Şimdi Ara

Corsair'e ürün yollayacağım tecrübesi olanlar yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ürünü ptt ile yollayacaktım oradaki yetkililer bana bu gümrüğe takılır bedelinide sana kitlerler corsair'e söyle senden aldırsınlar falan dediler ne yapayım şimdi fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 15 Temmuz 2016; 14:11:01 >

• Mühendismurat'ın bir konusu var corsair rma açmak ile alakalı pm den yaz destek verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Konusunda cevaplamış corsair eskiden evden aldırıyordu fakat şimdi yapacak birşey yok diye. Şimdi ne yapsam bilemedim yani güvenilir markadan yurtdışı mal alınca güvendeyiz sanıyordum meğer değilmişiz. Kargo öde gümrük öde e zaten o kadar para ödeyeceğime üstüne biraz daha verir geçerim türkiyeden alırım mal mıyım sinir stres yaşamaya değer mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 15 Temmuz 2016; 19:56:03 >
  • Ptt turpex ile 60 tl'ye gönderdim, 2 hafta sonra ulaştı, RMA ile sıfırını yolladılar DHL ile holladadan çıktı evime 1 gün gibi rekor bir hızda geldi.
  • hocam gönderince sonuçları paylaşın
  • Geçen sene ben ücretsiz yollamıştım ofisteki arızalanan psuyu kötü olmuş 60 Tl az bir rakam degil
  • Nasıl oldu o? Kargo parasını ödemiyoruz diye direttilerde direttiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İflas eden eski corsair distribütöründen kalma power supply yandı, 26 aylık idi, malum üründe 3 yıl garantili. Önce aldığım yer, sonra da boğaziçi teknik servise gitti, hâlâ daha bekliyorum. Yurt dışına gönderme konusunda bilgim yoktu. Yoksa bende gönderirdim. Bıktım beklemekten!
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Geçen sene benden 5 kuruş ücret talep etmediler sistem degişmiş sanırım
  • Bende geçen sene gönderdim allah allah ya bunu soracağım yaptıkları şerefsizlik.
    Benimki Aldıktan 1 Ay içinde bozuldu belki ondan talep etmediler bilmiyorum
  • Sen aldığın yere göndermediğine emin misin amazon falan?
    Bizzat Corsaır e yolladım
  • Merhaba,

Corsair'e direk olarak RMA gönderiminde PTT üzerinden ürünü gönderebilirsiniz. Orada size bilgi veren kişi yanlış yönlendirmiş.

Ürün Türkiye'ye geri geldiğinde eğer gümrüğe takılırsa ancak o zaman masrafları siz karşılıyorsunuz.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Servise gittigi belirtilirse ürünün gümrüge takılmıyor aksi durumda takılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.