Şimdi Ara

Corsair iCUE 465X almaya değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, tüm sistemi yeniledim kasa haricinde. Bir tek kasa kaldı eski olan.

Cooler master 690 II olanı kullnıyorum. Kasanın tek sıkıntısı çabuk toz toplama ve temizlemesi sıkıntı. Üst kapağı çok hantal. Zamanla fanlarıda eskidi ses yapanları çıkarttım gerçi. Yan tarafı da cam değil.

ATX anakart mevcut. ARGB - RGB desteği var parçalarda.

beklediğim kasa buydu aslında ama fiyat olarak pahalı geldi aslında. 893 tL. Sizce almaya değer mi ?

Gamepower wwarcry alayım dedim ama fansız versiyonları kalmış hep sanırım.

başka psu'suz model önerebilirseniz sevinirim.

CM mb511 ve mb520 'yede baktım ama almak içimden gelmedi çünkü aşağı yukarı benim kasamla aynı kasa sayılır. CM h500 güzel ama oda psu lu geliyor.

CORSAIR Crystal Serisi 680X RGB hoşuma gidiyor ama fiyatı daha da uçuk.

Thermaltake baktım, Core P5 TG V2 güzel snow olanı ve black olanı var ama oda pahalı.

corsair link:
    www.sinerji.gen.tr
    Corsair iCUE 465X Tempered Glass RGB Beyaz USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
    https://www.sinerji.gen.tr/corsair-icue-465x-tempered-glass-rgb-beyaz-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu419890

• daha ucuz kasalara mı yöneleyim ?

elimdeki kasa ile idare mi edeyim ? çünkü tüm parçalar sığdı ve dvd rw kullanıyorum yeni kasalarda dvd rw boşa çıkacak.. halen cd kullanıyorum.

yoksa bu kasayı alayım mı yada bekleyip o kadar para vermişken başka daha iyi bir model mi alayım ?
  • Selamlar bende ekim ayından beri bekliyordum kasayı geçenlerde stoğa girer girmez beyazını sinerjiden aldım.
    Sizin gibi sistemimi komple yeniledim Cm haf 912 den geçiş yaptım.
    Nzxt tarzı kasa tasarımlardan arıyordum 465x onlara çok benziyor minimalist herşey bence yerli yerinde.
    İçinde 3 adet LL120 Rgb fan var bunların ülkemizde ki satış fiyatı yaklaşık 500-600 lira ve kasa kontrolcü ile geliyor icue üzerinden kontrol etmek mümkün.
    Bence fiyat performans ürünü diyebilirim henüz kasayı kurmadım fan testi vs yapmadım sadece ilk izlenimlere göre haf 912 den biraz malzeme kalitesini düşük buldum.
    Yan cam hafif karartılmış, ekran kartını dik koymak için standart gelen bölüm de güzel bi detay sonradan uğraşmıyorsunuz.
    Velhasıl ürün güzel o fiyattaki rakiplerine göre bence artısı çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

daha ucuz kasalara mı yöneleyim ?

elimdeki kasa ile idare mi edeyim ? çünkü tüm parçalar sığdı ve dvd rw kullanıyorum yeni kasalarda dvd rw boşa çıkacak.. halen cd kullanıyorum.

yoksa bu kasayı alayım mı yada bekleyip o kadar para vermişken başka daha iyi bir model mi alayım ?
    Elinizdeki kasa ile idare edebiliyorsanız sorunsuz kullanıyorsanız görsel olarakta sorun yoksa kullanılabilir. Kasaya ayırdığınız bütçenizi diğer donanım güncellemesi için kullanabilirsiniz.
    ( Not : Cm haf 912 advanced kasamı 2014 yılında bu yana kullanıyorum 2 ci sistemi kurdum devam ediyorum )

Eğer ki kasa değişikliği düşünüyorsanız thermaltake s500 tg modelini önerebilirim sade ve güzel bir tasarımı var. Corsair iCUE 465X o fiyat fazla gibi.
  • Byozgatlı B kullanıcısına yanıt
    Cooler master lara gore kalitesi ne durumda acaba ?

Bana eski kasamin skntisi yan taraf cam degil ve kasa icini izleyemiyorum.

Hayirli olsun. Kdv indiriminde denk gelir mi bilmyorum bi yanda dolar var.

Maalesef o 3 fan çok pahali. Oradan bakinca kasa bedavaya geliyo. Abarti sanki. Argb miydi bu fanlar??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi şuan idare ediyorum. 2011 den beri ayni kasa 2.ci sistem kurulu. 3 fanli ekran karti alirdam ucu ucuna sigip 1cm bosluk kaliyor yani ekran karti upgrade inde kesin degisirim ama karar veremedim.

Kasamin kalitesi guzel ama yani camli degil. Bide temizligi zor. Thermltke kasaya bakayim.

Bu sekilde idare etsem mi degissem mi bilemedim.

• thermaltake s500 tg de güzelmiş. Çalışma masam beyaz olduğu için siyah olmasın dedim bu sefer ama siyahta güzel duruyor.
    www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MASTERCASE H500 750W 80PLUS 2x200mm RGB LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastercase-h500-750w-80plus-2x200mm-rgb-led-fanli-midt-atx-kasa.html

CM h500 de güzel ama psu var içinde. Kendi psu'm var zaten tam modüler. Beğendiğim kasalardan biri buda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair mi? Patriot mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

thermaltake s500 tg de güzelmiş. Çalışma masam beyaz olduğu için siyah olmasın dedim bu sefer ama siyahta güzel duruyor.
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastercase-h500-750w-80plus-2x200mm-rgb-led-fanli-midt-atx-kasa.html

CM h500 de güzel ama psu var içinde. Kendi psu'm var zaten tam modüler. Beğendiğim kasalardan biri buda.
    Düşünürseniz eğer aerocool airhawk duo argb modelinede bakabilirsiniz. CM h500 benzer bir tasarıma sahip temperli cam kasa.
    www.sinerji.gen.tr
    Aerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
    https://www.sinerji.gen.tr/aerocool-airhawk-duo-argb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu419850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 3 Şubat 2020; 16:52:12 >

aerocool biraz kaba geldi. yinede diğer modellerine bir bakayım.

H500 psu suz olanı buldum vatanda dediğiniz gibi 987 tl, itopyada 930 tl ama itopyadan duyduğum olumsuz alışveriş olduğu için alışveriş yapmayacağım. Geçende konularına yazdım sürekli bakıyorum ama alışverişte sorun yaşamak istemiyorum.

h500 ile icu 465x i kıyaslarsak acaba hangisnin malzeme kalitesi daha iyi.

kdv indirimi bekleyeyim belki düşer, zaten bir dahaki ekran kartı upgrade ine kesin değişcek kasa , 3 fanlı bi ekran kartı aldığımda bu kasaya zor sığar .
  • quote:

aerocool biraz kaba geldi. yinede diğer modellerine bir bakayım.

H500 psu suz olanı buldum vatanda dediğiniz gibi 987 tl, itopyada 930 tl ama itopyadan duyduğum olumsuz alışveriş olduğu için alışveriş yapmayacağım. Geçende konularına yazdım sürekli bakıyorum ama alışverişte sorun yaşamak istemiyorum.

h500 ile icu 465x i kıyaslarsak acaba hangisnin malzeme kalitesi daha iyi.

kdv indirimi bekleyeyim belki düşer, zaten bir dahaki ekran kartı upgrade ine kesin değişcek kasa , 3 fanlı bi ekran kartı aldığımda bu kasaya zor sığar .
    İkisi arasında cm h500 daha iyi hocam hen hava akışı hemde malzeme kalitesi bakımından h500 bir tık önde.
    teşekkürler o zaman indirim bekleyeceğim h500 için. Acelem yok nasılsa. En Olmadı 2 sene sonra upgrade yaparken sıfırlarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 3 Şubat 2020; 18:24:41 >
  • H500 güzel ama psu cover yarım olduğu için ben tercih etmedim stokta veya ikinci el de h500p bulabilseydim onu alırdım şahsen.
    Forumun ikinci el kısmında güzel kasalar var orayada bakın derim.
  • Vay be. Bende CM 690 II ADVANCED BLACK & WHITE EDITION (USB 3.0 VERSION) kullanıyorum. Aynı dertlerden müzdaripim. Ben de 2 tane bilgisayar var. Birine Corsair 540 aldım, diğerine ise Corsair 780T aldım.

Corsair Air 540 alabilirsin, Sahibinden'de 500 TL civarı. Ben 600 TL'ye almıştım buradan, gayet güzel kasa. Ayrıca filtreleri çıkarmak çok kolay, temizlemesi kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 7 Şubat 2020; 21:11:31 >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Kasadan memnunum ama eksiklikleri var bu zamana kadar kullandim da hala kullaniyorum.

Yan panel cam olsa, ust kisim kolay sokulebilse ve diger filtrelerde kolay temizlense , bide 6 tane 3.5 hdd yeri yapmis okadara gerek yok keske oraya 2 adet koysaymista 3 fanli bi ekran karti daha rahat sigarmis. Dvd rw surucusu kullaniyorum yeni oyuncu kasalarinda da bu yok. Yeni kasa Alsan bi turlu almasan bi turlu :)

Dediginiz modellere bakayim hocam. 2.el dusunmuyorum ama bakayim yinede. Zaten 2 seneye upgrade edersem karti, kasayida o zaman yeni bisi ile degisebilirim. Fanlarda eskidi ondan sogutmasida iyi olmuyo kasanin. Yan kapagi acik oyun oyniyorum bu nedenle.

Kasadan memnunum ama eksiklikleri var bu zamana kadar kullandim da hala kullaniyorum.

Yan panel cam olsa, ust kisim kolay sokulebilse ve diger filtrelerde kolay temizlense , bide 6 tane 3.5 hdd yeri yapmis okadara gerek yok keske oraya 2 adet koysaymista 3 fanli bi ekran karti daha rahat sigarmis. Dvd rw surucusu kullaniyorum yeni oyuncu kasalarinda da bu yok. Yeni kasa Alsan bi turlu almasan bi turlu :)

Dediginiz modellere bakayim hocam. 2.el dusunmuyorum ama bakayim yinede. Zaten 2 seneye upgrade edersem karti, kasayida o zaman yeni bisi ile degisebilirim. Fanlarda eskidi ondan sogutmasida iyi olmuyo kasanin. Yan kapagi acik oyun oyniyorum bu nedenle.

• quote:

Bendeki modelde Cam panel var hocam. Anakartı gösteren. Mesh olayı epey problemli, benim verdiğim Corsair Air 540'da filtre var.

Ben de Blu-ray RW kullanıyorum, çoğu yeni kasa da bunlar yok artık. Yalnız bendeki model de 2 tane HDD yeri var.

Advanced edition degil benimkisi. Siyah renk 690 II olarak geciyo. Duzeltmisler demekki braz ama yine de skntili dediginiz gbi. Air 540 baktim ama eski ve pahali. Yenisi daha da pahali. :)

• quote:

Advanced edition degil benimkisi. Siyah renk 690 II olarak geciyo. Duzeltmisler demekki braz ama yine de skntili dediginiz gbi. Air 540 baktim ama eski ve pahali. Yenisi daha da pahali. :)
    Benim ki Black and White geçiyor. Air 540, 680x'in öncülü. Ben 600 TL'ye aldım ikinci el, beyaz renk.
  • 680x beyaz olani biraz daha ucuz olsa, gerci dolardan dolayi yuksek geliyor bize bide vergisi ekleniyor

• aynı kasayı bende düşünüyorum tam karar veremedim youtube da incelme videosu var onu izledikten sonra kafamda net bir şey olur diye düşnüyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.