Şimdi Ara

Corsair Vengeance C70 Gaming Case - Kullanıcıları Klubü - (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
8
Favori
41.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

selam arkadaşlar ben yeni sistem toplayacağım ve 6 aydır araştırmalar yapıyorum. ilk araştırmaya başladığım zamanlar bu kasanın Haki rengini (askeri yeşil) görmüştüm ve çok beğendim. alacağım kasa bu olmalı dedim aslında kasaya fazla para vermeyi çok mantıklı bulmayan biriyim bu kasa pahalı ve içinde psu bile yok. herşeye rağmen bu kasa gerçekten çok güzel görünüyor ve bu kasayı almak istiyorum.
    sizler tecrübelisiniz sorun çıkacağını sanmıyorum ama danışmakta fayda var inş. bana yardımcı olursunuz bir kaç sorusormak istiyorum. şimdilik msi z97 gaming 5 anakart , msi gtx970 ekrankartı ve COOLER MASTER TPC 775/1150/1155/1156/1366/2011&AM2/AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCU ile kullanacağım bunlarla ilgili sorun yaşarmıyım, (fanın yüksekliği,anakartın ekrankartının kapladığı alanda sıkıntı filan olurmu). ikinci olarak sanırım kasanın içinden hiç fan çıkmıyor sessiz çalışan bir fan önerebilirmisiniz ve kaç fan kullanmalıyım

Ekran kartı, soğutucu ile bir sıkıntı yaşamazsınız. Zaten en hacimli mid tower kasalardan. Arkadaşın dediği gibi kasa içinde 3 tane fan çıkıyor. Fanlar düşük devirde döndüğü için sesiyle ilgili bir şikayetiniz olmaz fakat düşük devirin götürüsü de hava akımı yönünden oluyor. Fan zaten sleeve bearing standart, oemvari bir fan. Corsair'in orta ve üst seviye kasalarında gelen, yaprak tasarımı af serisiyle aynı olan fanlar olsa değiştirmeye gerek yok derim fakat C70 değiştirilebilir. Ama bütçe müsait değilse değiştirmeden de kullanabilirsiniz.

• çok sağolun hocam şu ara maddiyat olarak pc yi yeni toplayacağım için pek müsait olmayacağım dediğiniz özellikler benim için yeterli duruyor. ısınma sorunu yaşamam heralde sessizde dediğinize göre benim için gayet yeterli olur. zaten kullanırım ilerde şikayetim olursa ona göre değişiklikler yaparım ilginiz için teşekkürler.
    | SAMSUNG 32" LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse |

| PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH |
    | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

çok sağolun hocam şu ara maddiyat olarak pc yi yeni toplayacağım için pek müsait olmayacağım dediğiniz özellikler benim için yeterli duruyor. ısınma sorunu yaşamam heralde sessizde dediğinize göre benim için gayet yeterli olur. zaten kullanırım ilerde şikayetim olursa ona göre değişiklikler yaparım ilginiz için teşekkürler.

Genelde kaliteli ekran kartı,işlemci soğutucuları varsa sıcaklıkla ilgili bir problem yaşamazsın. Kasa içi sirkülasyon istediği kadar iyi olsun eğer iyi soğutucu yoksa bir işe yaramıyor.Tabi mükemmel soğutucular olup kasa içi sirkülasyon rezalet olduğunda da sıcak hava atılamadığından yine sorun olur. Ama fan tarafından aktif olarak soğutulmayan mosfet,ram,hdd gibi parçaların sıcaklığı bir miktar yükselebilir düşük hava akımına sahip fanlarla

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam sanırım benim için yeterli olacaktır. olmassada zamanla anlaşılacaktır.
    | SAMSUNG 32" LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse |

| STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
  • slm arkadaşlar bende aranıza katıldım hızlıladan Corsair Vengeance C70 askeri yeşil aldım epey güzel bir kasa baya büyükmüş :D. üsteki tutacakların bu kadar işe yarar olduğunu tahmin edememiştim gerçekten. çok işime yaradı. çok güzel bir kasa. inş. sorunsuz kullanırım. benide listeye ekleyin.

• beni de ekleyin şimdi aldım geldim....

Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü -

Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü - Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people66 -- 4 Şubat 2015; 22:07:58 >
    GIGABYTE GTX 1060 XTREME GAMİNG, İ7 6800K, CORSAIR C70, CORSAIR H110i GT, CORSAIR HX850, CORSAIR VENGEANCE LPX 4X4 DDR4 16 GB 2666 MHZ, MSI X99A MPOWER, SAMSUNG 860 EVO 250 GB, SEAGATE BARRACUDA 2TB, TURTLE BEACH PX22, BENQ G2220HDA

• Bende bu kasanın yeşilinden var çok içime sinerek aldığım bir kasa çekebilirsem fotoğrafını atacağım.
     Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü -  Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü -  Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü -  Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü -  Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü -  Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü -  Corsair Vengeance C70 Gaming Case  - Kullanıcıları Klubü -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 17 Şubat 2015; 16:25:18 >
    | SAMSUNG 32&amp;amp;quot; LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse |

• arkadaşlar c70 kasa ve işletimci soğutucusu olarak h110 tercih edeceğim, corsair kendi sitesinde h110 destekliyor diyor ama konuda 1-2 arkadaş tam monte edilemediğini söylemiş. Kullanan veya bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim. İyi forumlar

Orijinalden alıntı: hakan3327

arkadaşlar c70 kasa ve işletimci soğutucusu olarak h110 tercih edeceğim, corsair kendi sitesinde h110 destekliyor diyor ama konuda 1-2 arkadaş tam monte edilemediğini söylemiş. Kullanan veya bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim. İyi forumlar

Merhaba, bende de bu kasanın beyazından var, geçenlerde 140 mm fanlı corsair H90 monte ettim.
    H110 da çift fan var, uzunluk olarak sorun olmaz, kasa buna uygundur.

Bu arada biraz geç oldu ama beni de C70 ailesine ekleybilirsiniz, ben 2 yıl oldu alalı kasayı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opuslandia -- 25 Mart 2015; 14:57:41 >

Evet sitesinde yazdığı gibi H110 ve C70'i bir arada kullanabilirsiniz.
    Foruma açmış olduğunuz CORSAIR ürünleri ile ilgili SORU/DESTEK konularına gün içerisinde herhangi bir cevap verememem durumumda lütfen konuya ait linki bana özel mesaj atınız. Yoğunluk yüzünden o anda gözümden kaçmış olabilir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • Beni hala eklememişsin

>>Amd Freesync Kullanıcıları Klübü ve ASUS MG278Q İncelemesi<<

>>Inno3D GeForce GTX 1050 Ti Compact İncelemesi 2100mhz Overclock<<

>>Asrock Fatal1ty 970 Performance Kullanıcı İncelemesi fx8350 ile 5200mhz Overclock<<

>>FULLSYSTEM OVERCLOCK REHBERİ i7 4790k Hava soğutmayla 4.8ghz<<

CPU>AMD Ryzen™5 1600X Soket AM4(16MB Cachle upto 4.4Ghz 1.3v)>MOTHERBOARD GIGABYTE X370-Gaming 5>Gpu Sapphire RX Vega⁵⁶ 8GB HBM2 Radeon™>RAM Kingston 16GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 1.2V(upto 3200mhz cl18 1.35v)>Case Desk Case>Klavye Motospeed CK888 NKRO Blue Switch>Monitör LG 29UM68 21:9 Ultrawide®IPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Beni hala eklememişsin

Kendini buradan eklersen listeyi güncellerim.

https://docs.google.com/forms/d/1bBhXILP4UlhXczPylYWnW9s0595D0sfQ0EGYzCra3uk/viewform?formkey=dExwV1cteDM5cGwtNUFEU3pCMV8xSFE6MQ

• Beyler bu kasanın sıfırı 400-450 tl civarında şuanda, alınmaya değer mi sizce bu fiyata, yoksa 2.elden mi bakayım.

Birde satan varsa temiz ist içi öm atarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiell07 -- 22 Ağustos 2015; 19:54:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
      CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D | GPU: Sapphire RX 7900XTX Pulse | RAM: Kingston Beast 48GB 6000MHZ CL30 | Anakart: Asrock X870 Steel Legend | Kasa: Corsair Obsidian 500D RGB | PSU: Corsair RM750X 2018 | SSD: Samsung 980 500GB M2 | SSD: Sandisk Ultra 3D 1TB | SSD: Crucial P3 Plus 2TB M2 | SSD: WD 1TB SN580 M2 Monitör: ASUS PG27UCDM | Fare: Steelseries Aerox 5 Wireless | Klavye: Steelseries Apex 7 | MousePad: Corsair MM350 Extended | Kulaklık: Skullcandy Crusher ANC 2 Ses Sistemi: Pioneer VSX 921 | Telefon: Samsung S24 Ultra 512GB
  • bu kasada gözüm var fakat sıfır fiyatları aşırı pahalı
    temiz 2. el satmayı düşünen var mıdır acaba makul fiyata

Daha kasanin eksikleri var tamamen tamamlayinca resimler ekleyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
      CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D | GPU: Sapphire RX 7900XTX Pulse | RAM: Kingston Beast 48GB 6000MHZ CL30 | Anakart: Asrock X870 Steel Legend | Kasa: Corsair Obsidian 500D RGB | PSU: Corsair RM750X 2018 | SSD: Samsung 980 500GB M2 | SSD: Sandisk Ultra 3D 1TB | SSD: Crucial P3 Plus 2TB M2 | SSD: WD 1TB SN580 M2 Monitör: ASUS PG27UCDM | Fare: Steelseries Aerox 5 Wireless | Klavye: Steelseries Apex 7 | MousePad: Corsair MM350 Extended | Kulaklık: Skullcandy Crusher ANC 2 Ses Sistemi: Pioneer VSX 921 | Telefon: Samsung S24 Ultra 512GB

• Arkadaşlar selam,

Benim kasanın ön kapak hasar aldı. Mobilya yerleştirirken kanepenin kenarını çarptık istemeden. ancak biraz içe gçüklük var.
    Ön paneli nereden temin edebilirim.
    Corsairin yeni bir onarım merkezi vardı Mecidiyeköyde adı aklıma gelmiyor şimdi orayı aradım ancak onlar tedarik etmiyorlarmış.
    Çıkma olarak bulabileceğim bir yer önerebilir misiniz?
    Özellikle İstanbul da?
    Mecidikeköy'de Corsair'in bir onarım merkezi bulunmamakta. Corsair'in Türkiye'de 2 distribütörü var ve teknik destek/servis hizmetlerini sadece onlar sunuyor. Konuyla ilgili olarak bu iki distribütörden birisine ulaşmanız gerekiyor.
    Foruma açmış olduğunuz CORSAIR ürünleri ile ilgili SORU/DESTEK konularına gün içerisinde herhangi bir cevap verememem durumumda lütfen konuya ait linki bana özel mesaj atınız. Yoğunluk yüzünden o anda gözümden kaçmış olabilir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.