Şimdi Ara

Corvette C6 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hep amerikan arabam olsn istiyorm bi 18ime gelince sağdan soldan bi hurda elanor yakalarsam bascam parayı fullicem motoru affetmicem ya acaba bende alabilcem mi

sölemeyi unutttum allah nazardan saklasın kazasız belasız kullan!!!!

....:::MaŞaLaH:::....
  • abi bu araba kaç basarAllah kaza bela vermesin
  • Hayırlı olsun kazasız belasız dikkatli kullan. Arkadaki Mercedes'in de fotoğraflarını isteriz.

@emre3434 , adam belirtmiş kaça çıktığını ve kadranın kaç gösterdiğini; "pek emin olmamakla birlikte dün gece 250'ye geldim otobanda ama kalbşim yerinden fırlayacak gibi oldu.Kadran 200 mil(310 km/saat sanırım")"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 20 Kasım 2007; 23:42:17 >
  • iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim dostlarım.Allah size de nasip eder inşallah.Yarın sabahtan video karşınızda olacak.
  • Video yu bekliyoruz.
    Birde AK plakanın anlamı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 10 Ağustos 2007; 23:37:38 >
  • maşallah maşallah:) nazarlık koy bitane:))

güle güle kullan kazasız belasız:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Video yu bekliyoruz. Bugün rüyamda senle arabanı gördüm zaten. Cidden şaka yapmıyorum arabanın resimleri aklıma kazınmış galiba , rüyada işte senin arabaya biniyoruz falan ben inceliyorum , sensin diye gördüğüm kişide tv den veya başka bir yerden aklıma kazınmış kişidir büyük ihtimal. Zaten rüyada sadece bu resimleri çektiğin taraflarda geçiyo olay , diğer taraflar yok görmediğim için. Şimdi inanmıyanlar olcak kanıtlayamam ama gerçekten gördüm yalan söylemiyorum.

Birde AK plakanın anlamı nedir ?

AK=adım soyadım...

• Hayırlı olsun arkadaşım.Bu araç benim gallardoyla kapışırmı???

Tabi nerde bizde gallardo.

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theturk1987

Hayırlı olsun arkadaşım.Bu araç benim gallardoyla kapışırmı???

Tabi nerde bizde gallardo.

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

motor:6000 cc
    440 beygir yaklaşık.
    evet senin gallardoyla kapışr.tabii ufak birkaç modifikasyonla...top gear programında sıralamada gallardo ile arasında 1 sıra vardı.amerika'da bu arabalara "ferrari killer" diyolar..henüz karşıma bi ferrari çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 11 Ağustos 2007; 0:15:11 >
  • bu C6 ların Z06 olanları sadece ferrari değil lambo killer aynı zamanda :) fiyat/performans olarak en iyi spor araba seçildi. 507 bg 7000cc
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

bu C6 ların Z06 olanları sadece ferrari değil lambo killer aynı zamanda :) fiyat/performans olarak en iyi spor araba seçildi. 507 bg 7000cc

evet ben kaçırdım bitane z06.kararsız kaldım o esnada herifin biri aldı götürdü güzelim arabayı..inşallah 2009 'da alıcam bi tane..Tabii Allah izin verir de yaşarsak..
  • Abicim yüreğimize mi indireceksin 2009'da alacam falan diyorsun?

Bu arada çok güzel araba,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.Ayrıca Merso'nun modeli ne?

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoton -- 11 Ağustos 2007; 10:21:41 >
  • 2 sene kullanıcam bunu.daha sonrası için Z06 alıcam.inşallah o zaman kadar c7'ler çıkar.

Mercedes'in modeli S320 CDI.2007 model.daha 1.5 aylık.bütün aksesuarları full.arka eğlence sistemi,buzdolabı,gece görüş,park kamerası vs..içini mükemmel dizayn etmişler. koltuklar inanılmz rahat..tam bir seyahat arabası...
  • işte ilk video.ses ve görüntü berbat...valide hanımın kamerasını kullandım.

http://www.youtube.com/watch?v=f_cDMRqJm5w
  • du steht hier und anderst den Auspuff..Gott hat dir geholfen. :)
  • hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
  • Güzel Araba Hayırlı Sürüşler ....
  • hayırlı olsun harıka araba gercekden kazasız bı sekılde kullanman dılegıyle.video yu seyremedık ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

hayırlı olsun harıka araba gercekden kazasız bı sekılde kullanman dılegıyle.video yu seyremedık ama

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...videoyu kaldırmak zorunda kaldım.densizin bir ağza alınmayacak laflar sarfetti youtube comments bölümüne.çok canım sıkıldı..niyetim sadece izlenimlerimi benim gibi araba meraklılarıyla paylaşmaktı.neyse sağlık olsun..zaten bir toplantı yada buluşma gibi birşey ayarlanırsa ilk gelenlerden biri ben olurum..
    Bu arada ufak tefek ayarlamalarla beygir gücünü 500'e çıkarıyorum.bakalım bu işin sonu nereye gidecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 22 Ağustos 2007; 0:12:10 >
  • Bende istiyorum ilerde .. herşey paraya baglı ama durumum ii olsa tekgeçerim corvetteyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.