Şimdi Ara

'Corsa' Genel (1175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.189
Cevap
81
Favori
2.542.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

Orijinalden alıntı: reko
    o bmw gerçekten iyiydi..benim anlamadıgım nokta bmw de istediğimiz araca bindik ama audilere binemedik ..

Aynı mevzuya biz de takıldık; Doğuş Oto'yu lanetledik, Borusan'ı ise bütün araçları açık bıraktığı için takdir ettik.

aynı taktiri mercedes içinde yaptım..diğer taraftan dogusun vw larıda açıktı r typlara binip uzun uzun iç çektim ama audileri anlamakta zorlandım..
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 ay önce 0 km Corsa 1.3 CDTI Enjoy 111 ile aranıza katıldım. Araçtan oldukça memnunum. Ancak bugün aracın sağ arka lastiğine vida girdi ve lastik patladı. Lastiği stepne ile değiştirdim. Sormak istediğim, lastiği serviste mi tamir ettirmeliyim. Yoksa bunun kaskoyla garantiyle falan alakalı bi yanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doralak

Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 ay önce 0 km Corsa 1.3 CDTI Enjoy 111 ile aranıza katıldım. Araçtan oldukça memnunum. Ancak bugün aracın sağ arka lastiğine vida girdi ve lastik patladı. Lastiği stepne ile değiştirdim. Sormak istediğim, lastiği serviste mi tamir ettirmeliyim. Yoksa bunun kaskoyla garantiyle falan alakalı bi yanı var mı?

Ruhları bile duymaz,lastikçide 10 liraya yaptırın geçin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 ay önce 0 km Corsa 1.3 CDTI Enjoy 111 ile aranıza katıldım. Araçtan oldukça memnunum. Ancak bugün aracın sağ arka lastiğine vida girdi ve lastik patladı. Lastiği stepne ile değiştirdim. Sormak istediğim, lastiği serviste mi tamir ettirmeliyim. Yoksa bunun kaskoyla garantiyle falan alakalı bi yanı var mı?

sapultra ben de öyle düşünüyorum ama arkadaş kafama kurt soktu acaba garantiye bişey olur mu diye...
  • Güzel imza hep hayal ederdim 1.2 araç şehir içinde 9 L yakar mı diye. Yaptım oluyor
  • quote:

quote:

quote:

sapultra ben de öyle düşünüyorum ama arkadaş kafama kurt soktu acaba garantiye bişey olur mu diye...

Aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Lastiğin kasko ya da garanti ile bir ilgisi yok, herhangi bir lastikçide yaptırın.
    Zaten yetkili serviste lastik tamiri yapıldığını sanmam, talep eden müşteri olursa da lastiği alıp dışarıda yaptırıyorlardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

İmzam nasıl beyler, agaya özendim

5 hp fazlam var senden,bi gün beraber kalkalım ağa

Hocam durun ya, arabam 120 beygir değil henüz
    Hem aga yaptımıki 10. katında bahçe olan ev
    Onun My world'ü bitmeden benim My Corsa'm bitecek ama

• quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

Not : Aracını kullanmak isterdim doğrusu

Bende aracımı senin kullandığın gibi yaktırmadan kullanmak isterdim doğrusu

• benim araçta 170-180 krş yakardı ama bu sefer nedense 205 krş yakmış...sert kullandığım oldu ama bu kadar artacağını beklemiyordum
  • Normalde 17-19 kuruş yakan araba son iki depodur 25 kuruştan aşağı yakmıyor
  • taksici hesabı devam:)
  • Cebimden çıkan paraya bakarım abi ben, neymiş öyle litre falan
  • ben hep 100liralık alıyorum zamlar beni etkilemez:)
  • arkadaşlar tam 18 gündür aracım easytronik arızası nedeniyle yetkili serviste ve hala bir tamirini yapamadılar, 3 kez tamire gitti geldi, bu kadar zormu bunun tamirini yapmak??
  • Selam Arkadaşlar;

Bugün dikkatimi çekti motor kaputunu açtığımda kaputun alt kısmında bezimsi yada plastik şekilde olan muhafaza bulunmamakta isminin tam olarak ne olduğunu bilmediğim için bu şekilde yazıyorum kaput koruma olabilir. Ayrıca kaputun çamurluk kısmının olduğu bölgede de lastik yok yani yamur suları direk motorun içine girermi diye endişelendim şimdi... Konu hakkında bir bilgisi olan varmıdır acaba....
  • daha önce sorulmuş benimde aklımda kalmıştı cevabıda benzinli araçlarda o bezin olmadığı idi..bir arkadaş böyle demişti..
  • Kaput izolasyon keçesinin sadece dizellerde olduğu doğrudur.

Yağmurlu havalarda yoldan sıçrayarak motorun altından giren su miktarı, kaput ile çamurluk arasından girecek su miktarından fazladır.

Yani motor bölmesine bol miktarda su zaten giriyor, ama elektrik aksamının bulunduğu kapaklı kutulara girmediği sürece sorun olmaz. O yüzden endişe edecek bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Normalde 17-19 kuruş yakan araba son iki depodur 25 kuruştan aşağı yakmıyor

ohh içim rahatladı,benim araçta seninkinin yanında çok az yakıyor
  • arkadaşlar ne zamandır sorucam unutuyorum... corsama orj ses sıstemıne ek woofer eklemek istiyorum ancak arastirdım woofer için aküden amfiye ek enerji kablosu gerekiyor..birde mevcut cd30 sökülüp çevirici takılarak amfiye besleme gelecek..bunları yaptik diyelim aküden çekilecek enerji kablosu garantiyi bozarmı..garanti olayını delmeden ses sistemine ekstra bas nasıl eklerim..uygulayan arkadaslardan destek beklemekteyim..
  • 
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.