Şimdi Ara

Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
50
Favori
40.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    bende h100 kullanıyorum ancak dün pompası aniden durdu, hemen gerekli işlemi yaptım garanti 45 gün var acaba değişim veya onarım olur mu?

    Bu arada paylaşımınız için sizi tebrik ediyorum, bu kadar detaylı bir biçimde anlattığınız için teşekkürler. gerçekten de elinize sağlık, çok güzel bir paylaşım olmuş.

    Saygılarımla.
  • SUPPORTCENTER kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler eksik olmayın, sayenizde paylaşımlar daha da artıyor bu mesajlar önemli.

    Gelecek cevabı bekleyelim bakalım.
  • Ptt ile gönderen arkadaşlar hollandaya ulaşınca şu şekilde takip edebiliyorsunuz:

    https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken

    Üstteki boşluğa PTT takip kodu

    alttaki boşluğa da posta kodu (zaten labelde yazıyor aynı yer olarak varsayıyorum) 1311 XB yazıyorsunuz.
  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ekliyorum ilk sayfaya.
  • Evet arkadaşlar bende başımdan geçen RMA sürecini anlatayım son durum hakkında bilginiz olsun.

    İlk defa yurtdışına ürün gönderdim ve ilk defa DHL ile geliyor ürün (gün içinde gelecekmiş bakalım)

    Şimdi ilk olarak RMA'yı açtım sorunu vs vs yazarak ardından chate bağlandım. Gönderirken tüm sorumluluğun bana ait olduğunu gümrük ücreti vs çıkarsa benim ödemem gerektiğini söylediler. Tabii ben korktuğum için RMA'yı kapattım.

    Benim sorunum tuş sesindeydi. Sanırım ping sound diye geçiyor internette. Tuşa bastıkça metal sesi geliyor ve blue switch olduğu için aşırı rahatsız edici derecede geliyordu. Tabii dayanamadım tekrar açtım RMA.

    Onaylandı fatura vs vs istediler. Birkaç resmiyle birlikte amazon pdfsini de yükledim. Arkadaş aya bakıp söyledi herhalde insanlık hali dalgınlığına gelmiş olabilir 12'sinde aldığım ürünün 30 günü dolmadığını amazona gönderirsem daha hızlı olacağını fakat herhangi bir sebepten amazonun yardımcı olmadığı veya direk corsairden talep ediyorsam belirtmemi istemiş. Tabii ayın 18'i bu arada. Bende ürünün 30 günü dolduğunu belirttim.

    Hafta sonunu saymazsak 18-19-22-23 tam 4 gün bekledim burada ve eğer chate yazmasaydım daha çok bekleyebilirdim gibi geliyor bana.

    İlk yazdığım eleman özür dileyerek gerekli yere ilettiğini 2-3 saate geri dönüş yapılacağını söyledi. Tabii bir dönüş olmadı ben de tekrar yazdım. Özür diledi ilgilenileceğini söyledi. Sanırım ayın 19'uydu ve araya haftasonu girdi tabii bir şey yazmadım. 22'sinde de bir hareket yoktu tabii saat farkından dolayı beklemek gerekiyor. 23'ünde dayanamayıp tekrar yazdım. Chatteki arkadaş hemen ileteceğini 5dk beklememi söyledi. 5dk sonra bir mail ve ticketteki bir güncellemeyle kendime geldim.

    Ertesi gün sabah PTT'ye gittim. Şimdi bilmiyorum heryerde böylemi ama sadece oradaki merkez PTT yurtdışı gönderileri alıyormuş buna dikkat edin isterseniz benim gibi 2 saat beklemezsiniz . PTT'ye güvenemediğim için sigortalı gönderdim. 65TL tuttu gönderi. Değerini yazdım 159.99$ olarak yetkili gümrüğe takılır bu dedi ben yine bir şok yaşadım tabii. Dedim gümrüğe falan takılmaz ben bunu garantiye yolluyorum. Peki dedi burda bi 30$'ı daha riske attım gibi geldi bana ama hiçbir şey olmadan ulaştı onlara.

    Şansıma yine cuma günü onlara ulaştı. Araya haftasonu girdiği için pazartesi yolladılar. Şuan kargo gümrüğe tabii imiş. Umarım zorluk çıkarmazlar da uğraşmayız.

    Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM !
    Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM !

    Şimdi ise derdim başka yaklaşık 15 gün sürdü ben başka klavye almak durumunda kaldım bunu ne yapıcam

    Murat hocama teşekkür ediyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDeviLofDark

    Şimdi ise derdim başka yaklaşık 15 gün sürdü ben başka klavye almak durumunda kaldım bunu ne yapıcam

    Murat hocama teşekkür ediyorum

    O kolay iş halledilir.

    Hayırlı olsun güzel sonuçlanmış sevindim bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Eylül 2016; 12:58:00 >
  • Edit: Gittim elden aldım şuan duruyor evde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 16 Eylül 2016; 12:09:19 >
  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey yok araya bayram giriyor.
  • Ulan şansıma şey yapayım. 6 ay önce aldığım kulaklığı dün küçük kardeşim kırdı. 4 defa yere düşürmüş. Birde koymamış kenara. Neyse rma açtım şimdi. İnşallah yardımcı olurlar...
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Bunun RMA'lık bir tarafı yok ki bildiğin kırmışınız ürünü, hani bizde her şeye Kullanıcı Hatası derler ya bu sefer bunun kralı yani bundan nasıl bir sonuç bekleyeceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Eylül 2016; 15:17:56 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey yok. Belki bi durum oluşur diye açtım. Yoksa niye yenisi yollamadılar diye isyan edecek değilim
  • Konu güncellendi.

    Yeni Proforma örneği eklendi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUPPORTCENTER

    Selamlar.

    Arkadaşlar Corsair gerçekten de müşteri dostu. müşteri memnuniyeti lafta değil, gerçek. 1 ay garantisi kalan Corsair H100 birden durdu. hemen RMA açıp yolladım Hollanda ya. 12 gün içinde bayramında arada olmasına rağmen bu gün CORSAIR H100i Hydro Series V2 teslim aldım anlaşmalı oldukları Aras Kargodan.

    Corsair gerçekten de hem hızlı, hem dürüst ve müşterisine değer veren bir marka.


    Tecrübenizi aktardığınız için teşekkürler.

    Alıntı içeriğini silerseniz sevinirim.
  • Vay be... Tam da Corsair uluslararası garanti işlerinde nasıldır diye Tomshardware forumuna konu açmak üzereydim, bu konuyu gördüm. Oldukça iyi olmuş.

    Ülkemizde 650-700 Watt'lık 80+ Bronze güç kaynaklarına 300 lira istiyorlar. Gold veya platinum seviye almaya kalkınca ağızlarını çok yüksekten açıyorlar. Amazon'dan Corsair RM650x güç kaynağı almayı düşünüyordum o yüzden. Kargosuyla 400 liraya geliyor. Aradaki 100 liralık farkı 1-1,5 senelik elektrik faturasında telafi ederim zaten. Corsair'in Hollanda gibi çok da uzak olmayan bir ülkeden, iyi bir performansla RMA sağlamasını öğrenmek iyi oldu. Teşekkürler.
  • Amazondan nisan ayında cx750m psu almıştım pazartesi gecesi psu yandı o gece RMA oluşturup live chatten görüştüm. Ürünü kargo yapmamı ürün onların eline ulaştığında bana yenisini kargo yapacaklarını söylediler. Konudada yazdıgı gibi burdan gönderi ücretini benim ,geri gönderimi ücretini onların karşılayacağını söyledi. Kargo parasının yüksek olduğunu söyleyince başka seçeneğimin olduğunu söyledi. Psu nun kablolarını kesip öncesi sonrası fotograflarını oluşturduğum RMA numarası ile göndermemi. Ayrıca rma açarken girdiğiniz seri numarası ve amazondan sipariş fişini istediler. Kabloları kestikten sonra inceleyip onay verdiler. Salı akşamı saat 5 te hollandadan paket DHL ile gönderildi. Çarşamba günü saat 3 gibi paket elime geçti. Buda benim rma hikayem. Bozulan yana kullanılamayacak tamir olmayacak tarzı ürününüz varsa bu seçeneği live chatte sorabilirsiniz.

    NOT: PS ile ben bunları kandırırım diye düşünenler için dışarıdan alacağınız fotoları muhtemelen kabul etmeyecekler anlık aynı ortamda fotograf istiyorlar emin olmak için güveni boşa çıkarmayalım ihtiyacı olanların hakkına girmeyelim. Kar etmemekle birlikte düzgün alışveriş yapanlara kötülük yapıyorsunuz.




  • inibarva kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim adına sevindim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Eylül 2016; 18:51:19 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından gelen bir ürünün yurtiçinden gelen üründen çok çok daha hızlı gelmesine her seferinde şaşırıyorum. Bizim kargocular gelip kendileri alsın diye bekliyorlar resmen.
  • benim cx750mi yollamam lazım çok üşeniyorum süreç çok uzunmuş :(
  • Major Meto kullanıcısına yanıt
    bende yeni revizyonlardan sarı siyah kutulu cx750m kullanıyorum boştayken benimki de cızırdıyor ama süreci görünce üşendim dogrusu en iyisi gittigi yere kadar kullanmak bozulursa da gidip bir evga yada seasonic almayı düşünüyorum.

    Önemli not:intel xtu üzerinden oc yaparken keşfettim voltage modu adaptiveden statice aldıgımda psu dan gelen sesin tamamı kesildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 2 Ekim 2016; 19:32:47 >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    hocam msi z97 pc mate anakart kullanıyorum nasıl yapabilirim? teşekkürler etiket için.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.