Şimdi Ara

Corsair Carbide 400R Hakkında Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yeni toplayacağım bilgisayar için Vatan'dan Corsair Carbide 400R adlı kasayı beğendim. Ama kafama takılan bir şeyler var.

Resimlerde güç kaynağı görünmüyor. Ama ürünün adında 750w yazıyor. Kafam karıştı benim var mı güç kaynağı yok mu?
    Eğer varsa yeterli midir güç kaynağı? Yoksa hangi model veya markayı önerirsiniz güç kaynağı olarak?
    Ayrıca ben uzun süre çok fazla değişiklik yapmayacağım donanımımda eğer varsa güç kaynağı beni yolda bırakır mı?

Yardımlarınız için şimdideden teşekkür ederim.

• Cx 750W güç kaynagı var üstünde.Fazlasıyla yetecektir Crossfire,sli düzenegi yapsanız dahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Cx 750W güç kaynagı var üstünde.Fazlasıyla yetecektir Crossfire,sli düzenegi yapsanız dahi.

çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCrafter

quote:

Cx 750W güç kaynagı var üstünde.Fazlasıyla yetecektir Crossfire,sli düzenegi yapsanız dahi.

Vatanda 2 çeşidi var . Biri PSUlu olan , diğer PSUsuz olan . Bu kasa çok iyi bence . Soğutma ve genişlik yönünden sizi üzmez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

quote:

quote:

Vatanda 2 çeşidi var . Biri PSUlu olan , diğer PSUsuz olan . Bu kasa çok iyi bence . Soğutma ve genişlik yönünden sizi üzmez .

Bende okudum hiç kötü yorum yapan görmedim. Özellikle çok fazla şekilli olmaması benim için + bir özellik çünkü agresif bir şeyin ailemi rahatsız edebileceğini düşünüyorum.
    Peki bir sorum olacak kasa+psu alsam daha karlı olur muyum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

quote:

quote:

Bende okudum hiç kötü yorum yapan görmedim. Özellikle çok fazla şekilli olmaması benim için + bir özellik çünkü agresif bir şeyin ailemi rahatsız edebileceğini düşünüyorum.

tabi ki de daha karlı olur psu. bir ve vatan %25 indiriminde alırsanız daha fazla kar yaparsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

Peki önerebilir misiniz sessizinden bir tane?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050Ti Hakkında Bir Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kasayla gelen güç kaynagı 150 Tl ye geliyor ortalama kasa tutarını çıkardıgımızda.Bu paraya bu seviyede başka bir güç kaynagı bulanacagını pek sanmıyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • cx serisi psularda dııt dııt diye ses geliyor dikkat etmek lazım çok şikayetci olan var
  • quote:

Hocam Corsair Kasaları'nın en güzel yanıda sade ama kullanışlı olmasıdır . Antin kuntin kasalar var , herkes görüntüsüne kanıp alıyor ama bi işe yaramıyor . Kasa+PSU almanın karlı olacaktır sizin için .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

cx serisi psularda dııt dııt diye ses geliyor dikkat etmek lazım çok şikayetci olan var

Düzgün açıklayın öyle bir ses gelmiyor 7/24 kullansanız dahi pek fazla ısınma olmuyor bunun yanında seste olmuyor yanı fan sesı. Kulak cınlaması gibi bir ses sorunu var ama oda sadece furmarkta ortadaki obje yokken.
    DijitalTrende yolladım 1 gun sonra aradım 5 saat 24A test edildi fan sesı dısında ses yok dediler. Bende dedim daha sonradan artarsa getiririm dedim onlarda getirin ozman değişim yaparız dedi su anlık bir sorun yok.
  • Hocam kaliteli bir PSU önerir misin? Sessiz olursa iyi olur :)
  • Ben vatan bilgisayardan CX 750W güç kaynağı ile birlikte olanı aldım kasayı henüz toplamadım.Fakat CX 750W ile birlikte olanı almanızı tavsiye ederim.Ses çıkarmasına gelince kimisi rahatsız edici diyor kimisi demeseniz fark etmicektim diyor.Güç kaynağı arızalı olmaması halinde fanı haricinde rahatsız edici bir ses çıkaracağını düşünmüyorum.Corsair Carbide 400R sade ve bir o kadar da geniş ve kulanışlı bir kasadır.Zaten yanında verilen CX 750W güç kaynağının 80+ Bronze sertifikası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er Ryan

Ben vatan bilgisayardan CX 750W güç kaynağı ile birlikte olanı aldım kasayı henüz toplamadım.Fakat CX 750W ile birlikte olanı almanızı tavsiye ederim.Ses çıkarmasına gelince kimisi rahatsız edici diyor kimisi demeseniz fark etmicektim diyor.Güç kaynağı arızalı olmaması halinde fanı haricinde rahatsız edici bir ses çıkaracağını düşünmüyorum.Corsair Carbide 400R sade ve bir o kadar da geniş ve kulanışlı bir kasadır.Zaten yanında verilen CX 750W güç kaynağının 80+ Bronze sertifikası var.

psu modüler kablolumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ben vatan bilgisayardan CX 750W güç kaynağı ile birlikte olanı aldım kasayı henüz toplamadım.Fakat CX 750W ile birlikte olanı almanızı tavsiye ederim.Ses çıkarmasına gelince kimisi rahatsız edici diyor kimisi demeseniz fark etmicektim diyor.Güç kaynağı arızalı olmaması halinde fanı haricinde rahatsız edici bir ses çıkaracağını düşünmüyorum.Corsair Carbide 400R sade ve bir o kadar da geniş ve kulanışlı bir kasadır.Zaten yanında verilen CX 750W güç kaynağının 80+ Bronze sertifikası var.

psu modüler kablolumu

Modüler kablolu değil.Fakat Carbide 400R de kabloları saklama imkanı olduğu için bir sorun olmuyor.Kasanın diğer yanı geniş çok sayıda kablo saklanabiliyor.

• quote:

quote:

quote:

psu modüler kablolumu

Modüler kablolu değil.Fakat Carbide 400R de kabloları saklama imkanı olduğu için bir sorun olmuyor.Kasanın diğer yanı geniş çok sayıda kablo saklanabiliyor.

tesekkurler ben xpredatoru alcagım zaman bu ikili yokdu tek vaardı galiba.
    xpredator pismanlik lanet bir kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar, 400r kullanıyorum ama bir sorunum var... bu öndeki 2 fan çalışmıyor ? neden ? nasıl ? ne yapmam lazım ?

Vatan bilgisayardan aldım kasayı komple ve orada toplattım kasayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

Merhaba arkadaşlar, 400r kullanıyorum ama bir sorunum var... bu öndeki 2 fan çalışmıyor ? neden ? nasıl ? ne yapmam lazım ?

Kasayı direk toplattığın yere götür değiştirsinler kasanı veya çaresine bakarlar
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, 400r kullanıyorum ama bir sorunum var... bu öndeki 2 fan çalışmıyor ? neden ? nasıl ? ne yapmam lazım ?

Hocam benim kasada o şekildeydi. Ön tuşların bulunduğu panelin arkasındaki soket oynamış. Onu yerine oturtarak sorunu çözmüştüm. Eğer pcden anlıyorsanız (sökme-takma vs. elinizden geliyorsa) bir ona bakın derim.

Yoksa hiç bulaşmayın direk vatana götürün onlar halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogz008 -- 3 Mayıs 2013; 18:19:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Kasayı direk toplattığın yere götür değiştirsinler kasanı veya çaresine bakarlar

quote:

Orijinalden alıntı: Ogz008

quote:

Hocam benim kasada o şekildeydi. Ön tuşların bulunduğu panelin arkasındaki soket oynamış. Onu yerine oturtarak sorunu çözmüştüm. Eğer pcden anlıyorsanız (sökme-takma vs. elinizden geliyorsa) bir ona bakın derim.

Yoksa hiç bulaşmayın direk vatana götürün onlar halleder.

2 ay oldu alalı ayrıca ben soketi söktüm silikon vardı onuda söktüm sonra sağlam bir şekilde tekrar taktım ama çalıştıramadım :( Herşey çalışıyor ama fan düğmesi çalışmıyor

Vatana götürmek istemiyorum aslında yapabilirim bilgilendirilsem... Son çare Vatan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 3 Mayıs 2013; 20:51:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.