Şimdi Ara

'Corsa' Modifiye (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
6
Favori
76.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hicretspoiler.com/content/view/18/1/ bunun fiyatı nerede yazıyor göremedim arkadaşlar ya
  • Fiyatı arayıp öğreniyorsun
  • Ön spoiler kırık vaziyette dolaşıyorum, canımı çok sıkıyor.

Bir an önce birşeyler yapmam lazım, ama hemen uygulanabilecek alternatifler beni tatmin etmiyor.
    Biri standart OPC-Line spoileri (orijinal veya replika), diğeri de üzerindeki bildiğiniz Bursa işi kaba saba spoiler.
    İkisine de bayılmıyorum, farklı birşey yapmak niyetindeyim.

Steinmetz ve Rieger'in parçaları çok güzel, ama onları da getirtmek zaman alıyor.

Daha önce Emir ile paylaşmıştım, Hollanda'da bir firma orijinal OPC veya OPC-Line 2 tamponlarını komple tüm parçaları ile, hâttâ boyanmış olarak oldukça ucuza satıyor.
    Güncel fiyat 450 euro gibi görünüyor, geçen sene sorduğumda kargo için 130 euro gibi bir rakam bildirmişlerdi.
    Bu uçak mıdır yoksa karadan taşıma fiyatı mıdır onu merak ediyorum.

Şimdi bir de kargo bedava demişler, tabii bu Türkiye için geçerli değildir ama toplam fiyattan bir 30 euro filan düşerler herhalde

Tekrar e-posta ile teklif istedim, uygun birşey çıkarsa siparişi geçmek konusunda hevesliyim

• 550 euroya komple Opc ön tampon al abi :)
  • Peki aşağıdakilerden hangisini tercih etsem ?

İlk resim OPC tamponu.
    İkincisi ise opsiyon olarak sunulan OPC-Line 2 paketindeki ön tampon.

Aralarında sis farı çerçeveleri ve ızgaralar dışında pek bir fark yok gibi görünüyor ama emin olamadım.
    Gönlüm OPC tamponundan yana ama aracın OPC özentisi gibi görünmesini de istemem.
    Biliyorsunuz araçla birlikte opsiyon olarak alınabilen donanımlar dışında aksesuar vs takmayı pek sevmiyorum.

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

• Serdar abi madem opsiyonel donanım harici aksesuar vs takmayı düşünmüyorsun o zaman ikisi arasından tek bir seçenek kalıyor OPC-Line 2 tampon
  • Opc tamponu daha gosterisli duruyor bence..
  • Aynı fikirdeyim Orkun, fakat son dakikada fikir değiştirmezsem tercihimi OPC Line 2'den yana kullanmaya eğilimliyim.

OPC Line 2 ile magma kırmızısı birleşimi şöyle görünüyormuş

'Corsa' Modifiye
  • Ben de 2 diyorum Serdar Abi.
  • Serdar abi jantlari da degistirmen lazim bence eskileri bana verirsin artik:)
  • Kırmızı şeytana benim jantlardan daha çok yakışacak bir jant bul, düşüneyim

Bu arada, yukarıdaki araca sonradan OPC'nin sis çerçeveleri takılmış, yorumlarınızı alayım

'Corsa' Modifiye
  • Fazla metalik
    Sende AFL olsaydı biraz daha uyumlu olabilirdi :p
  • Çerçeve değilde bence ızgaralar çok değiştiriyor olayı.
    Opc biraz daha öne çıkıyor ızgaralar konusunda..

EDIT: Izgara dediğim panjur yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 19 Şubat 2012; 23:29:05 >
  • turuncu park ampullerim geldi
    var mı takabilcek babayiğit aranızda=)
  • sağ farın anca kapağını açabildim. değil ampulu değiştirmek kapağı takmak bile zorladı. servise uğricaz bakalm bu görsel değişim için
  • amerikan corsa:P
    resim biraz kalitesiz araba güzel çıktığı zaman da park lambaları belli olmyr=)
     'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 3 Mart 2012; 9:27:12 >

• Senin şu kar esaretin bitsin de canlı görelim :)
  • yarın uludağ=)
  • Lastikler kendini amorti etsin diye her hafta sonu da dağa çıkılmaz ki canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Lastikler kendini amorti etsin diye her hafta sonu da dağa çıkılmaz ki canım

haha=)
    bu hafta çok ısrar ettim benim düldülle gidelim diye de bir arkadaş x5ine kar paleti almıştı geçen sene daha hiç kullanamadı onun arabayla gidicez. bu arada şaka maka lastikler 4000km yi buldu nerdeyse. yanaklarda bi yeşillenme var green logosu zaten vardı da hiç hoşuma gitmedi bu yeşil yeşil=)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.