Şimdi Ara

'Corsa' Modifiye (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
585
Cevap
6
Favori
75.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-opel-corsa-d-2006-ledli-far-drl-gunduz-on-fari-new-80542515/detay
    http://images.gittigidiyor.com/5054/OPEL-CORSA-D-LEDLI-FAR-JUNYAN__50548507_0.jpg

bu farlar yeni çıkmış sanırım.bi önceki junyan farlara göre daha hoş duruyo sanki led falan da koymuşlar.hoş onun da,sonar marka sanırım ledli olan versiyonu vardı.eski junyanlar için mercekleri kaliteli değil diyorlardı gidip mercek modifiyesi yaptırıp farı karartmak mı yoksa bunlardan almak mı mantıklı olur bilemedim.

• harika bir konu olmus tesekkurler
  • Tavan aydinlatmalarini led le degistirdim guzel bir goruntu cikti ortaya
  • Merak ettim şimdi bak
  • bugünde uygun lef bulursam ayak aydınlatmasının olduğu yerlere el atıcam. eldekiler biraz büyük geldi aslında kanırtarak oturtabilirim. şu an için ön okuma lambaları(bende arkada yok) kapı açıldığında yanan ortadaki lamba ve bagaj aydınlatmaları led oldu.
    bunlarda fotolar;)
     'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

edit: elektrokrom iç aynamda görünmüş fotoda=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 7 Nisan 2012; 8:51:42 >

• Acaba sizdeki tavan lambası (harita okumalı tipi) diğer tek lambalı Corsa'lara da uygulanabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtanozge

Acaba sizdeki tavan lambası (harita okumalı tipi) diğer tek lambalı Corsa'lara da uygulanabilirmi?

ben bu arabada olmaz diye birşey olmadığını öğrendim. ancak çok kapsamlı değişiklikler gerektirebilir. sanırsam sport ve cosmo ların tavan lambaları enjoy ve esentialardan farklı. belki makyajlı kasalarınki de böyledir. hiç hatırlamıyorum fuarda gördüklerimi. yedek parçadan bu sistemi toplamak kaça mal olur inanın bilmiyorum ama
  • Cevabınız için teşekkür ederim, elektrik işi olacağı için çok fazla o işlerin araca girmesini istemem ama hazır olan donanıma ufak ekle olabilse guzel bir donanım olduğunu düşünüyorum. Bu sene kıştan bayağı gözüm korktu eğer çok abartı rakam olmazsa ek ısıtıcı düşünüyorum ama araştıran varsa tecrüleri duymak isterim.
  • ek ısıtıcı için 3-4 bin tl civarı rakamlar çıkıyordu.
    tavan kaplamasının değişmesi gerekiyor okuma lambalı modellerde. ekstra bir elektrik işçiliği gerekceğini sanmıyorum. ancak tavan kaplaması 600tl civarında ona değer mi bi okuma lambası orası tartışılmaz bile
  • Her isteğim suyu düştü ama ben yine de arabamı seviyorum. Doğal olarak koltuk ısıtma çok mantıklı kalıyor. Ama olabilse düşünün -15'te sabah 6:00'da evden çıkıyorsunuz ve sıcak arabanıza binip işe gidiyorsunuz. Tartışılmaz bi keyif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birtanozge -- 8 Nisan 2012; 1:11:47 >
  • Koltuk isitma hazirlik varsa 1000 tlye mal olur tamAmen orijinal yedek parcayla
  • Akşamüstü Amerikan Park modülü taktırayım diye sahibindendeki ilanı üzerine Gültepe'deki ES AZ Tuning'e yollandım dün öğleden sonra.Tamponu indirip farları söktürmüşken kısalara da xenon takalım dedi ilgili Ünal usta,mercek taktırmayı düşünüyorum dedim ama far aç kapama istedikleri kadar garanti versinler sağlıklı değil dedi bidaha tak çıkar olacak vs vs uğraşma olmasın diye eyvallah dedik,turuncu park ve beyaz uzun far ampulleri,iç tavan lambasına led ampul,sinyallere normal ampuller ısınma yapıp eritiyor diye led ampul ve arka plaka aydınlatma ampullerine led ampule kadar uzadı iş.kısa farlara da audi ve volkswagenler için ithal edilen space marka xenon kit taktı.Beklediğimden çok daha şık oldu diyebilirim amerikan park modülü taktırıp çıkacaktık biraz beklediğimden fazlaya patladı ama sonuç çok hoşuma gitti.Amerikan Park modülü Ünal ustanın kendi imalatı herhangi bi arıza lambası falan yakmıyor zaten asıl uzmanlık konusu elektrik kendisinin.Onun dışında Led uygulaması falan da yapıyor.Eğer bu tarz bi işiniz olursa çekinmeden uğrayabilirsiniz fiyatları da uygun.Gültepe Filiz Camii'nin hemen karşısında dükkanı.

• Merceksiz fara xenon takmak daha mi saglikliymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Merceksiz fara xenon takmak daha mi saglikliymis

Hayir ama herseyden once sahsen bende bukadar zamandr mercek uygulamasi ile hazir mercekli burda da paylastgm birkac fari direk satin alma arasinda kaldim.fari actirmak benim de icime sinmiyor.ben ayna xenonu dagtir milleti rahatsz eder dye takmadm o da bi takalm bak dedi zaten renk mavinin ust degerlernde oldgu icin asiri oyle karsidan bakinca goz alacak bi parlaklik olmadigi icin ok dedim far ayarini da dusukte tutunca aksam o yagmurda dahi gayet iyi aydinlatma sagladi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: birtanozge

Acaba sizdeki tavan lambası (harita okumalı tipi) diğer tek lambalı Corsa'lara da uygulanabilirmi?

ben bu arabada olmaz diye birşey olmadığını öğrendim. ancak çok kapsamlı değişiklikler gerektirebilir. sanırsam sport ve cosmo ların tavan lambaları enjoy ve esentialardan farklı. belki makyajlı kasalarınki de böyledir. hiç hatırlamıyorum fuarda gördüklerimi. yedek parçadan bu sistemi toplamak kaça mal olur inanın bilmiyorum ama

Burada birşey daha sormak istiyorum. Bugün kendi tavan lambamı çıkartıp içeri baktım, sizlerin tavan lambaları tavana iki vida ile çelik bölüme tutturuluyor, o vida yerleri bende de mevcut ayrıca tavan kaplamamızın şekli de aynı, şimdi benim için önemli bölüm elektrik bağlantıları acaba sizde üç uçlu bağlantıya ek başka bir parça var mı? Yoksa bağlantı tamamen farklı mı? cevabınız için teşekkür ederim.

• Tavan kaplamalari ayni gozukmuyor ve uc uctanfazla bir sokete sahip okuma lambali sistem
  • Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Yeni Astra Cosmo'da kırmızı iç aydınlatma çok hoşuma gidiyor. Bizim Corsalar için böyle bir aydınlatma yaptıran varmı veya nereye nasıl bir aydınlatma hoş olur fikri olan var mı?
  • iç mekan sarı ağırlıklıyken ben kırmızı ışıklandırma yapmazdım=)
    hoş şu an benim tüm ışıklandırmam yani okuma kapı lambam ayak aydınlatmam bagaj aydınlatmam (bunların bi kısmı sizde yoktur:P) beyaz lede çevirdim. bi torpido sarı kaldı. acayip de hoşuma gitti led iç paketli audiler gibi oldu
  • Çok mütevazi gördüm seni Ama benim bahsettiğim aydınlatma standart dışı mesela kapı kollarının altında, vites kutusunun yanlarından süzülen vs.. renk dediğin gibi sarının yanına gitmez ama mavi ışık süper olurdu :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.