Şimdi Ara

'Corsa' Modifiye (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
6
Favori
76.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serdar99

Nereden buldun da alıntı yaptın o eski mesajdan Emir, valla helal olsun

Bi arkadasi bekliyorum butun konuyu bastan sona okudum;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır ihmal ettiğim Kırmızı şeytanım nihayet hakettiği ilgiyi gördü ve eski formuna kavuştu arkadaşlar

Gördüm ki orijinal bodykitin hali bir başkaymış, hem şekil şemal hem de kalite olarak gerçekten 10 numara.
    Koyu renk arka yan camlara da dikkat

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 2 Haziran 2012; 15:46:08 >

• Mükemmel olmuş abi bir an önce buluşup canlı görelim :)

• Eyvallah Çağrı, sağolasın

Yarın buluşalım

Olmadı haftaya cumartesi ya da pazar falan olabillir.
  • Yarin nobetteyim beklerim santiyeye onumuzdeki pazar da bursaya gitme ihtimalim var

• Orkun da kaçacak galiba, o gitmeden en azından çekirdek kadro bir araya gelebilse iyi olurdu
  • Ay sonuna kadar buralardayım ve emrinize amadeyim başkanım :)
    Bu arada arabaya maşallah demekten başka bir şey söyleyemiyorum.
    Ajda Pekkan gibi araba, yaşını hiç göstermiyor.
  • Nazar değmesin,mükemmel olmuş Serdar Abi!
  • Üretim bantından yeni çıkmış aracınız çok güzelmiş :) Maşallah sıfır araç gibi duruyor.
  • Orkun, Veysel, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: esratilla
    Üretim bantından yeni çıkmış aracınız çok güzelmiş :) Maşallah sıfır araç gibi duruyor.

Teşekkürler, sıfır araca bile değişmem onu zaten
  • az önce egr valfini söktüm. hem opelin yayınladığı bülteni test etmek hem de sonuçlarını görmek için. sonuç olarak şikayetlerim tamamen gitti diyebilirim. tabi şu anda egzoz emisyon ışığı yanmakta geri taktım ancak yol yapmadım. biraz yol yapınca o da düzelir. yalnız egrsiz motor çok net 6-7 hp daha güçlüdür. ve inanılmaz bir devirlenme isteği var alt devirlerde
    sonuç olarak emme manifoldumun ve egrmin temizlenmesi gerekiyor tarife göre. ama iş bitiminde egryi komple iptal edebilirim
  • Hadi gözün aydın Emir, umarım sorunun kaynağı budur ve tekrarlamaz.
    EGR iptali ise sadece konnektörü soketten çıkartmak kadar basit ise ve performans kazancı da hissedilir düzeyde ise ben de yaparım.
    Tabii muayeneye girerken tekrar kolayca takabilmek şartı ile
  • aracımdaki modifikasyonlardan seçmeler;
     'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

• Motordaki yazilimi iptal ettirdim 90 hp gercektende cekilcek cile degilmis:)

• 125 bile yetmiyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

az önce egr valfini söktüm. hem opelin yayınladığı bülteni test etmek hem de sonuçlarını görmek için. sonuç olarak şikayetlerim tamamen gitti diyebilirim. tabi şu anda egzoz emisyon ışığı yanmakta geri taktım ancak yol yapmadım. biraz yol yapınca o da düzelir. yalnız egrsiz motor çok net 6-7 hp daha güçlüdür. ve inanılmaz bir devirlenme isteği var alt devirlerde
    sonuç olarak emme manifoldumun ve egrmin temizlenmesi gerekiyor tarife göre. ama iş bitiminde egryi komple iptal edebilirim

Söylemiştim.. Performans çok değişiyor ve tüketimde azalıyor.
  • Yıldız şeklindeki jantlar OPEL orjinal jant mı.. yoksa replika filan mı forumu tam okuyamadım açıkcası.. replika ise nereden temin edebiliriz replika olmasının araca zararı olur mu.. fiyatları nedir bu jantların çok hoşuma gidiyor bu jant
  • Orijinal jant 20 gun kadar once aldim 1400+kdv takimi

• Bende ki NJOY model 16".. sizin aldığınız jant 16" mı 17" mi imzanız da 17" jant war diye yazıyor..
    indirim vs. uygulanmıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.