Şimdi Ara

★CORSAIR FAN CLUB★ 103 Üye *Titanium üyelik* *Aylık güncel haberler* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
18
Favori
26.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ram ve SSD hariç,soğutucu kasa ve psu bende Corsair.Şu güne kadar hiç bir arıza çıkmadı.Önceki güç kaynağımda Corsair di.Hemde cızırtı sorunu var olan CX750 modeliydi.Tabi bende cızırtı felan yoktu

Orijinalden alıntı: trktlh

Hadi hayırlısı
    Ram ve SSD hariç,soğutucu kasa ve psu bende Corsair.Şu güne kadar hiç bir arıza çıkmadı.Önceki güç kaynağımda Corsair di.Hemde cızırtı sorunu var olan CX750 modeliydi.Tabi bende cızırtı felan yoktu

Corsair vengeance ve 600t almayı düşünüyorum güç kaynağı ocz ucuza buldum yoksa o da corsair olabilir

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    600T benim çok sevdiğim bir kasa fakat artık eskidi.USB 3.0 ön bağlantı kablosu anakartın arkasındaki USB 3.0 portlarına takılıyor.Bence ya 760T bekle veyahutta 750D al.

600T benim çok sevdiğim bir kasa fakat artık eskidi.USB 3.0 ön bağlantı kablosu anakartın arkasındaki USB 3.0 portlarına takılıyor.Bence ya 760T bekle veyahutta 750D al.

750d zaten 600t olmazsa ikinci tercihim ama 600t'nin beyazına aşığım

Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Çoğu kişi 600T yi seviyor fakat dediğim gibi çok eski kasa ve aşırı pahalı.760T veya 750D bak derim.Hayırlı olsun şimdiden
    @mehmedaltair

Evet.Çok iyi anlaşıyoruz.Gerçi ben derdimi RMA oluşturarak anlatıyorum.O da ürünü ücretsiz kapıma göndererek derdime derman oluyor.
    @Chris Brown

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 2 Mayıs 2014; 15:41:14 >

İntel i7 13700K// Asus Rog Z790-E Gamıng // Gskıll 32GB (2x16GB) Trıdent Z5 Siyah DDR5 6400MHz CL32 1.4V Rgb // Asus Rog Ruyjın II 360mm Sıvı Soğutucu // Asus Rog RTX 3080 // Samsung 1TB 990 Pro // Corsair AX1000 80+ Titanium Güç Kaynağı // Lian Li O11 Dynamic Evo Black
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    Türkiye ye gelmesini temenni ediyoruz..
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Senin dilin ne söyler.... Adamlarla demin yazışıyordum.... Benim başımdan daha feci işler geçti... İnanılmaz şeyler yapıldı... SS lerle aynı senin gibi konuya ekleme yapmak istiyorum...

Benim h110 soğutucumun intel arka soketı dişlerini yemiş lack olmuştu... Ben de yenisini bulamadığım gibi eskisini de (aslında işlevini henüz yitirmemiş birşey...) anakartımın üzerinde çizgi elektrniğe garantiye yollamışım unutarak. Ürünü satıyorum(h110 u) Ama yine de backplate e ihtiyacım olduğunu ticket açarak belirttim. Yenisinin alınmasının mümkün olmadığını buranın Türkiye olduğunu ve Corsair sevdalısı biri olduğumu da sözlerime ekledim.
    Hatta corsair e ait tüm bileşenlerimi (-ki imzamda yeterince ürün vardır sanıyorum) resim çekerek faturalarıyla birlikte ticket a ekledim... Sonuç.. Bana kargoya ürünü vereceklerini söyleyen cevap!!!
    Müthiş. Ama sadece bu da değil. Acemilik yaparak kasamın (750D) yan panelindeki esnemeyi de aynı ticket a yazmıştım. Hatta corsair psu ları için kendi üretimi olan orjinal kırmızı renkli sleeve kitlerinin de burada veya hiçbir ülkede olmadığını(-frozen e 2 aydır daha yeni stok geldi.) yazmıştım... Sanırım bana söylenen şey de onu da yollayacaklarını mı yazmışlar yoksa ben mi yanlış anlamışım cevabı ing ustaları versin.

Bana yolladıkları cevap bu:
    You will need to file a new rma for the 750d. I will send out a new back plate for the cooler. As for the cables. we wil not get them in stock for another 2-3 weeks.
    İntel 5820K / Msi X99S Gaming 9 ACK / Evga RTX 3080 FTW 3 ULTRA GAMİNG + EK Water Blok / Asus ROG Swift PG348Q 34″ 3440×1440 IPS G-Sync Curved 100Hz / Corsair Graphite 780T White / Custom Liquid Cooling / GSKILL TRIDENT Z 2x8GB 16GB DDR4 3200MHz CL16 / Corsair AX860i / R Λ Z Ξ R Blackwidow Chroma / Steel Series Rival 700 16.000 CPİ Gaming Mouse / R Λ Z Ξ R Orbweaver Gaming Keypad / HyperX Cloud Alpha S Gaming Headset / Creative Sound Blaster Zx PCIe Sound Card / Logitech Z 5500 5 1 / Samsung 960 EVO 500 GB NVMe - M.2 SSD / WD MY Cloud Mirror 8 TB NAS / Seagate 4 Tb İronWolf 64 Mb NAS HDD / Seagate 3 Tb Barracuda 64 Mb HDD /

• 750D için yeni bir RMA açman gerek demişler. Soğutucu için gerekli parçayı gönderiyorlar. Kablo içinse 2-3 haftadan önce stok yok diyorar. Gönderip göndermeyeceklerini yazmamışlar, stokta yok diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 2 Mayıs 2014; 20:14:09 >
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB
  • 1 defa söküp çıkarttığım radyatördeki vida yerleri yalama olan h80i soğutucumun ,bendeki sorunlu olanını göndermeme müteakiben hiç münakaşa yapmadan sıfırını 7 gün içerisinde gönderdiği için burdan Corsair firmasına ve RMA ekibine tekrardan teşekkürlerimi sunarım, üstelik aldığım yer telefonda soğutucuyu daha görmeden vida yerleri yalama oldu 1 defa söküp takmada diyince, kullanıcı hatası demişti ,1 haftalık soğutucuya ,yanlış anlaşılmasın teşekkürüm Corsair Türkiye distribütörü ne değil ,Resmi global sitesindeki yabancı Destek ekibine bunuda belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 2 Mayıs 2014; 20:35:43 >
    AMD Ryzen 9 3900X || ASUS Prime X570 Pro || Gskill Trident Z Neo 32 GB DDR4 3600 Mhz || Sapphire Radeon RX 6700 || Samsung 1TB 860 EVO || Corsair H100i Platinum RGB || Corsair Graphite 760T || ASUS ROG Thor 1200w
  • Gerekli çeviriyi arkadaş yapmış zaten.Bundan sonra beklemek düşer.Sende çok şey istemişsin
    @karahan_1900

Yorumunu aynen konunun ilk mesajına ekliyorum kardeşim.
    @imphetus

Gerekli çeviriyi arkadaş yapmış zaten.Bundan sonra beklemek düşer.Sende çok şey istemişsin
    @karahan_1900

Yorumunu aynen konunun ilk mesajına ekliyorum kardeşim.
    @imphetus

Biliyorum. Ama ben sadece stoğu ve Türkiye satışını merak ederek istedim. Yoksa tabiki de böyle birşeyi istemem. Gerek de yok. Sadece satılması getirtilmesi için işlemleri yapsınlar gerisi sorun değil :)
    İntel 5820K / Msi X99S Gaming 9 ACK / Evga RTX 3080 FTW 3 ULTRA GAMİNG + EK Water Blok / Asus ROG Swift PG348Q 34″ 3440×1440 IPS G-Sync Curved 100Hz / Corsair Graphite 780T White / Custom Liquid Cooling / GSKILL TRIDENT Z 2x8GB 16GB DDR4 3200MHz CL16 / Corsair AX860i / R Λ Z Ξ R Blackwidow Chroma / Steel Series Rival 700 16.000 CPİ Gaming Mouse / R Λ Z Ξ R Orbweaver Gaming Keypad / HyperX Cloud Alpha S Gaming Headset / Creative Sound Blaster Zx PCIe Sound Card / Logitech Z 5500 5 1 / Samsung 960 EVO 500 GB NVMe - M.2 SSD / WD MY Cloud Mirror 8 TB NAS / Seagate 4 Tb İronWolf 64 Mb NAS HDD / Seagate 3 Tb Barracuda 64 Mb HDD /

• Aslında hepimiz bir olup Türkiye de olmayan parçalar(aksesuar vs dahil) için RMA oluştursak ilgilenebilirler gibime geliyor..

• Herkesden ciddi bir şekilde onay alınması lazım.Birde getirdik diyelim.Ürünlerin satılması lazım
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.