Şimdi Ara

Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
49
Favori
41.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://downloadcenter.intel.com/download/24075/Intel-Extreme-Tuning-Utility-Intel-XTU-
    şu yazılımı indirip Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM !
    resimde verdiğim sırayla ilk core voltage'i manuel olarak elinizle ayarlayın daha sonra solda hemen karşısında core voltage mode mouse ile işaretlenebilir hale gelicek onu static yapıp en sağda altda sarı apply tuşuna basın vereceğiniz voltaj 1290dan düşük olmasın daha sonra işlemcinin min voltajla çalışma sınırına kadar down voltage edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 2 Ekim 2016; 21:49:32 >

• wolwes kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam deneyeceğim yarın
  • Major Meto kullanıcısına yanıt
    Rica ederim bende bugun yeni kesfettim sanirim adaptive voltageda voltaji duzensiz olarak cektigi icin bostayken az,yukteyken tam cektigi icin power cizirdiyor suan ayarlamalari tamamladim gayet guzel sessiz bir sekilde calisiyor umarim sizede faydasi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 8 Ekim 2016; 4:35:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim H100i GTX pompa yüksek devirde fan çalışınca çok fazla ses geliyor pompadan. dün corsair yazdım 1 kaç saat önce mesaj gelmiş girdim baktım böyle bir ekran çıktı. bir kaç gün sonra bana kargo etiketimi mail atacaklar yollamam için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 19 Ekim 2016; 2:10:01 >
  • KAYAQ kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim anlatımı iyi oku daha hiçbir şey belli değil yeni oluşturmuşsunuz herhalde kaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Yok kardeşim anlatımı iyi oku daha hiçbir şey belli değil yeni oluşturmuşsunuz herhalde kaydı.

Dün oluşturdum..
  • Sıvı soğutma yollamıştım corsair e şimdi shipped yazıyor ürün değişimi oldu mu yoksa gelince mi anlaşılır? Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beles

Sıvı soğutma yollamıştım corsair e şimdi shipped yazıyor ürün değişimi oldu mu yoksa gelince mi anlaşılır? Teşekkürler şimdiden.

Daha sen yolladın sonra ARRIVED olacak yani onlara ulaşacak eğer onaylanırsa APPROVED olacak sonra sana yollayacaklar ürününü.

Tavsiyem ARRIVED olduktan sonra Chat ile bağlanıp durumu sor, bilgi al.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beles

Sıvı soğutma yollamıştım corsair e şimdi shipped yazıyor ürün değişimi oldu mu yoksa gelince mi anlaşılır? Teşekkürler şimdiden.

Daha sen yolladın sonra ARRIVED olacak yani onlara ulaşacak eğer onaylanırsa APPROVED olacak sonra sana yollayacaklar ürününü.

Tavsiyem ARRIVED olduktan sonra Chat ile bağlanıp durumu sor, bilgi al.

Hocam bugün sabah baktım corsair rma da arrived yazmıyordu post.nl takipte onlarda gözüküyordu şimdi baktım shipped yazıyor takip kodu yollamışlar.Şu aşamada ekstra bir şey yapmam gerekir mi kargo ile ilgili?

• beles kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada gerekli her şey yazıyor dostum oku sadece.
  • quote:

İlk sayfada gerekli her şey yazıyor dostum oku sadece.

teşekkürler hocam cevapladığınız için rehber içinde aynı şekilde.
  • H80i GT'de radyatör kurulumu için kısa vida eksikti. Corsair'e RMA açıp kısa vidayı rica ettim, sağolsunlar paket olarak hem kısa hem uzun gönderdiler.http://www.corsair.com/en/hydro-series-fan-mounting-screw-kit

Sabah bir de ne göreyim. DHL'den mail geldi ve 5 dolarlık bu vida setine Corsair sağolsun 100 Dolar yazmış. Ve haliyle de gümrüğe takıldı. Bu faturayı düzenleyen kişinin kafasını gerçekten merak ediyorum, hangi kafayla 5 dolarlık vidaya 100 dolar yazdı faturada.

Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 21 Ekim 2016; 11:50:40 >

• Corsair soğutucuyu gönderin dedi..
    Ön ödemeli etiketi yolladı.
    Dhl arıyorum tamam deniliyor kurye gelecek 16.00 a kadar.. 16.04 arıyorum sizin ordan toplama yapmıyoruz deniliyor...
    Gelde sövme bu dhl ye..
    Çıktılar hazır paket hazır arkadaş..

Ups candır yeri geliyor gümrük işlerim oluyor.. çözümü on numara müthiş çözüm odaklılar..
    Dhl ye bakıyorum paket almaya gelmiyorlar..

• KAYAQ kullanıcısına yanıt
    Eee çözüm üretmesi lazım sana Arasla toplatır belki.
  • quote:

Eee çözüm üretmesi lazım sana Arasla toplatır belki.

Ne 4 de kadar beni bilgilendirdiler ne de aras kargoyu bana yönlendirdiler... benim paket işlemlerimi yapan bayan bana sözde geri dönüş yapacakmış mış mış.. sonuç olarak kaldı bakalım yarın veya pazartesi çözüm ne olacak..

• Arkadaşlar Benimde Ufak Bir Problemim Var. 750D Kasa Aldım Ancak Kargoda Gelirken Ön Panel Kırılmış. Nette Biraz Bakınca Ön Panelin Corsair ın Resmi Sayfasında Satıldığını Gördüm. Ancak Bazı Konularda Arkaşlar Corsair Türkiyeye Kendi Web Sitesinden Satış Yapmıyor Diyorlar. Konu Hakkında Bilgisi Olanlar Yazabilirlerse Memnun Olurum
  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Evet, Corsair'in sitesine bakarsan USA, Canada vs. kargosu var.
  • quote:

Evet, Corsair'in sitesine bakarsan USA, Canada vs. kargosu var.

Yani Kısaca Amazon Diyorsun
  • arkadaşlar CORSAİR den şaşmayın :) 1 sene önce amazondan aldıgım h1500 kulaklık mikrofonunda arıza vardı amazona yazdım ilk stoklarında yoktu dediler 15 dolarını iade edelim iyi dedim 1 sene böyle idare ettim sonra garantiside varken corsaire rma açayım dedim açtım rma yı baktım kargo ücretleri pahalı livechata bağlandım ilk konusmamda olursa olur dedim google çeviriyle biraz kekoca yazıştım dedim ülkemde kargo ücreti pahalı ne yapabiliriz tarzında yazdım karşı taraf diyaloglar attı anlamadım @MühendisMurat hocamızdan ingilizce yardım istedim sağolsun adamlar direk bana kır resmini yükle yenisini gönderelim dediler afalladım ben böyle birşey görmedim ilk defa şait oldum kendi adıma :) kargo yola çıkalı 1 gün oldu böyle bir deneyimim oldu :) MühendisMurat hocamıza tekrar tekrar teşekkürler yardımları için
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam corsair rma açtım h100i sıvı soğutma pompası bozulmuştu ptt ile yolladım 77.5 tl tuttu kargo üçreti

11/11/2016 09:09:00 Gönderi kurye ile dağıtıma çıktı NETHERLANDS, THE / AMSTERDAM

Şuan kargoda böyle yazıyor türkiye'den yenimi çıktı kargo yoksa hollandaya ulaştı dağıtımamı çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.