Şimdi Ara

★CORSAIR FAN CLUB★ 103 Üye *Titanium üyelik* *Aylık güncel haberler* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
18
Favori
26.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trktlh

Sonuna kadar haklısın.Corsair den sonra kesinlikle ZALMAN kasa geliyor.Daha önce ZALMAN kulandım.Malzeme kalitesi muhteşem ya.Kasa taş gibiydi.Soğutmasıda çok iyi.Corsair alamasaydım kesinlikle Zalman alacaktım.
    @acbold

Bende h80İ var H110a upgrade edeceğim :) Kasa olarak ne düşünüyorsun?
    @emiLL
    Corsair akar alem bakar anakart ekran kartı çıkarsınlar onuda alırım
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Bu sözü çerçeveletip astırmak lazım Yapmayacağıma göre bari konu başına taşıyayım

Orijinalden alıntı: salvatore18

200r'm taş gibi maşallah nazar değmesin 😎

Aynen sadece biraz parmak izi yapio.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-0C5852A8F

quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

200r'm taş gibi maşallah nazar değmesin 😎

Aynen sadece biraz parmak izi yapio.

Alıntıları Göster
    Air 540 kullanıyorum evi arabayı satıp bi konteynır kasa alasım geliyor o derece güzel kasa

Eskiden 600T vardı ama yüz vermedi o yüzden onu defterden sildim
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M

• Fiyat konusunda yüz vermedi sanırım.Aynısını banada yaptı.Ama mükemmel tasarım 10 numara 5 yıldız yani

Fiyat konusunda yüz vermedi sanırım.Aynısını banada yaptı.Ama mükemmel tasarım 10 numara 5 yıldız yani
    Sıkıntı yok Air 540 da Akar Alem Bakar
  • Aynen bende de 750D akıyor.Baktıkça bakasım geliyor kasaya..
  • quote:

Sonuna kadar haklısın.Corsair den sonra kesinlikle ZALMAN kasa geliyor.Daha önce ZALMAN kulandım.Malzeme kalitesi muhteşem ya.Kasa taş gibiydi.Soğutmasıda çok iyi.Corsair alamasaydım kesinlikle Zalman alacaktım.
    @acbold

@emiLL

Graphite 600t almayı düşünüyorum bugüne kadar hangi Corsair ürününü aldiysamm hepsi premium sınıf kalite ve malzeme olduğu içindi . Bi laf vardır yaptıklarım yapacaklarimin teminatidir diye . Bundan sonra Corsairden şaşmayıp devam edicem. Arkadaşın dediği gibi anakart işlemci gpu çıkarsın hemen alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

@acbold

@emiLL

Graphite 600t almayı düşünüyorum bugüne kadar hangi Corsair ürününü aldiysamm hepsi premium sınıf kalite ve malzeme olduğu içindi . Bi laf vardır yaptıklarım yapacaklarimin teminatidir diye . Bundan sonra Corsairden şaşmayıp devam edicem. Arkadaşın dediği gibi anakart işlemci gpu çıkarsın hemen alırım

Alıntıları Göster
    Bir tane şeffaf kapak gönderdiler.

Daha sonrasında Sleeve kablo kitinin ayrı satılan 24pin kablosunu ülke içerisinden ve dışardan parası ile satın alamadığım iğçin ücretsiz ve sadece 1 günde gönderdiler.
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB

• cybernoid kullanıcısına yanıt
    Bu yorumlarınızı ilk mesaja ekleyeceğim.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Forumda ki sıkıntılar bitmiyor ki ilk mesajını düzenleyemiyorum
    Nihayet sorun çözüldü sanırım.Mesajımı düzenliyorum tamama basıyorum yeni konu açılıyordu.Kafayı yedim
    En sonunda düzeldi bir şekilde.Yorumlarınızı bekliyorum..Konuyu da sürekli güncellemeyi düşünüyorum..

• quote:

Nihayet sorun çözüldü sanırım.Mesajımı düzenliyorum tamama basıyorum yeni konu açılıyordu.Kafayı yedim
    En sonunda düzeldi bir şekilde.Yorumlarınızı bekliyorum..Konuyu da sürekli güncellemeyi düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    Kasa, PSU ve Ramler Corsair. Kasa ve PSU giriş seviye parçalar olmasına rağmen kalite üst seviye. Corsair'de kalite sabit, gözüm kapalı alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a7v8x -- 1 Mayıs 2014; 0:49:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Kasa, PSU ve Ramler Corsair. Kasa ve PSU giriş seviye parçalar olmasına rağmen kalite üst seviye. Corsair'de kalite sabit, gözüm kapalı alırım.

Alıntıları Göster
    Bu arada son zamanlarda bakınıyorum ax860i ve 750D'nin fiyatı normale dönmüş. Hatırlarsınız ax860i'yi vatan 800TL üzerinde satıyordu. Her iki üründe Vatan stoklarında an itibarı ile görünmüyor ve Inventus fiyatları makul seviyelerde

Acaba, Corsair'e fahiş fiyatla satıldığı bilgisini paylaşmamla ilgisi olabilir mi... Bana Corsair'den bir geri dönüş olmadı ama fiyatlar eski seviyelerine dönmüş.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-ax860i-cp-9020037-eu-860w-digital-80-platinum-14cm-fanli-guc-kaynagi.aspx

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5619

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 30 Nisan 2014; 23:49:50 >
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB

• cybernoid kullanıcısına yanıt
    Emin değilim ama sanki fiyatlar hala aynı gibi.Bir ara yani bir kaç ay önce baktığımda ax860İ 600 civarıydı.750D ise zaten 444 liraya aldım sanırım :) Fiyatta değişiklik yok.İnş. en kısa zamanda daha da düşer..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5 1600 // MSI X370 Gaming Plus // Corsair RGB 8GBx2 3000Mhz CL15 // Asus ROG Strix GTX1060 O.C // Samsung Evo 850 250GB // WD Blue 1TB 64mb // Corsair 270R // Corsair CX600 // Samsung CF390 24'' // Corsair K55 RGB
  • quote:

Emin değilim ama sanki fiyatlar hala aynı gibi.Bir ara yani bir kaç ay önce baktığımda ax860İ 600 civarıydı.750D ise zaten 444 liraya aldım sanırım :) Fiyatta değişiklik yok.İnş. en kısa zamanda daha da düşer..
    Yok Vatan stoklarına girdiği anda fiyatlar birden şişti. Ben ax860i'yi inventus'tan 672 TL'ye almıştım. Vatan'da 835 TL'den hatta 850 TL'den satıldığını gördüm. Doğal olarak Inventus'un da fiyatları zorla yükseltildi.

Keza incelememde belirttiğim üzere Inventus bize 40 TL para iadesi yapmıştı (750D) Bu tamamen Vatan'ın fiyat politikasından kaynaklandı. Inventus gibi firmalara baskı yapılmış pahalı satılması için (vatan'dan pahalı) ve Vatan fiyatları bir anda geri çekince Inventus'ta fiyatları geri çekerek paralarımızı iade etti (Etmeyebilirdi, tamamen kendi dürüstlükleri. Haberimiz bile olmazdı, olsaydıda hiç bir hak iddia edemezdik)

Ben distrübitör ve Vatan'ın bu baskıcılığını yazdım Corsair'e... Dertleri başları tekel oluşturmak, küçük firmaları bitirmek. Burda Inventus'u da alkışlamak lazım.

Anakart ve işlemci almayı düşünüyorum ve 3 kuruş pahalı olsun yine Inventus'u tercih edeceğim. Hem bu tekelci zihniyete karşı ayakta durabilsinler hem de bir sorun çıktığında bir muhatabım olsun diye.

Vatan bir gece yarısı operasyonu ile fiyatları cart diye aşağı çekebiliyor ve gecenin bir yarısı müşteri çekiyor. Inventus gibi bir firmanın böyle bir şansı yok. Bunlar hep ayak oyunu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 1 Mayıs 2014; 0:07:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Yok Vatan stoklarına girdiği anda fiyatlar birden şişti. Ben ax860i'yi inventus'tan 672 TL'ye almıştım. Vatan'da 835 TL'den hatta 850 TL'den satıldığını gördüm. Doğal olarak Inventus'un da fiyatları zorla yükseltildi.

Keza incelememde belirttiğim üzere Inventus bize 40 TL para iadesi yapmıştı (750D) Bu tamamen Vatan'ın fiyat politikasından kaynaklandı. Inventus gibi firmalara baskı yapılmış pahalı satılması için (vatan'dan pahalı) ve Vatan fiyatları bir anda geri çekince Inventus'ta fiyatları geri çekerek paralarımızı iade etti (Etmeyebilirdi, tamamen kendi dürüstlükleri. Haberimiz bile olmazdı, olsaydıda hiç bir hak iddia edemezdik)

Ben distrübitör ve Vatan'ın bu baskıcılığını yazdım Corsair'e... Dertleri başları tekel oluşturmak, küçük firmaları bitirmek. Burda Inventus'u da alkışlamak lazım.

Anakart ve işlemci almayı düşünüyorum ve 3 kuruş pahalı olsun yine Inventus'u tercih edeceğim. Hem bu tekelci zihniyete karşı ayakta durabilsinler hem de bir sorun çıktığında bir muhatabım olsun diye.

Vatan bir gece yarısı operasyonu ile fiyatları cart diye aşağı çekebiliyor ve gecenin bir yarısı müşteri çekiyor. Inventus gibi bir firmanın böyle bir şansı yok. Bunlar hep ayak oyunu....

Her harfine katılıyorum.Bende iventustan alışveriş yapıyorum artık..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Her harfine katılıyorum.Bende iventustan alışveriş yapıyorum artık..
    Şu Corsair firması firmayız diye geçinen birçok firmaya örnek olarak gösterilmeli bence. Bana yaptıkları iyiliğihttp://forum.donanimhaber.com/m_89625361/f_//tm.htm#89625361 şu konumda görebilirsiniz. Bunuda ekleyin listeye.

Başka bir firma olsa göndermez demiyorum, elbet gönderen firmalarda mevcuttur ama uğraştırırlar adamı. Çok şahit olduk örneklerine.
    Fakat Corsair bana Hong Kongdan RMA açtıktan 1 hafta sonra gönderdi istediğim parçaları. Hiçbir ücret vs. ödemedim.
    Peki Corsair bunu yaparak iflas mı etti? Hayır. Ne kazandılar? Müşteri... İşte bu yaşadığım olaydan sonra kurduğum sistem imzamdaki şekildedir. Corsair işlemci yapsın onuda alıcam.
    Aşığız sana AY LAV YUUUU CORSAIRRRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradayy -- 1 Mayıs 2014; 1:55:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.