Şimdi Ara

Çorumlu Olmak Suçmu ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
14.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ben doğma büyüme ankaralıyım ama ana baba çorum oldugu için memleket sorduklarında çorumluyum diyorum nerde hastanede int cafede nere olursa olsun sorduklarında çorum diyorum direk dedikleri cvp sen git karşı binadan kendini at yok çık git buraya çorumlular giremez falan birde lise 3 gidiyorum lise 3 e kadar tanışma fastında memleketim çorum dediğimde sınıfın hepsi güler neden acaba böle duruma düşen başka varmı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çorumlu Olmak Suç mu?

Çorumlu olmak, kişisel ve sosyal sorumlulukları yerine getirmek anlamına gelir. Çorumlular, sözlerini tutan, güvenilir, dürüst ve saygılı kişiler olarak bilinirler.

Çorumlular, toplumlarına katkıda bulunma konusunda güçlü bir bağlılığa sahiptir. Gönüllülük, bağışçılık ve topluluk etkinliklerine katılım, Çorum insanlarının hayatlarında önemli bir rol oynar.

Çorumlular, geleneklerine ve kültürlerine derin bir saygı duyarlar. Geleneksel değerlere bağlıdırlar ve topluluk bağlarını güçlü tutarlar.

Çalışkanlık, Çorumlu olmanın ayrılmaz bir parçasıdır. Çorumlular, sıkı çalışma ve kararlılığın erdemlerine inanırlar. Başarıya ulaşmak için çabalarlar ve eylemlerinden sorumluluk alırlar.

Çorumlular, dürüstlük ve bütünlük değerlerine sahiptirler. Sözlerini tutarlar ve başkalarına karşı saygılı davranırlar. Dürüstlük, Çorumlu olmanın temel taşıdır.

Çorumlu olmak bir suç değil, aksine bir erdemdir. Çorumlu insanlar, toplumlarına olumlu katkılarda bulunan ve başkaları tarafından saygı duyulan değerli vatandaşlardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benimdede dedemin dedesi çorumlu,hiç sevmem çorumlularıve ben artık 5. nesil oldugum için izmirliyim,salla çorumu
  • sen yoksa corumla ılgılı olan ozlu sozumusu bılmıyomusun
  • senin yaptğını çorumlu yapmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: .IsTanBul.

sen yoksa corumla ılgılı olan ozlu sozumusu bılmıyomusun

anlatta bilelim hacu bıktım walla artık angaralıyım diyecem
  • bizim dershanede çorum konusu gündemden hiç düşmez.en çok sevdiğimiz memleket çorumdur.

çorumlular leblebi yeyince su içerlermiş neden?

ankaralıym dersende başka birşey derler. msnden söyledim ya olm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 9 Mart 2008; 23:04:42 >
  • neden nesi var ki Çorum'un ?
    ben hiç bir negatif yönünü duymadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kim Milyoner Olmak İster Sorusu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burası çorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

neden nesi var ki Çorum'un ?
    ben hiç bir negatif yönünü duymadım.

bende duymadımki nerelisin çorumluyum abi haa kahraman çorumlu he evet abi diyom sonra sen git yaşama öl birisi sana sorudugnda git balkondan atla ne yaptı çorumlular size anlamadım
  • Banada Kayseriliyim deyince "Kayseri ııııhhhh ıhhhhh" diye latifede bulunanlar var.Takmıyorum.Sende öyle yap
  • gene o iyi birgün sorarlarsa çoruyumlum de olacakları gör
  • suç değil tabi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cashh23

gene o iyi birgün sorarlarsa çoruyumlum de olacakları gör

bende senle aynı durumdayım kutuk corum ama doğma buyume ankara

saten ankaranın yarısı corumludur bızı cekemıyolar sen bakma mılletın oyle dedığıne

bızım memleketımızın ınsanı akıllıdır genellıkle esnaf tuccar dır ınsanımız 5 parmağın 5ı 1 olmaz ama genellıkle ıyı huylu efendı ınsanlardır

corum ayrıca cok duzenlı temız bı sehırdır

corumlu olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum

• senın aynı durumdayım ben dogma buyume ankara lıyım suan lıse 3 teyım:D yoksa sen ben mısın ben alıstım artık bu tarz espırılere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata
    Banada Kayseriliyim deyince "Kayseri ııııhhhh ıhhhhh" diye latifede bulunanlar var.Takmıyorum.Sende öyle yap

Vay hocam demek hemşehriyiz. Aynen ben de takmıyorum sürekli söylüyorlar.
  • Kütük filan İzmir de herşey,
    anne babamda hayatının %95 ini İzmir de geçirmiş.
    Ama onların memleket çorum oldugundan , bende bir nevi Çorumlu oluyorum ama daha hiç gitmedim bile
    İzmir liyim ben kardeşim kimse Çorumluyum dedirtemez
  • Biri beni mi çağırdı?
    Sözlere dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

Kütük filan İzmir de herşey,
    anne babamda hayatının %95 ini İzmir de geçirmiş.
    Ama onların memleket çorum oldugundan , bende bir nevi Çorumlu oluyorum ama daha hiç gitmedim bile
    İzmir liyim ben kardeşim kimse Çorumluyum dedirtemez

kafa kağıdını cıkarınca ne yazıyo

edit: izmir yazıyomus

yınede baba memleketı olması gereklı değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 9 Mart 2008; 23:55:10 >

• Yozgatlıyım gurur duyyorum memleketimle nufüsuna göre Türkiyenin en çok şehit veren ili insanlar askere giderken çoğu gönüllü olarak doğuya gitmek istiyor...aldırma kardeş o tip insanlara.. zaten insanları memleketi ile yargılıyan insanlardan ne beklersinki... heryerin iyisi iyi kötüsü kötüdür bunun memleketi olmaz

eğer insanların insanlığı ülkelerinin veya şehirlerin moderliği ile ölçülseydi ... bugüm amerikada sadece meleklerin yaşaması lazımdı...

çorumuda çok severim ayrıca hemşeri sayılırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIvIIagnuIIvII -- 10 Mart 2008; 0:00:53 >
  • Ben de Yozgatliyim has mi has türküm , ankarada dogup yetistim türkcem düzgün , neden hep Allah´in yozgatlisindan ne beklersinki diyorlar arkamizdan , ayip yani .
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.