarmaya çalışıyor.bende 180'le falan gidiyordum adama ve çöp kutularına çarpmamak için ne kadar uğraştıysam da teneklerden birini altıma altım arkadan ufalanmış parçalarını gördüm.herfi bi de arkamdan küfür salladı.Arabayı durdurup baktığımda ön çamurlukta baya bi iz bırakmıştı.adam hem beni hem kendini hem de diğer sürücüleri tehlikeye atıyor.adamı ezmemeye çalışıyorum mecbur tenekelerin birinin üzerinden geçiyorum herif dua edeceğine bana küfür sallıyor arkadan.Böyle adamlar yollardayken ben yollarda sürat yapmam.hezarfen dibimde yada körfez'e piste giderim..ordan alınmış görüntüleri gönderirim size..

• iş saatleriniz ne şekilde oluyor bilmiyorum ama eğer bu hafta sonu müsait olursanız bizim buraya bahçeşehire gelin isterseniz, hem gölette şenlikler var dolaşmış olursunuz, hem de aracınızı şöyle bir inceleme şansı bulurum? daha önce hiç corvette c6'ya binmedim de, c5ten çok mu farkı var merak ediyorum;)
  • Hey maşallah uçuyor be
  • Güzel Araba Kazasız Belasız Sürüşler Versin

• gelsin tabii yeni videolar..
    canlı performansı ben burdan izlesem daha iyi olacak pek hızı

ama sen genede video eklede, kendime geleyim
  • Frankfurt oto fuarından.. Bende kızmıştım adamlara onca araba varken niye bizimki yok diye.en sona koymuşlar.Ne anlam çıkarmalıyım acaba?

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=6059&p=78&rid=4369
  • quote:

iş saatleriniz ne şekilde oluyor bilmiyorum ama eğer bu hafta sonu müsait olursanız bizim buraya bahçeşehire gelin isterseniz, hem gölette şenlikler var dolaşmış olursunuz, hem de aracınızı şöyle bir inceleme şansı bulurum? daha önce hiç corvette c6'ya binmedim de, c5ten çok mu farkı var merak ediyorum;)

dostum söz vermeyeyim ama akşama doğru bi uğramaya çalışırım.çünkü cumartesi büyük olasılıkla çalışıyor olacağım..Zaten 23 eylül'de corvette sahibi arkadaşlarla silivri'de buluşacağız.Dileyen arkadaşlar Silivri Gardenya restaurant'a gelebilirler..Tanışmış oluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 14 Eylül 2007; 14:05:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thule

quote:

iş saatleriniz ne şekilde oluyor bilmiyorum ama eğer bu hafta sonu müsait olursanız bizim buraya bahçeşehire gelin isterseniz, hem gölette şenlikler var dolaşmış olursunuz, hem de aracınızı şöyle bir inceleme şansı bulurum? daha önce hiç corvette c6'ya binmedim de, c5ten çok mu farkı var merak ediyorum;)

dostum söz vermeyeyim ama akşama doğru bi uğramaya çalışırım.çünkü cumartesi büyük olasılıkla çalışıyor olacağım..Zaten 23 eylül'de corvette sahibi arkadaşlarla silivri'de buluşacağız.Dileyen arkadaşlar Silivri Gardenya restaurant'a gelebilirler..Tanışmış oluruz..

Karizmaya bakarmısın 23 eylülde corvette sahibi arkadaşlarla buluşcağız

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

quote:

Orjinalden alıntı: Thule

quote:

Karizmaya bakarmısın 23 eylülde corvette sahibi arkadaşlarla buluşcağız

buyur bekleriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 14 Eylül 2007; 17:58:58 >

• sadece c6lar mı, c5leri de kabul ediyor musunuz? Eğer c5ler de varsa bir ihtimal ben de gelebilirim, ama söz vermiyim kesin gelebilirim diye. Bu arada Gardenya güzel bir seçim buluşma yeri olarak, ortadaki havuzdan gelen su sesini dinlemek hoş oluyor.
  • aslında amerikan oto sahiplerinin hepsi geliyor.C6,C5,C3,Z06 farketmiyor..Sen gel yeter..Maksat tanışmak..Bazı arkadaşların sandığı gibi "karizma" olsun diye değil..ben tam saati bildiririm sana..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.