Şimdi Ara

Corsair Vengeance C70 İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Orijinalden alıntı: frt33

Bu seride carbide serisinin 500R modelinde ki gibi 3 kademeli fan kontrolcü mevcut mu ?

Kasanın üzerinde fan kontrolcü bulunmuyor.

Teşekkür ederim cevap için. Fakat kasa ciddi anlamda çok hoş bir görüntüye sahip. Corsair bence dizayn olarak çok büyük işler başarıyor. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Ayrıca bu fan kontrolcüler çok elzem bir parça mı ? Sonuçta en fazla 4-5 fan kontrolü sağlanabiliyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

quote:

quote:

Bu seride carbide serisinin 500R modelinde ki gibi 3 kademeli fan kontrolcü mevcut mu ?

Teşekkür ederim cevap için. Fakat kasa ciddi anlamda çok hoş bir görüntüye sahip. Corsair bence dizayn olarak çok büyük işler başarıyor. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Ayrıca bu fan kontrolcüler çok elzem bir parça mı ? Sonuçta en fazla 4-5 fan kontrolü sağlanabiliyor bildiğim kadarıyla.

Lazımlıgı kişiye göre degişir, eger sesden rahatsızsanız ve fanlarınız sesliyse gerekebilir.Ama illa fan kontrolcüye gerek yok fanı 5v 7v baglıyarakta sesi azaltabilirsiniz.

Corsair Vengeance C70 İncelemesi

http://www.techpowerup.com/articles/other/137

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lazımlıgı kişiye göre degişir, eger sesden rahatsızsanız ve fanlarınız sesliyse gerekebilir.Ama illa fan kontrolcüye gerek yok fanı 5v 7v baglıyarakta sesi azaltabilirsiniz.

http://www.techpowerup.com/articles/other/137

Çok teşekkür ederim. Bakalım çok fazla ses çıkarmazsa kullanmam sanırım. Benim laptop uçak kalkış sesi çıkardığı için gözüm korkuyor aynısı onda da olur mu diye ama fanları kaliteli alırım umarım sorun çıkarmazlar.

• Hocam inceleme için teşekkürler. Resimler ve anlatım iyi bir referans olmuş.

Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, bu kasada H100 soğutma sistemini kullananlar push pull olarak kurulum yapabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Hocam inceleme için teşekkürler. Resimler ve anlatım iyi bir referans olmuş.

Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, bu kasada H100 soğutma sistemini kullananlar push pull olarak kurulum yapabiliyor mu?

Ben yapmıştım

• Alttaki fanlar, ram ve anakart üzerindeki soğutucu ile çakışabilir mi diye düşünmüştüm ama gördüğüm üzere ucu ucuna da olsa sığıyor.

Ayrıca yapısal olarak şuan benim kullandığım 600T'ye göre çok daha fonksiyonel duruyor. Renk konusundaki kararımı verebilirsem almayı düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 17 Kasım 2012; 11:37:10 >
  • Kısmen çakışıyor anakartın ucundaki bulunan fan pin yerleine geliyor ama önceden radyatör takılırken takılırsa sorun olmaz.Ama tavsiyem push pull yerine iki tane güçlü statik basıncı iyi olan fan kullanılırsa yeterli olacaktır.

Benim gözlemledigim pek bir fark yok .

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İnceleme için teşekkürler. Ben de bu kasada karar vermiştim zaten. Renk konusunda çok kararsızım ama : ) Beyaz beni al diyor ama askeri yeşil de göz kırpıyor. İkisi arasında gidip geliyorum.
  • Renk olayı zevk meselesi ben asker yeşilini gördüm aşık oldum resmen ne başka kasa ne başka renk gözüm görmedi ondan sonra ve aldım... 3 rengide güzel gerisi zevkinize kalmış
  • renk uyumu falan çok şık olmuş hocam hayırlı olsun.

o işlemci soğutucusunu frozencpu'da görmüştüm galiba ordan mı aldınız? çeşitli renkleri vardı sanırım.
  • Yaralı konu emeğine sağlık kasa baya fiyakalı fiyatlarını yazmamışmısın baya inceledim ama bulamadım
  • Hocam o hdd yi oraya nasil koydun ya:) ben de ondeki yuvalari cikarmak istiyorum. Sogutma acisindan faydasi olur mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağlam kasa para olsada alsak
  • Dün inventus tan askeri yeşil c70 geldi.

Kasa çok güzel ve sağlam.

Ancak inventus firması gerçekten çok iyi firmaymış.Adamlar kutuya kırılacak ürün etiketi bile yapıştırmışlar.
  • Corsair Vengeance C70 İncelemesi

Güzel olmuş SSD ler oraya takmak benim aklıma neden gelmediyse.
    ek aparat kullandınız mı vida delikleri tam mı geliyor yoksa?
    ben tek taraflarından 5.25 lik yuvalara sabitledim.
  • Çok güzel duruyor be.. Teşekkürler hocam inceleme için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Güzel olmuş SSD ler oraya takmak benim aklıma neden gelmediyse.
    ek aparat kullandınız mı vida delikleri tam mı geliyor yoksa?
    ben tek taraflarından 5.25 lik yuvalara sabitledim.

Yok çift taraftlı bantla yapıştırıdm ama düşüyor bir sürü sonra. Gerçihdd olsa neyse de ssd de sorun olmaz. Arka kapaga rastgele atabilirsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.