Şimdi Ara

Corsa Gökyüzü Mavisi vs Şimşek Grisi: ŞİMŞEK GRİSİ ALINDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sonunda Corsa siparişimi geçiyorum Halihazırda stoklarında Gökyüzü Mavisi ve Şimşek Gri'si varmış.. Sizce hangisi Corsa'ya daha çok yakışıyor 2 saat içinde netleştireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 6 Şubat 2008; 16:30:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz
    Arkadaşlar,

Sonunda Corsa siparişimi geçiyorum Halihazırda stoklarında Gökyüzü Mavisi ve Şimşek Gri'si varmış.. Sizce hangisi Corsa'ya daha çok yakışıyor 2 saat içinde netleştireceğim

hocam iki renginde birer fotosunu koysaydın daha rahat yorum yapabilirdik...
  • http://www.opel.com.tr/microsites/corsa_TR/

burdan baktım da ben olsam şimşek grisi alırdım. ama gökyüzü mavisi de fena değil. şimşek grisi herkesde var diye düşünerek gökyüzü mavisi de alınabilir tabi.

farklı olayım dersen bence gökyüzü mavisi fena değil.

ikinci elde zorlanmadan satayım, herkesle aynı renk olması önemli değil dersen şimşek grisi opelin genel geçer rengi...

hayırlı olsun...
  • siz hangi model alıyorsunuz 1.2 yada 1.4 otomatik düz?? Bnde sipariş verdim g.mavisi 1.5 aya kadar gelicek bide ne kadar fiyat aldınız??bnmki enjoy sp.
  • 1.3 CDTi Enjoy + Spor Paket. Manual vites. Üzerinde ekstra bir şey yok.

32.250 YTL fiyat aldım. Liste fiyatından oldukça iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 6 Şubat 2008; 12:49:17 >
  • ii fiyat almısın arkadasım..renge karar verdinmi??
  • Siparişi Şimşek Grisi olarak okeyledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzay Grisi Çiziliyor mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 1 aydır peugeot 207 ile corsa 1,3cdti 75 bg arasında gidip geliyordum nihayet dün corsayı aldım kırmızı renkli enjoy alüminyum cant sis farlı modeli bu gün galeri camları güvenlik filmiyle kaplamış bakmaya gittim koyu renk cam ve kırmızı corsa... cok çekici olmuş salı günü teslim alıcam
    allah cümlemizi kazadan korusun
  • arkadaşım hayırlı uğurluolsun kazasız belasız binmek nasipolsun mevlam
  • cümleten teşekkürler
    bu gün kırmızı cdti corsa'mı aldım bütün gün deneme fırsatım oldu gerçekten tatmin edici en azından beni :))
    herkeze kazasız belasız günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.B.K

http://www.opel.com.tr/microsites/corsa_TR/

burdan baktım da ben olsam şimşek grisi alırdım. ama gökyüzü mavisi de fena değil. şimşek grisi herkesde var diye düşünerek gökyüzü mavisi de alınabilir tabi.

farklı olayım dersen bence gökyüzü mavisi fena değil.

ikinci elde zorlanmadan satayım, herkesle aynı renk olması önemli değil dersen şimşek grisi opelin genel geçer rengi...

hayırlı olsun...

ya bişi dikkatimi cekti ve sevinmedim bunlarin arka canlari neden otamatik değil yaa sanki7 8 yıl geriye gidilmiş gibi o bakımdan sevmedim valla bana göre camların hepsi otamatik olacak bir kişi aldiğimda yakınımı havali olacak adam deyirmen cevirir gibi acmıcak camı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.