Şimdi Ara

★CORSAIR FAN CLUB★ 103 Üye *Titanium üyelik* *Aylık güncel haberler* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
18
Favori
26.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bana gönderdikleri ücretsiz 24pin sleve kabloyu hiç unutmayacağım :)

Zaten parasız gönderiyorsun, üstüne kargo parasını ödüyorsun bir de yetmezmiş gibi Hollanda'dan dün sabah kargoya veriyorsun, bu gün öğleden sonra evime geliyor... Kendimi hiç bu kadar mahçup hissettmemiştim.

Overclock.net'te yardımcı olan Corsair yetkilisi arkadaşa bu parayı ısrarla ödemek istiyorum dememe rağmen; "bizim için problem değil, mutluluğunuz yeter demesi... " bitirmiştir olayı

--

Ben de şimdi ona bir mesaj atıyorum bu sayfa ile ilgili;

Let me show you a page from your customers. I know you'll not understand what they are saying, but you have to know; they are talking about Corsair that how an amazing company :)

And you have many customers in Turkey, I hope in future you sell some products (especially accesories) directly to Turkey :)

Mealen;

Sana müşterilerinizden bir sayfa göstereyim; biliyorum ne dediklerini anlamayacaksın ama, Corsair'in ne kadar harika bir firma olduğunu konuşuyorlar. Ve Türkiye'de çok müşteriniz var, umarım gelecekte Türkiye'ye direkt satış yaparsınız (özellikle aksesurlar)
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB

• Corsair 350D kasamı ilk aldığımda ön panel fanlarının önündeki toz filtresi yoktu. Vatana bildirmektense, RMA'ya başvurdum. 3 günde gönderdiler.

Corsair diye yazılır, Müşteri memnuniyeti diye de okunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Ekledim senide.VEL KAM TU AY LAV YUU CORSAİR
    @Faradayy

Son mesajını direk yukarıya taşıdım.İnş. klavye , fare , kulaklık gibi bileşenleride ülkemizde görürüz.
    @cybernoid

Senide ekledim.
    @Devilmaybad

Kespırı karıştırma ayıp oluyor
    @boxor

Hepimizin Kandili Mübarek Olsun.

Konu başlığını CORSAİR Aile si diye değiştirsem mi Fakat bu seferde yapılan kıyakları bulamayız
    @Chris Brown

• Saol dostum Arkadaş geldi
    @KediQ

Ayrıca sözlere de "Corsair diye yazılır, müşteri memnuniyeti diye okunur" diye okunur lafını da ekleyebilirsin

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Ben alırken bu kızda satıcı olsaydı. Obsidian 900D alırdım.

Hahahahah

Bu arada Evga'dan bir fotoğraf

EVGA Z87 Classified
    ★CORSAIR FAN CLUB★ 103 Üye *Titanium üyelik* *Aylık güncel haberler*

icimin yagları eridi agzım sulandı

• trktlh kullanıcısına yanıt
    ram lerim corsair bir senedir kullanıyorum tas gibi, 300r veya 400r alacam en kısa sürede

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Ekleyeyim hadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 1 Mayıs 2014; 16:12:42 >
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Anladım.Bende satın almayı düşünüyorum inventustan.Renk bir tek beyaz mevcut sanırım.Sarı olaydı iyiydi.

-"Thank you for the articles. :)" : Yazı için teşekkür ederiz diyorlar.Birde :) atmış Gidip anlından öpesim var

Ücretsiz elime ulaşan aparat için Corsair e mesaj attım.Bu konunun linkini atarak yazı yazdığımı söyledim.Bana gelen cevap;

-"Thank you for the articles. :)" : Yazı için teşekkür ederiz diyorlar.Birde :) atmış Gidip anlından öpesim var

Ahahahahha smile'ı görünce gözlerim doldu :D "Her türlü sıkıntıyı çözeriz, ayık ol!!!" tadında bir smile olmuş.

CORSAIR

• quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

quote:

Ücretsiz elime ulaşan aparat için Corsair e mesaj attım.Bu konunun linkini atarak yazı yazdığımı söyledim.Bana gelen cevap;

Ahahahahha smile'ı görünce gözlerim doldu :D "Her türlü sıkıntıyı çözeriz, ayık ol!!!" tadında bir smile olmuş.

CORSAIR

Alıntıları Göster
    Aynen Teşekkür ettiklerini görünce mutlu oldum.Alışık değiliz böyle ilgiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 2 Mayıs 2014; 15:21:45 >

• Corsair'den ne kadar para aldın sincap ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.