Şimdi Ara

Corsair rm750x 2018 , FSP Hydro G 750 hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle sessiz ve belli bir güce kadar fan açmayan kaliteli power ihtiyacım var ..İkisininde fiyatları ve özellikleri yakın . Çok bilgim yok onun için sormak istedim .İkisinden hangisi sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corsair RM750x
  • Corsair

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece garanti süresinden dolayı bile Corsair önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 14 Nisan 2019; 18:53:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3 farklı rm750x var bunların farkı nedir .ben şaşırdım ..istediğim power ı alayım derken yanlış almayalım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Sadece garanti süresinden dolayı bile Corsair önerebilirim.
    Bende corsaire yakınım ..fsp yi biraz teknobiyotik şişiriyo gibime geldi ..anladığım kadarıyla teknobiyotik ithal ediyor ... corsair dede bir kaç çeşit rm750x var sanırım onu anlamadım ....hepsiburdada 2018 model olanı var ..790 lira .. forumda okuduğum kadarıyla eski versiyonlardan az daha ufakmış.banada ufak lazım .kasam aerocool qs240 ufak bir kasa .....açıkcası sistemimde güce ihtiyacım yok ekran kartım bile yok apu....2 tane power aldım ikisindede kendine has sesleri vardı ikisinide sattım ..bana en önemlisi sessiz power lazım .. bunun modüler olmasıda çok iyi bir özellik ..zaten diğer özellikleride çok iyi .gold vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 14 Nisan 2019; 19:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Bende corsaire yakınım ..fsp yi biraz teknobiyotik şişiriyo gibime geldi ..anladığım kadarıyla teknobiyotik ithal ediyor ... corsair dede bir kaç çeşit rm750x var sanırım onu anlamadım ....hepsiburdada 2018 model olanı var ..790 lira .. forumda okuduğum kadarıyla eski versiyonlardan az daha ufakmış.banada ufak lazım .kasam aerocool qs240 ufak bir kasa .....açıkcası sistemimde güce ihtiyacım yok ekran kartım bile yok apu....2 tane power aldım ikisindede kendine has sesleri vardı ikisinide sattım ..bana en önemlisi sessiz power lazım .. bunun modüler olmasıda çok iyi bir özellik ..zaten diğer özellikleride çok iyi .gold vs.

Alıntıları Göster
    FSP normalde oldukça kaliteli fakat RM/HydroG/Focus karşılaştırmasında ben öncelikli olarak her zaman Corsair ve Seasonic taraftarıyım. FSP 3. Planda kalıyor.

Sizin derdinize %100 çare ise bu psu'da:

https://www.amazon.com/Seasonic-Titanium-SSR-600TL-Fanless-Warranty/dp/B01N9OLE9X

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Sizin attığınızda hiç fan yok çok güzel .biraz pahalı birde burda satışı yok ...rm750x de bana fazlasıyla yeterli zaten 350w a kadar fan açmıyormuş .şu anki sistemim tam yükte bile fan açmayacaktır..Benim anlamadığım 3 tane farklı rm750x var hepsiburada.com da fiyatlarıda farklı ..bu durumu ben anlayamadım . Benim düşündüğüm bu :
    https://www.hepsiburada.com/corsair-rm750x-2018-750w-80-gold-moduler-atx-psu-p-HBV00000GLHEY?magaza=QP%20Bili%C5%9Fim&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 14 Nisan 2019; 20:27:52 >

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Bilisimport.com
    Be Quiet! BN283 STRAIGHT POWER 11 80+ Gold 750W Tam Modüler Bilgisayar Güç Kaynağı
    https://www.bilisimport.com/urun/be-quiet-bn283-straight-power-11-80-gold-750w-moduler-guc-kaynagi
    bu ürünü inceleyebilirsin.

• www.sinerji.gen.tr
    Corsair 850W RMx Serisi (2018) 80+ Gold Tam Mod�ler G�� Kayna��
    https://www.sinerji.gen.tr/corsair-850w-rmx-serisi-2018-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-pmu416775

750w fiyatına 850w. Geçen hafta 760 lira civarındaydı ama döviz yüzünden çıktı.

• Güncel olarak Corsair RM750X kullanmaktayım. Şuana kadar 5-6 aya yakın olmuştur 1 kere bile fan açmadı oyunlarda. Gayet sağlam ve ömürlük bir psu tavsiye ederim. Sadece ''CORSAIR'' markasından dolayı bile alınır.
  • Bütçe ne ?
    Yurtdışından almada sıkıntı olurmu ?

Amazon
    https://www.amazon.com/Seasonic-Platinum-SSR-750PX-Modular-Warranty/dp/B074NB1PBZ/ref=sr_1_13?keywords=evga+750w&qid=1555314022&s=gateway&sr=8-13

Platinum certified
    FDB 140 Fan

Türkiye

FSP üretimi, özellikle fanı çok kaliteli Corsair in Gri renkli PSU içinde kullandığı fanlar berbatdır. Bu modeli önerdim sırf ses için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 15 Nisan 2019; 10:43:30 >

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Seasonic titanium model psu nasil 600TL olur dedim bir an cok sukur yine yanilmadik 😂

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    hepsi aynı, farketmez, ucuzunu alın.

Ama fansız bir güç kaynağı almayın. Çünkü sistem ilk 3-4 yıl kendini pasif soğutabilir, sonra ihtiyaç duyabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.