Şimdi Ara

Corvette C6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araba hakkında detaylı izlenimleri daha sonra aktaracağım.bunlar ilk görüntüler.devamı gelecek..

Corvette C6

• .

Corvette C6
  • .

Corvette C6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 4 Ağustos 2007; 10:46:24 >
  • .

Corvette C6
  • Bu fotoğrafları silverstar68 nickli arkadaşıma söz verdiğim için koydum.umarım sözümü yerine getirebilmişimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 4 Ağustos 2007; 10:51:07 >
  • banada alacagına dair söz verir misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

banada alacagına dair söz verir misin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M3 E46 Cabrio...HARDTOP GELDI !!!
    11 yıl önce açıldı
    COUPE vs CABRİO
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guzel araba kazasız surusler
  • çok teşekkür ederim dostum...
  • madem forumda böyle araba sahipleri var niye şenlendirmiyorsunuz forumu ?
  • Allah nazarlardan saklasın,bize de fotoğrafları koyabilmek bir an önce nasip olur inşallah.Bekliyorum heyecanla.
    2 liters is a drink size,not an engine.V8 power:no bottle,all throttle!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 4 Ağustos 2007; 18:25:30 >
  • o canawar en fazla kaç yapıyor?
  • Bu araba yaşayan bir efsane. Kazasz belasız kullanırsın umarım. Konsol düşündüğümden sade ve güzelmiş. Genelde amerikan arabalarının konsolları kaba oluyorda.

Corvetteleri chevrolet yapıyor değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 6 Ağustos 2007; 2:40:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Thule

Bu fotoğrafları silverstar68 nickli arkadaşıma söz verdiğim için koydum.umarım sözümü yerine getirebilmişimdir..

Hocam varya harikasın çok teşekkürler Demek aldın ya inan senin kadar olamaz ama bende çok sevindim.

C6 ile yarım saat tur atınca vücutta salgılayacak adrenalin kalmıyormuş doğru mu ?

Buna nazar boncuğu falan takın,kurban falan kesin göz değen olur aman Allah kaza bela vermesin harika araba

Buarada istediğin plakayıda almış gördüm seni

Birde orda merso falan var onlarda sizin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 6 Ağustos 2007; 6:28:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

madem forumda böyle araba sahipleri var niye şenlendirmiyorsunuz forumu ?

Valla babamın abımın fılan arabaları koyarım ıstanbula geçince 3 arabayı yanyana yakalarsam cok guzel olur Mercedes kardeşliği

Kardeş bu arada araba güzel kazasız belasız kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yk03 -- 6 Ağustos 2007; 6:43:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

o canawar en fazla kaç yapıyor?

pek emin olmamakla birlikte dün gece 250'ye geldim otobanda ama kalbşim yerinden fırlayacak gibi oldu.Kadran 200 mil(310 km/saat sanırım)

quote:

Orjinalden alıntı: Sulphur
    Bu araba yaşayan bir efsane. Kazasz belasız kullanırsın umarım. Konsol düşündüğümden sade ve güzelmiş. Genelde amerikan arabalarının konsolları kaba oluyorda.

Corvetteleri chevrolet yapıyor değilmi?

Evet General Motors Chevrolet'in bi markası corvette.Konsol çok güzel ve kullanışlı.sadece radyo amerikan sistemine uyarlandığı için 106.2 veya 99.4 gibi sonu çift olan radyo kanallarını dinleyemiyorum.hep tek tek atlıyor.sanıtrım bu sorununda üstesinden gelicem.Lcd ekran dokunmatik ve kullanımı çok rahat.arabadaki herşey konfor için dizayn edilmiş.Amerikalılar gerçekten işlerini iyi biliyorlar..Benim daha önceki arabam CLS 350 idi ama corvette kadar hiçbir araba tat vermedi bana..işin güzel tarafı hem gçlü bir araba hemde cls kadar konforlu..bu rada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

Orjinalden alıntı: Thule

Bu fotoğrafları silverstar68 nickli arkadaşıma söz verdiğim için koydum.umarım sözümü yerine getirebilmişimdir..

Hocam varya harikasın çok teşekkürler Demek aldın ya inan senin kadar olamaz ama bende çok sevindim.

C6 ile yarım saat tur atınca vücutta salgılayacak adrenalin kalmıyormuş doğru mu ?

Buna nazar boncuğu falan takın,kurban falan kesin göz değen olur aman Allah kaza bela vermesin harika araba

Buarada istediğin plakayıda almış gördüm seni

Birde orda merso falan var onlarda sizin mi

Dostum ben teşekkür ederim.bu topiği sana söz verdiğim için açtım.normalde sevmiyorum böyle şeyleri..allah'a çok şükürü kazasız belasız aldım..Arabayı aldığım gün amerika'dan eksoz sistemim de geldi.3 günde amerikadan gümrüğe takılmadan geldi arkadaşlar. çarşamba günü Allah kısmet ederse Maslak oto Sanayii sitesinde eksozcu İskender Ustaya gidicem eksozları taktırmak için.bu arada sana video da göndericem.arabanın motor inanalmaz bişey.ısınma problemi olabiliyor.Motoru soğutan bi aksam var Cold air intaker diye geçiyor.Halltech marka aldım bi tane.onu takınca 15 beygir kazanıyor araba.eksozdan da 10 beygir kazanırsam havadan 25 beygir kazanıyorum.niyetim arabayı 450 beygirin üzerine çıkarmak.
    Adrenalin konusuna gelince dün gece adrenalin manyağı oldum desem yeridir.saat gece 11 sularında hadımköy taraflarında otobanda olan arkadaşlar varsa mutlaka beni görmüşlerdir.sol şeritten giden manyak bendim
    istediğim plakaya alamadım aslında. Sadece AK kısmını tutturdum.013 yoktu bende olanı aldım.Zira 3 plaka kalmıştı.
    mercedes babamın.çok ağır araba.ama bindiğim en konforlu araç..

• quote:

Orjinalden alıntı: Yk03

quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

madem forumda böyle araba sahipleri var niye şenlendirmiyorsunuz forumu ?

Valla babamın abımın fılan arabaları koyarım ıstanbula geçince 3 arabayı yanyana yakalarsam cok guzel olur Mercedes kardeşliği

Kardeş bu arada araba güzel kazasız belasız kullan

çok teşekkür ederim dostum

• aboww 250 bile fazla ben en fazla 220 yi gördüm oda bi zevk 250 ye nasl dayadın ve nasl durdurdun helal valla onun motor seside bi harikadır yeni aldıysan fiyatı nedir ayıptır sorması ?
  • Allah kazadan beladan korusun özellikle de radar cezalarından
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.