Bildirim
Corsair AX760/AX860 Sahipleri Bakabilir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
AX860 var, fanları aynı. 10 gündür normal modda kullanıyorum.
Kulağımı dayayıp denemedim, ama dediğin gibi bir ses duymadım henüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Ağustos 2014; 5:58:22 > -
Daha yakından dinleyebilir misin ? Sanki fan bir şeye çarpıyormuş gibi bir ses var. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Daha yakından dinleyebilir misin ? Sanki fan bir şeye çarpıyormuş gibi bir ses var.
Geçmiş olsun.
Bir yere çarpıyormuş gibi olan ses yurt dışında '' rattle (tıkırtı) '' sorunu olarak geçiyor.Dediğin kullanım modunda rahatsızlık veriyorsa garantiden değişim kararı çıkacaktır (PSU' yu garantiye vermek kasa düzeni açısından ne kadar zor bir durum olsada).Bu tıkırtı sorunu PSU' nun kullanıldığı önümüzdeki günler içerisinde maalesef zamanla sıkıntı yaratabilir.Garantisi geçmiş olsa fanı yağlamak vs. çözüm olabiliyor ama garantisi devam ettiği için hiç uğraşmadan en mantıklısı göndermendir. -
Teşekkürler, PSU takılı değilken fanı elimle çevirdim, herhangi bir yere çarpmıyor. Ama çalışırken tıkır tıkır diye ses geliyor.
Göndermek sorun değil de, ne kadar PSU suz kalıcam belli değil. İnventus'dan almıştım, yedek PSU yollarlar mı acaba :) -
Elinde dandik 300-350w kart varsa harici ekran kartini cikart onboard ile gelene kadar kullan en kotu iki fifa oynarsin :) hep yedek bir guc kaynagi bulundurmusumdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın bende inventustan alamıştım umarım sıkıntı olmaz son durum nedir acaba ? -
Bunu almadan evvel HX750 vardı sattım, keşke kenara atsaydım bu günler için. Başka PSU da yok maalesef.
@Ali Arslan
Henüz İnventus ile görüşmedim, mail atıcam kendilerine. Bakalım yedek PSU yollama imkanları var mı diye. -
quote:
Bunu almadan evvel HX750 vardı sattım, keşke kenara atsaydım bu günler için. Başka PSU da yok maalesef.
@Ali Arslan
Henüz İnventus ile görüşmedim, mail atıcam kendilerine. Bakalım yedek PSU yollama imkanları var mı diye.
Ben test etmek için denemek için ille her donanımın bi yedeğini bulundururum kıyıda köşede :) eline geçerse bi yerden 300watt psu falan atma kalsın arıza halinde çıkar harici gpu yu onboard ile garanti sonuclanana kadar devam :) -
quote:
@Ali Arslan
Henüz İnventus ile görüşmedim, mail atıcam kendilerine. Bakalım yedek PSU yollama imkanları var mı diye.
10 gün içinde geri dönmezse yollama şartları var diye biliyorum.Ya da şöyle ucuz kaliteli bir şey var 60-70 TL ne ise al bir tane.İdare edebilirsin böylece :)İkinci elden filan VS450 alabilirsin ucuzlara baktım da hepsi Everest,Xilence,Frisby sistem emanet edilmez o PSU'lara :) -
RMA aç. 1haftaya gidip sıfırı geli gelir.Veya sana RM750 verelim -
İnventusa gönderirim, niye RMA açayım :) -
O da Vektrona gönderirse daha çok beklersin.Zaten İnventus sana RMA aç der daha kolay halledebilmen için :) -
Seçenek sunulursa EVGA 850 G2 alabilirim. -
Bak o yönden düşünmemiştim.Daha iyi olur.İnventus ile görüş en iyisi sen.Hatta Kadıköy e git yüz yüze konuş sorunu da bizzat orda göster.. -
quote:
Teşekkürler, PSU takılı değilken fanı elimle çevirdim, herhangi bir yere çarpmıyor. Ama çalışırken tıkır tıkır diye ses geliyor.
Göndermek sorun değil de, ne kadar PSU suz kalıcam belli değil. İnventus'dan almıştım, yedek PSU yollarlar mı acaba :)
Zamanla kullanıma bağlı veya fabrika çıkışlı bu tıkırtı sorunu olabiliyor.Fanın ortasındaki bağlantı yerlerden kaynaklanan, fanın kanatlarındaki açının bozukluğundan dolayı oluşan bir ses.
Bir görüşmen lazım, İnventus öyle bir büyüklük yapar belki kim bilir. -
Müsait bir zamanda görüşücem bakalım. -
quote:
Müsait bir zamanda görüşücem bakalım.
İnşallah olumlu bir karar çıkar. -
EVGA G2 bence de iyi olur.
Gene AX760 verirlerse, şansına coil whine denk gelir şimdi... -
EVGA'yı da Vektron getiriyor, EVGA G2 talep etmeyi düşünüyorum :)
Benzer içerikler
- kasaya elektrik gelmiyor
- fps drop neden olur
- kasa önerisi
- psu önerisi
- ekran kartı güncelleme
- snapdragon 6 gen 1
- ssd sağlık testi
- b850 anakart
- 9060 xt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X