Şimdi Ara

'Corsa' Modifiye (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
6
Favori
76.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bahsettiğin arka tampon ekinden Bekapa'nın aracında var, nereden kaça aldığını sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 12 Ekim 2011; 2:05:47 >
  • ya sem tuningten almıştır ya da efe polyesterden. ikisini de internette bulabilirsiniz. ha işçilikleri nasıl dersen ben efe polyesterden uzak dur derim.
  • Emir, Orkun, şu benim ön spoileri yenilemek istiyorum, hangi imalatçı daha iyidir, siz bilirsiniz
  • Abi Emire en son tavsiye verdiğimde fena patladık biliyorsun 50 kere sök tak boyattır falan yaptı
    Şimdi ağzımı açmaya her ne kadar çekinsemde 3-4 hafta önce ön spoileri değiştirdim biliyorsun
    Siparişi Hicret Spoilerden vermiştim
    Adamlar Bursada ama 2 gün içinde hazırlayıp getirdiler parçayı
    Fiyatlarıda iyi gelen malın kalitesini ve boyasınıda beğendim açıkçası
    Tavsiye ederim

http://www.hicretspoiler.com/

Bir ton modelleri var
    Resimlerden istediğin modeli seçip siparişini veriyorsun ve boya kodunu söylüyorsun
    Fiyatlarıda epey uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Emir, Orkun, şu benim ön spoileri yenilemek istiyorum, hangi imalatçı daha iyidir, siz bilirsiniz

Serdar abi gormemisim pardon. Hicret. Baya iyi is yapiyor. Ama bi rieger yakisir hani
  • Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

Emir, geçen hafta Rieger'in ithalatçısını aradım, eleman "tek tek gelmiyor, isterseniz komple fiyatı vereyim" dedi.
    Halbuki geçen sene bir ara aradığımda tek parça için fiyat vermişti.

Orkun, "parçayı hazırlayıp getirdiler" demişsin, biraz daha açar mısın ?
    Bunların yeri Bursa'da ise burada nereye getiriyorlar, montajı kim yapıyor ?
  • quote:

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

Emir, geçen hafta Rieger'in ithalatçısını aradım, eleman "tek tek gelmiyor, isterseniz komple fiyatı vereyim" dedi.
    Halbuki geçen sene bir ara aradığımda tek parça için fiyat vermişti.

Orkun, "parçayı hazırlayıp getirdiler" demişsin, biraz daha açar mısın ?
    Bunların yeri Bursa'da ise burada nereye getiriyorlar, montajı kim yapıyor ?

Serdar abi benim parcalari maslak ciftkurtlarda takmislardi. Dolmabahce gercek ve topkapi odaka da giriyolar. Arkas kenarda kosede ve islem hacmi dusuk diye pek yanasmiyolar
  • Serdar abi adamlar sistemi kurmuş tahminim 2-3 günde bir İstanbula parça getiriyorlar
    Alırken bir Kangoo nun arkası full body kit parçalarıyla doluydu aradan benimkini seçip verdiler
    O parçaların hepsi İstanbula dağıtıldı aynı gün
    Ben işlemi kaskodan yaptırdığım için parçayı kendi adıma fatura ettirdim sadece montajı Arkas yaptı
    O yüzden parçayı Çengelköy Arkasın kapısının önüne kadar getirdiler
    Montajı içeride yaptırdım
    Normalde fiyatın içine montajda dahil
    Emirinde dediği gibi sanırım anlaşmalı oldukları servisler var içeri girip kendi montajlarını yapıyorlar serviste
    Ancak Arkas bu servislerden biri mi değil mi bilmiyorum
    Aradığın zaman sorarsın bu konuyu
    Ama tahminim Çengelköy Arkastada montaj yapıyorlar
    Çünkü benim geç kalma durumum vardı sabah 9da getiririz demişleri parçayı
    Yedek parçadan bilmemkime bırak parayı bende parçayı ve faturayı ona teslim ederim parayı alırım demişti eleman
    Yedek parçadan birilerini tanıdıklarına göre orada da iş yapıyorlar diye düşünüyorum

Mesela dışarıdan Arkasa gidip body kit almak istiyorum desek onlarda Hicret Spoilerden alıyorlar heralde
    Bu şekilde bir işliyor sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 19 Aralık 2011; 21:52:42 >

• O zaman arayıp bir konuşayım, belki Akatlar'a da getirirler.

Fakat sisteme tam kafam basmadı. Hicret ile bağlantıyı direkt ben kurup siparişi ben veriyorum, parasını da direkt onlara ödüyorum, ama montajı gelip bir serviste mi yapıyorlar ? Servisin bu işten ne kazancı oluyor ?
  • quote:

O zaman arayıp bir konuşayım, belki Akatlar'a da getirirler.

Fakat sisteme tam kafam basmadı. Hicret ile bağlantıyı direkt ben kurup siparişi ben veriyorum, parasını da direkt onlara ödüyorum, ama montajı gelip bir serviste mi yapıyorlar ? Servisin bu işten ne kazancı oluyor ?

göz yumuyolar serdar abi sürekli çalıştıkları için. hoş ben zaten mesaiyi kaçırmıştım servisin dışında yapmışlardı benim montajı. ben marşpiyer sipariş ederken de yedek parçadaki hüseyin bizden alırsan 600 direk ararsan 300 demişti açık açık söylemişti. aynı yerden gelecek diye
  • Emir, Rieger'i Almanya'dan getirecek adam var dersen Hicret'den vazgeçecem
  • serdar abi bana 2 gün müsade et.
  • Ben yine de yarın bir Hicret'i arayıp fiyat alayım bakalım...
  • Rieger getirtelim beraber abi bende varım Bu arada yakında karartılmış stopları alıcam sanırım seni rahatsız ederim
  • Valla giden gelen tanıdık birini bulamazsak gümrüksüz geçiremeyiz, çok pahalıya patlar
  • Herkese selam. Kırmızı orjinal halı paspas almak istiyorum ama servis 160 TL diyor daha uygun bir yerden bulma imkanım var mı?

Birde ön fren kliperlerini kırmızı yapayım diyorum, yakın zamanda jantları boyatacağım acaba kaliperleride boyatsam mı yoksa kapak mı taksam?
  • Aracın yaşından dolayı aksesuarları %25 indirimle alabiliyor olman lazım,
    bu da liste fiyatı 180 TL olan paspasın 135 TL civarına gelmesi demek.
    Orijinal paspasları bundan daha ucuza bulabileceğini sanmam.
  • quote:

Aracın yaşından dolayı aksesuarları %25 indirimle alabiliyor olman lazım,
    bu da liste fiyatı 180 TL olan paspasın 135 TL civarına gelmesi demek.
    Orijinal paspasları bundan daha ucuza bulabileceğini sanmam.

Teşekkür ederim Serdar abi.. Kaliper kapakları ile ilgili bir fikrin yada önerin var mı?
  • kaliper kapağı biraz sıkıntılı. piyasadaki kalitesiz ürünleri tavsiye etmem. fren soğumasıyla ilgili problemler çıkardıklarını duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

kaliper kapağı biraz sıkıntılı. piyasadaki kalitesiz ürünleri tavsiye etmem. fren soğumasıyla ilgili problemler çıkardıklarını duymuştum

Peki boyatmanın yaratacağı bir sıkıntı var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.